Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Заседание !
Имам предвид, че някъде се къса връзката- метафорично има бъг в системата.....Ще се оправят нещата 
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Да, аз също се надявам да се оправят нещата 
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Добре, ще го питате ли защо ме е махнал 
До Стенли: Както си се "разхождах "в темата "Днес се усмихнах защото........" се натъкнах на това мнение от бивш Ваш колега .Казвам ваш ,защото когато аз станах модератор той вече не беше модератор
mike28 написа:Днес се усмихвам, защото никога повече няма да влизам в сайта и форума на гонг. Определено това е повод да се чувствам щастлив.
П.П. Хайде, вече да ми изтриете акаунта, че да се усмихнете и вие, а?
И какво като го е казал? Да не би да не влиза?! )))))))))))))))
Нищо.Просто я уведомявам за това което съм прочел във форума и сега вече тя ще си прецени как да действа.
Емо, това е доста старо (трябваше да копнеш и датата), и всички го знаем, вкл.и Стенли!
По въпроса с мода на Локо Сф. Порових се малко и след като влязох в профила на Джеймс, вижте какво е направил - lokosf/search.php?st=0&sk=t&sd=d&author_id=794 , някой има ли представа защо е махнал всичките си мнения?
По въпроса с мода на Локо Сф. Порових се малко и след като влязох в профила на Джеймс, вижте какво е направил - lokosf/search.php?st=0&sk=t&sd=d&author_id=794 , някой има ли представа защо е махнал всичките си мнения?
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!
- slavia_forever
- Контакти:
Casper написа:Емо, това е доста старо (трябваше да копнеш и датата), и всички го знаем, вкл.и Стенли!
По въпроса с мода на Локо Сф. Порових се малко и след като влязох в профила на Джеймс, вижте какво е направил - lokosf/search.php?st=0&sk=t&sd=d&author_id=794 , някой има ли представа защо е махнал всияките си мнения?
Интересно, аз не бях забелязъл до момента. Май Морския ще излезе прав!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
slavia_forever написа:Интерсно, аз не бях забелязъл до момента. Май Морския ще излезе прав!
Има и още един проблем! По правилата на форума, мнения само с емотиконки трябва да се изтрият, което означава всички.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!