Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот slavia_forever » 04 дек 2009 23:24

Ами да, подкрепят го хората.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 дек 2009 00:50

Ами и ние да го подкрепим ли?!.................

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 дек 2009 00:58

kartago написа:Ами и ние да го подкрепим ли?!.................

Ами такива теми обсъждащи модератори, създават предпоставки и за евентуални отрицателни мнения и полемики. Все пак аз също го подкрепих, защото заслужава. Но предлагам да хвърляме на темата по едно око. Утре например, предлагам по някое време да я заключим и да я пратим в архива.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 дек 2009 01:38

slavia_forever написа:
kartago написа:Ами и ние да го подкрепим ли?!.................

Ами такива теми обсъждащи модератори, създават предпоставки и за евентуални отрицателни мнения и полемики. Все пак аз също го подкрепих, защото заслужава. Но предлагам да хвърляме на темата по едно око. Утре например, предлагам по някое време да я заключим и да я пратим в архива.

Абсолютно съм съгласен с тебе! Просто късно се появих тука ( обадих ти се, знаеш защо ), и не знам какво пък чак толкова го е закъсал! Прочетох, всички, почти всички го поддържат! Той е нов модератор и има нужда от нашата подкрепа! Все пак сме екип и трябва да се държим!...... Но и той много се старае и върши много работа!.... Форум "Ботев" определено се промени!.....

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 дек 2009 02:06

Стенли, моля те, направете тази тема много важна! Защото е важна за всички нас, българите! А в Свободна Зона не може да се види достатъчно! Закачете я задължително! Предварително ти благодаря!

gong/viewtopic.php?f=53&t=33015&st=0&sk=t&sd=a&start=40

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 05 дек 2009 10:24

kartago написа:Стенли, моля те, направете тази тема много важна! Защото е важна за всички нас, българите! А в Свободна Зона не може да се види достатъчно! Закачете я задължително! Предварително ти благодаря!

Не разбирам защо да я правим важна? Защото сме българи ли? Това ли е най-големият проблем на българина? Аз няма да я направя важна. Ако някой друг иска, нека бъде важна, т.е. да я направи, ако има нужда от това, но аз не искам да навлизам в такива мътни теми, с политически нюанс. Не ме разбирайте погрешно, просто всеки си има мнението по въпроса.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 дек 2009 12:01

Все ми се струва, че политика и патриотизъм са много различни неща, но както и да е! Вдигам ръцете, нямам намерение никого да убеждавам! Всеки по различен начин го чувства в себе си!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 05 дек 2009 12:26

stenly написа:
kartago написа:Стенли, моля те, направете тази тема много важна! Защото е важна за всички нас, българите! А в Свободна Зона не може да се види достатъчно! Закачете я задължително! Предварително ти благодаря!

Не разбирам защо да я правим важна? Защото сме българи ли? Това ли е най-големият проблем на българина? Аз няма да я направя важна. Ако някой друг иска, нека бъде важна, т.е. да я направи, ако има нужда от това, но аз не искам да навлизам в такива мътни теми, с политически нюанс. Не ме разбирайте погрешно, просто всеки си има мнението по въпроса.

Като цяло не съм съгласен,но все пак ти решаваш!!!
Определено сме спортен форум,но и Гонг е спортно предване,но винаги е обръщано и то много сериозно внимание на такива проблеми!!Което го превърна и в любимото ми такова!!!
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 дек 2009 18:18

Щом така си преценила, ок...Но за мен бъркаш, Стенли.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 дек 2009 21:47

Нека се постараем да разграничим понятията. Става въпрос за тема, в която няма как да не сме единни като Българи и това не подлежи на съмнение! В същия момент става въпрос за тема, която дори да е правдива, разпалва по неволя освен омраза към тези, които заслужават същата - като Юзеирови и ДПС, които вероятно ги спонсорират, така и към обикновените хора от малцинствата, които не са виновни, за политическите посегателства от върхушката. Нека се замислим, как възприема един обикновен фен, който не знае за какво става въпрос всъщност, докато я чете повърхностно. В неговото първосигнално "първо четене", той ще е настрои не към виновните, а ще си излее омразата на турците като цяло. Ето и обратната страна, ако се създаде ескалация на изкуствена омраза, което най-вероятно от ДПС целят, ще се вдигнат много от тези обикновени турци, неразбирайки, за какво се борят, както ще се вдигнат и много обикновени Българи, които първосигнално им е "набивано" в главите "долу турците". И всичко това, само и само, за да могат да покажат от ДПС, че без тях във властта, винаги ще има етническа нетърпимост и ескалация на напрежение. Това ли искаме? Според мен от многото, които ще се запознаят с темата, малко ще я разберат правилно. Вече почистих от нея достатъчно мнения, в стил "смърт на турците" и подобни, продиктувани от омраза и пропити с омраза постове. Не става въпрос само за тема, която нарушава точка 8 от правилата, още от първото му изречение, а става въпрос за тема, която при всички случаи, не се предполага да бъде разбрана правилно, както я разбираме аз, авторът й-Сашо, Петьо, Димо, Мартин и още няколкото човека, които разсъждават правилно. Именно за това съм повече от резервиран, по отношение на слагането й във важни теми.

Върни се в “Модератори”