Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот Cesc Fabregas » 05 яну 2010 23:01

ОК, Коце. като заключвам тема, винаги ли да се позовавам по коя точка е? :?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 05 яну 2010 23:10

Ако не сложиш точка, ще се конкретизираш защо я заключваш ;)

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 05 яну 2010 23:12

SkArY_9 написа:Много лесно, нещата стават така при бановете има опция "До", при която задаваш дата на бана, ще зададем примерно 3 дена, а не 7 дена ;)

ОК, тогава. Аз не съм я ползвал тази функция и за това.Може да си объркал вместо 01.02. да си написал 02.01., знам ли? А сега остава да решиш какво да го правиш. Ако така си мислел може спокойно да му махнеш бана, но ти си прецени.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 яну 2010 23:15

Cesc Fabregas написа:ОК, Коце. като заключвам тема, винаги ли да се позовавам по коя точка е? :?

Трябва да има обосновка. Иначе провокираме, какви ли не протести на обща и на лични към всички колеги. Иначе подобни проблеми се избягват в общия случай.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 05 яну 2010 23:19

Casper написа:
SkArY_9 написа:Много лесно, нещата стават така при бановете има опция "До", при която задаваш дата на бана, ще зададем примерно 3 дена, а не 7 дена ;)

ОК, тогава. Аз не съм я ползвал тази функция и за това.Може да си объркал вместо 01.02. да си написал 02.01., знам ли? А сега остава да решиш какво да го правиш. Ако така си мислел може спокойно да му махнеш бана, но ти си прецени.

Не, не съм аз, защото дори и да предположим, че съм объркал датата, както се вижда бана е до 01.02 и е до 02:00 часа, а аз не съм слагал час при слагането на бана, само Петьо слага бановете до 02:00 часа ;)

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 05 яну 2010 23:33

Няма кой друг да е. Проверих още веднъж всички страници в Последни действия от 31.12. насам. Никой друг не му е слагал бан. Или ти си объркал нещо или системата се е намесила. Невиждам друга причина.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 05 яну 2010 23:51

Може, махнах му бана :)
Мерси Марто ;)

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 05 яну 2010 23:56

slavia_forever написа:
Cesc Fabregas написа:ОК, Коце. като заключвам тема, винаги ли да се позовавам по коя точка е? :?

Трябва да има обосновка. Иначе провокираме, какви ли не протести на обща и на лични към всички колеги. Иначе подобни проблеми се избягват в общия случай.

ОК, няма проблем!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 06 яну 2010 02:14

SkArY_9 написа:
Casper написа:

Не, не съм аз, защото дори и да предположим, че съм объркал датата, както се вижда бана е до 01.02 и е до 02:00 часа, а аз не съм слагал час при слагането на бана, само Петьо слага бановете до 02:00 часа ;)

Това начи, Любак, си е долна инсинуация!....... :lol: :lol: :lol: ............Чак до час БАН не съм слагал! Максимум два пъти да съм ползувал тази опция с датата и то да я опитам, както казва големия Марти или някак си да се върже с моралните ми усещания и критерия, към който се стремим целият екип, обаче чак до час?! Това някак си в повече ми дойде!............. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 06 яну 2010 12:45

Cesc Fabregas написа:Казвайте както правим със "Сектор Б"? Каква е причината за бана му? :?

Принципно трябва да се признае,че въпросния потребител доста се промени-в началото определено беше доста краен и отнасяше доста банове,но напоследък определено се държи по-добре!!
Изображение

Върни се в “Модератори”