Casper написа:slavia_forever написа:Интерсно, аз не бях забелязъл до момента. Май Морския ще излезе прав!
Има и още един проблем! По правилата на форума, мнения само с емотиконки трябва да се изтрият, което означава всички.
Да така е, заел съм се.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Casper написа:slavia_forever написа:Интерсно, аз не бях забелязъл до момента. Май Морския ще излезе прав!
Има и още един проблем! По правилата на форума, мнения само с емотиконки трябва да се изтрият, което означава всички.
ЕМИЛ написа:До Стенли: Както си се "разхождах "в темата "Днес се усмихнах защото........" се натъкнах на това мнение от бивш Ваш колега .Казвам ваш ,защото когато аз станах модератор той вече не беше модераторmike28 написа:Днес се усмихвам, защото никога повече няма да влизам в сайта и форума на гонг. Определено това е повод да се чувствам щастлив.
П.П. Хайде, вече да ми изтриете акаунта, че да се усмихнете и вие, а?
mike28 написа: Поредния опит за оригиналничене на Ники Александров няма да го коментирам, това е защото стигнах само до 2-то изречение. Принципно за мен той е единствения по- интелигентен от целия екип на Гонг, същото важи и за Стенли, ала факта, че са още там и, че участват в цялата тази посредственост и лижене на задници, в което е изпаднало и предаването и сайта, че и форума говори доста зле за тях. Страхотна цензура наблюдавам последните месеци, определени новини или изобщо не съществуват за Гонг, или ги пускат със закъснение, спрямо останалите сайтове, ала с лъжлив час на пускане, или неколкократна редакция на един и същи материал, само и само някой от сините или нац, отбор да не се засегне. Няма да говоря за натягането на някои от модовете, безобразното им поведение, наглото държание, ако не беше тъжно, щеше да е забавно- малоумно цитиране на едни и същи точки от правилника (в 99% от случаите абсолютно неуместно) и т.н. и т.н.
slavia_forever написа:ЕМИЛ написа:До Стенли: Както си се "разхождах "в темата "Днес се усмихнах защото........" се натъкнах на това мнение от бивш Ваш колега .Казвам ваш ,защото когато аз станах модератор той вече не беше модераторmike28 написа:Днес се усмихвам, защото никога повече няма да влизам в сайта и форума на гонг. Определено това е повод да се чувствам щастлив.
П.П. Хайде, вече да ми изтриете акаунта, че да се усмихнете и вие, а?
А какво ще кажеш за това, от 2-ри декември?
mike28 написа: Поредния опит за оригиналничене на Ники Александров няма да го коментирам, това е защото стигнах само до 2-то изречение. Принципно за мен той е единствения по- интелигентен от целия екип на Гонг, същото важи и за Стенли, ала факта, че са още там и, че участват в цялата тази посредственост и лижене на задници, в което е изпаднало и предаването и сайта, че и форума говори доста зле за тях. Страхотна цензура наблюдавам последните месеци, определени новини или изобщо не съществуват за Гонг, или ги пускат със закъснение, спрямо останалите сайтове, ала с лъжлив час на пускане, или неколкократна редакция на един и същи материал, само и само някой от сините или нац, отбор да не се засегне. Няма да говоря за натягането на някои от модовете, безобразното им поведение, наглото държание, ако не беше тъжно, щеше да е забавно- малоумно цитиране на едни и същи точки от правилника (в 99% от случаите абсолютно неуместно) и т.н. и т.н.
Което изказване е супер неуместно, в контекста на получената първа награда на сайтът, в частност форумът му от потребителите.
MORSKI написа:Скери, говорих с Павката- каза, че не е нарочно и искаше да го добавиш отново;) Ако не се сещаш за скайпа му- пиши ми в скайп и ще ти го дам
Относно това защо не влиза, каза че има много работа и не стои на компютъра и заради това, скайпа му и компютъра са включени, но не е пред тях....Каза ми евентуално след Нова година , ако искам да се видим...Предлагам така с Коцето и Димо(понеже само 3 мата сме в София и сме модове, а и го познаваме ), да говорим с него отркито и да ни каже плановете сиТа, какво мислите вие...
Иначе за Джеймс знаете мнението ми, ще замълча по този въпрос....
stenly написа:МОРСКИ, само мога да ти пожелая весела нова година от името на този сайт Gong.bg!!!!!!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост