Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот cska_90 » 05 яну 2010 20:02

Cesc Fabregas написа:Здравейте на всички!
С повечето от вас, даже май със всички, се знаем много добре. Мерси за хубавите думи и гласуваното доверие! Ще направя всичко възможно да го оправадая ;)
Ще се включвам редовно тук ;)

Айде не се обеснявай много-мноого-ами бързо на работа :lol: :lol: :lol:

Сериозно-успех Марто!!-че ще се справиш-не се съмнявам де!!!- ;) ;)
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 05 яну 2010 20:25

cska_90 написа:
Cesc Fabregas написа:Здравейте на всички!
С повечето от вас, даже май със всички, се знаем много добре. Мерси за хубавите думи и гласуваното доверие! Ще направя всичко възможно да го оправадая ;)
Ще се включвам редовно тук ;)

Айде не се обеснявай много-мноого-ами бързо на работа :lol: :lol: :lol:

Сериозно-успех Марто!!-че ще се справиш-не се съмнявам де!!!- ;) ;)

Мерси за пожеланията, Димо![offtopic]за пореден път,ама няма как![/offtopic] :lol: :lol: ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 05 яну 2010 21:33

Здравейте, колеги!
първи ден...първо запитване "Защо съм с бан?" :?
Става въпрос за "Сектор Б", пита чрез чужда регистрация кой го е баннал и защо? :? Нов съм в занаята, :lol: кажете какво да отговоря на човека, защото и моите впечатления са че е точен...разбира се, може и да има за някоя изцепка, за която не знам :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 яну 2010 21:40

Добре дошъл и от мен.Успех в "занаята" :)
Аз имам сериозни проблеми с нета-уж има а няма. Не съм съвсем сигурен какво става, но се надявам да се оправи бързо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 05 яну 2010 21:46

Казвайте както правим със "Сектор Б"? Каква е причината за бана му? :?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 05 яну 2010 21:50

Cesc Fabregas написа:Казвайте както правим със "Сектор Б"? Каква е причината за бана му? :?

Банът на Сектор Б е само за 1 ден, така че му кажи да си го истърпи просто, защото явно се е изпуснал казал е нещо от типа "Комплексари прости" или нещо подобно към някои от останалите потребителите.
Тази информация ще можеш да я виждаш, след като получиш права за бановете, разбира се, в началото, т.е. сега ще ти помагаме в тази дейност. Ако според теб някой има нужда от бан ще трябва да се обръщаш към останалите модове тук :)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 05 яну 2010 21:53

SkArY_9 написа:Колеги, кажете какво да го правят biser-а, на предната страница съм писал какъв е проблема.

Не знам дали вече си предприел нещо, но ако сега се държи културно едва ли е кой знае какъв проблем да го оставим. Въпреки че, ако Славията или Морския (ако не се лъжа) имат нещо друго предвид, ще се съглася с тях, защото те имаха допирни точки с въпросния човек.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 05 яну 2010 21:59

stenly написа:
SkArY_9 написа:Колеги, кажете какво да го правят biser-а, на предната страница съм писал какъв е проблема.

Не знам дали вече си предприел нещо, но ако сега се държи културно едва ли е кой знае какъв проблем да го оставим. Въпреки че, ако Славията или Морския (ако не се лъжа) имат нещо друго предвид, ще се съглася с тях, защото те имаха допирни точки с въпросния човек.

Нищо не съм предприел още, Слависта ми каза, че Петьо му е сложил бана, ще бъде редно той да ми каже как да постъпя в случай ;)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 яну 2010 22:09

Cesc Fabregas написа:Здравейте, колеги!
първи ден...първо запитване "Защо съм с бан?" :?
Става въпрос за "Сектор Б", пита чрез чужда регистрация кой го е баннал и защо? :? Нов съм в занаята, :lol: кажете какво да отговоря на човека, защото и моите впечатления са че е точен...разбира се, може и да има за някоя изцепка, за която не знам :roll:

За това: "Комплексари долни!"

Във всеки раздел има модул "Модераторски панел". Там има бутон: "Последни действия". Като натиснеш там, ще видиш действията на модераторите, в хронологичен ред: свързана тема, преместена тема, изтрито мнение (което може да го прави и потребител, автор на мнение) и БАН потребител-причина. Когато отстраняваме потребител, винаги цитираме причина, поради която е отстранен. В случая, АЗ съм отстранил потребителя "Сектор Б", поради цитираната по-горе обида за един ден. Същият потребител, беше с предупреждение от сутринта от МЕН, да си смени подписа (което веднага направи), поради което съм му наложил, почти минимално наказание.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 05 яну 2010 22:17

stenly написа:
Cesc Fabregas написа:Казвайте както правим със "Сектор Б"? Каква е причината за бана му? :?

Банът на Сектор Б е само за 1 ден, така че му кажи да си го истърпи просто, защото явно се е изпуснал казал е нещо от типа "Комплексари прости" или нещо подобно към някои от останалите потребителите.
Тази информация ще можеш да я виждаш, след като получиш права за бановете, разбира се, в началото, т.е. сега ще ти помагаме в тази дейност. Ако според теб някой има нужда от бан ще трябва да се обръщаш към останалите модове тук :)

Да да, разбира се, той Любо ми каза откъде да гледам кой до кога му е бана и защо...тва беше едно от нещата които не ми бяха ясни ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Модератори”