Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот ЕМИЛ » 08 дек 2009 18:48

И какви ще са облагите на "потребителя на годината" ,както и на "модератор на годината"? Това ми изглежда все едно да си мерим(или по-точно останалите членове да ни мерят) "дължината".

И каква ще е точковата система ?При равенство какво правиме?Бараж ли играем?

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 08 дек 2009 18:56

Добре, нали все пак трябва да има някакви игри, не може всеки ден да е еднообразно, а и както казах идват Коледни Празници, трябва да се разведри обстановката.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 08 дек 2009 19:07

Защо пък да е еднообразно?На мен не ми е еднообразно.Супер ми е интересно.Левски си има мачове.Редовно се дъни.Хората пишат в синият форум.От време навреме разнообразявам с музика и филми.А бе интересно си ми е да ти кажа честно.

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 08 дек 2009 19:09

Добре, искам да чуя мнението и на другите ;)

Потребителски аватар
Модератор ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Модератор ЦСКА » 08 дек 2009 20:48

Колеги, искам да ви попитам за един проблем. От скоро време , когато търкам мнения не винаги ми се получава от първия път. Натискам хиксчето на мнението , пита ме сигурен ли съм , че искам да го изтрия и когато потвърдя ми се появява съобщение , че мога та търкам само собствените си мнения. Преди време ми се получаваше така от време на време, но сега нещата се задълбочиха и вече ми е нужно поне 5-6 повторения на упражнението до като се получи.Това нещо ми се получава и с двата модераторски ника (Модератор ЦСКА и Casper). Питам ви първо вас, защото си мисля, че ако е само при мен проблема,може и да е от моя комп, въпреки че за сега нямам никакви проблеми с него.
Ще помоля и Стенли , ако може да погледне системата (незнам точно какво) , дали там няма някакъв проблем. Може би нещо от сорта на рестартиране на правата ми, или нещо подобно.
Ако няма проблеми при вас и в системата, да знам за да си преинсталирам компютъра.

Потребителски аватар
Модератор ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Модератор ЦСКА » 08 дек 2009 21:09

Аз не разбрах точно , това с Потребител/Модератор на годината , нещо сериозно ли ще е или някаква игра, просто ей така за спорта? Защото вече имаше няколко подобни теми, и пусната такава, по някакъв начин ще се дублира с предишните. Ако е нещо сериозно, то не мисля че ще бъде точна. Фактора вечен противник, или лично познанство ще накланя везните в полза на някого. Големия брой потребители също ще е проблем, при положение, че много от тях си нямат и представа, какво представляват другите. Примерно, аз рядко влизам във форума на пловдивските отбори, а и те рядко пишат в другите. Сигурен съм, че там има много свестни момчета, но като не ги познавам, как да гласувам за тях. Другия проблем е потребители с повече от един ник(регистрация), това може да са хора с две лица (какъвто съм аз , примерно ;) ). Така, че специално аз не съм много навит за подобни класации.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 08 дек 2009 21:13

SkArY_9 написа:Добре, искам да чуя мнението и на другите ;)

Щом е така ето го и него. ;) В моменти, когато футболът е в затишие, наистина е хубаво е да измисляме подобни теми, за да поддържаме интерес към форума. Вече има подобни теми, като форумец номер 1 (където Бижутера печели безприкословно с хитовете "нацистите на луната и живата човешка плът, дадена на извънземните в замяна", "студено ли е на слънцето" и "на 27.11. ще съобщат за извънземни", както и всякакви от сорта. :lol: ;) Може да направим и тема "отбор на годината, според потребителите на форума", "играч на годината" и всякакви такива анкети, които приковават интерес. Вече подобна беше създадена от потребителя never_mind, за най-добър вратар.

По отношение на предложението, можем да направим тема за доверието към нас, а именно: "Кой модератор успя да спечели доверието ви, в изминаващата 2009 година?", или нещо от сорта. Все пак е хубаво да знаем, какво мислят хората за нас (къде сме ние в техните очи), в една по-разчупена тема за потребителите. Това го казвам със съзнанието, че аз съм един от най-недолюбваните модове във форума. :roll:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 08 дек 2009 21:19

Предложението на Коце за заглавие на тема аз лично го приемам.Иначе всичко друго е предрешено.Въпроса е кой ще е по-по-най от Скари и Славия-форевър.

И все пак аз ще продължа да твърдя ,че интересът няма да спадне.Просто идва трансферен прозорец ,а там е много интересно.

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 08 дек 2009 21:20

Модератор ЦСКА написа:Колеги, искам да ви попитам за един проблем. От скоро време , когато търкам мнения не винаги ми се получава от първия път. Натискам хиксчето на мнението , пита ме сигурен ли съм , че искам да го изтрия и когато потвърдя ми се появява съобщение , че мога та търкам само собствените си мнения. Преди време ми се получаваше така от време на време, но сега нещата се задълбочиха и вече ми е нужно поне 5-6 повторения на упражнението до като се получи.Това нещо ми се получава и с двата модераторски ника (Модератор ЦСКА и Casper). Питам ви първо вас, защото си мисля, че ако е само при мен проблема,може и да е от моя комп, въпреки че за сега нямам никакви проблеми с него.
Ще помоля и Стенли , ако може да погледне системата (незнам точно какво) , дали там няма някакъв проблем. Може би нещо от сорта на рестартиране на правата ми, или нещо подобно.
Ако няма проблеми при вас и в системата, да знам за да си преинсталирам компютъра.

Честно казано не знам от какво е това, на мен не ми се е случвало... ще проверя за какво става дума и правата ти, да не би от там нещо да се шашка системата...

Колкото до идеята на Скери, мисля, че не е лоша, само трябва да се уточни точно как да се пусне.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 08 дек 2009 21:52

Радвам се, че ви харесва идеята ми :)
Примерно:
1. Модератор на годината
2. Потребител на годината
3. Форум/подфорум на годината

Заглавието ще бъде Класациите в Gong.bg.

Върни се в “Модератори”