Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот kartago » 31 дек 2009 18:55

Весело посрещане на Новата Година! Дано да сте живи и здрави и да ви се сбъднат всички мечти!

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 01 яну 2010 00:01

ЧЕСТИТА ВИ НОВАТА 2010г. Да сте живи и здрави и много , много успехи!

[rimg]http://www.lidiatours.com/bg/imgupload/koleda11.jpg[/rimg]
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 01 яну 2010 00:44

Чесита нова 2010 година! ;) Дано за нас, колеги, е изпълнена със здраве, мъдрост и щастливи мигове! :)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 01 яну 2010 13:44

Честита Нова Година ! На всички колеги пожелавам много здраве,любов,щастие,пари и ...други работи... ;) Наздраве!
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 01 яну 2010 14:41

MORSKI написа:
stenly написа:МОРСКИ, само мога да ти пожелая весела нова година от името на този сайт Gong.bg!!!!!!!!

Защо ме делиш бре човек :roll: Просто имам право на мнение и го изказвам ;) Весела и на теб!

Защото, приятелю, когато на 31-ви декември, всеки се чуди какво да облече вечерта, какъв алкохол ще пие - вино или уиски, каква баница ще изяде и с кой ще се напие, аз цял ден трябваше да пиша новини, да превеждам, да качвам снимки, за да има читателите какво да прочетат. И когато накрая, вляза във форума, за да пожелая весело посрещане на хората, с които мога да намеря общ език, виждам само, че и капчица от труда, който съм положила в почивния за много хора ден, не е оценен. И ако ми кажеш, че го приемам много лично, да, така е! Дано някой ден да разбереш за какво говоря. Затова те отделих... И все пак, пожелавам ти най-вече да си жив и здрав!
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 02 яну 2010 16:45

Честита Нова Година, приятели! Желая ви много здраве, щастие, късмет и усмивки! За мен е чест, че ви познавам и съм част от вашия колектив! Бъдете!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 02 яну 2010 21:00

kartago написа:Честита Нова Година, приятели! Желая ви много здраве, щастие, късмет и усмивки! За мен е чест, че ви познавам и съм част от вашия колектив! Бъдете!

Аз се чувствам по същия начин, Петьо! Радвам се, че те познавам, при това лично теб и супер готиното ти семейство!!!! Много се радвам, че познавам лично и Мартин, Жоро, Сашо, Димо, Емо, Любо и Павел, а останалите индиректно! Да ни е щастлива настоящата 2010 година и да е изпълнена със здраве и радост!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 03 яну 2010 03:07

Защо ли само Коцето ми отговори?!................................... Знам отговора: защото на Андро са му махнати правата!!!.................... Понеже постоянно се оглеждам за нови попълнения! Много ви моля, обърнете внимание на Сеск Фабрегас и на Ник87 и двамата са сини, обаче просто са много точни! Помогнете ми и вижте можем ли да им намерим място!...........................Пусто нали съм бургазлия, .....обърнете внимание и н Зийгфрийд!!!...............................

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 яну 2010 03:38

Стенли, отговорих ти на ЛС ;)
Петьо, знаеш моето становище за Сеск, оставете това, че го познавам, но и мисля, че имам усет за хората, според мен той е точния човек за синия форум...Ники също е не лош вариант, но според мен Сеск е човека...
Иначе мисля, че трябва и да реализираме срещата с Павката, да му чуем идеите(макар и да предполагам какъв ще е отговора му), все пак сме длъжни да го изслушаме ;)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 яну 2010 12:47

Според мен, Мартин (Cesk_Fabregas), трябва да заеме мястото на Павката (Blue_lion), в началото на полу-сезона. Засега това е моето предложение, даже и препоръка. За останалите споменати, също имам добри впечатления. При потребност от помощ, винаги можем да ги питаме, тъй като според мен тези неща, трябва да стават внимателно и последователно.

И като продължение на темата, за мод на Локо Сф, се поразрових и видях как е приеман потребителя Пламен Етов, а именно - относително добре. Той също не е "Света вода", но от потребителите в Локо Сф, е един от най-малко проблемните. Не съм убеден, колко време ще може да отделя на форума, но напоследък отново го наблюдавам да пише, след продължителен период пауза. Някой от вас има ли наблюдения и впечатления от този потребител?

Върни се в “Модератори”