Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот MORSKI » 02 дек 2009 01:18

kartago написа:Офффф, хем не искам да го пиша, хем трябва! Пичове, не трябва да останем без потребители!.. Нека всички да разберем, че имаме отговорности, а не власт! МОРСКИ, Саше, когато имаш личен разговор с потребител, винаги се поставяй на неговото място! Не използвай силата да докажеш доводите си! Говорихме на тази тема! Ако не успееш да намериш достатъчно доводи или се откажи от спора, но не налагай сила в замяна на това, че не можеш да отговориш! Има за какво да получи наказание, но това което цитираш, за мен не е достатъчен довод! Аз сигурно съм от хората които най - много банират, не знам, не проверявам, но трябва да следваме принципите, правилата и да се поставяме на мястото на потребителите, ние с нищо не сме повече от тях!!!! Форевъра е прав, че само хабим повече нерви и безсънни нощи, но никой не ни е карал да го правим това! Имаме честта да бъдем модератори на форум "Гонг" и трябва да я защитаваме тази чест! Може би за младите, това са изтъркани думи, но повярвайте ми, има ги в живота!.... Ако има лична нападка, опитвам първо с ЛС, ако имам насреща силен опонент, продължавам ( мога!!!), ако ме убеди, даже мога и да не го накажа! Има и по-умни от нас!.......Човек се учи докато е жив! Но в момента сме се събрали много читави хора, и трябва да защитаваме това което успяхме да направим!..... Така мисля аз!...

Прав си по принцип, но аз говорех за това, че той от дума не разбира- аз не искам да го банвам за това което ми е казал, а просто постнах тук мнението му и начина му на разсъждение които ме втрещяват;)
Аз не искам да му демонстрирам сила, напротив, но когато му показах защо е баннат, той си призна, че може би не е действал по правилата, но ми изтърси, че видиш ли аз даже да го банвам той напук на мен има как да влезе(не е лъжа) и смята, че може да ме прави на маймуна и аз накрая ще клекна и ще го оставя той да си нарежда и да си командори...Това му е логиката- той сам пише от нахалство към прогрес...
Даже ми разказа как съдил два сайта за това, че го баннали и му тирли мненията и сега еидния вече не съществувал, а в другия станал админ понеже това пожелал в замяна и имало начин да ме смачка както си пожелае-тоест имал ресурсите за това...Тоест реши да се доказва пред мен....Ок няма проблем,мен не ме плаши, но това значи, че той и тук е решил да се доказва и няма намерение да се променя...Ще се заяжда, ще обижда, ще отнася банове, ще си влиза през прокси и т.н ;)

За това говорех Петьо ;)

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 02 дек 2009 09:59

MORSKI, Много се радвам на предишния ти пост, отговор на Картаго. Ще се радвам, ако личната ти вражда с въпросния ЛОрд приключи, защото, знам по каква линия тогава той получи бан. Ще се радвам, ако следващия път той наруши правилата, да получи бан от някой от останалите модове, а не от теб, за да няма после ЛС от него от типа "Морския ме мрази, затова ми е сложил бан". :) Просто съвет.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 02 дек 2009 10:41

stenly написа:MORSKI, Много се радвам на предишния ти пост, отговор на Картаго. Ще се радвам, ако личната ти вражда с въпросния ЛОрд приключи, защото, знам по каква линия тогава той получи бан. Ще се радвам, ако следващия път той наруши правилата, да получи бан от някой от останалите модове, а не от теб, за да няма после ЛС от него от типа "Морския ме мрази, затова ми е сложил бан". :) Просто съвет.

Аз съм също "ЗА" идеята. Искам само отново да подкрепя Сашо за търпимостта, с която се е отнесъл, към въпросния Лорд Вуудо, за наглите му изказвания! Ако има нарушения същия, съм на линия (и на скайп), да ми съобщи, за да взема мерки.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 02 дек 2009 12:51

Аз лично също призовавам за търпение към въпросния потребител, защото той е от типа - псува, когато го провокират много... Така че бъдете внимателни и не избързвайте с наказанията, докато не наруши правилата де...
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 дек 2009 12:58

Готови ли сме за довечера :roll: :roll: .Дано не идем на резултат, че ще стане лошо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 02 дек 2009 13:08

rhaegar написа:Готови ли сме за довечера :roll: :roll: .Дано не идем на резултат, че ще стане лошо.

Аз лично още от сутринта ,след като се прибрах от работа съм на линия и съм готов.Заредил съм патрондажа с големите нерви и чакам атаката.Просто се чувствам спокоен и уверен в това което правя.
А относно мача 1-0 за Левски.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 02 дек 2009 13:49

Пожелавам за пореден път успех на БГ отборите, макар, че до момента не работи. Иначе оставаме готови на линия "с патрондажите", но и заредени с търпимост. ;)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 дек 2009 17:39

stenly написа:MORSKI, Много се радвам на предишния ти пост, отговор на Картаго. Ще се радвам, ако личната ти вражда с въпросния ЛОрд приключи, защото, знам по каква линия тогава той получи бан. Ще се радвам, ако следващия път той наруши правилата, да получи бан от някой от останалите модове, а не от теб, за да няма после ЛС от него от типа "Морския ме мрази, затова ми е сложил бан". :) Просто съвет.

Много си права, аз повече няма да го банвам- обясних му на лична - за сега уж се разбрахме, но той си е такъв, такава му е логиката- да се налага с всички средства включително обиди и заяждания ;)
Ако се провини друг път просто ще дам сигнал- както каза и ти и Марто ;)

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 02 дек 2009 21:49

Колеги, какво ще правим с тази тема levski/viewtopic.php?f=1&t=9662&st=0&sk=t&sd=a ?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 дек 2009 22:01

Емо събира безсмислените теми там итези, които са мн стари. Предполагам, че може да мине към архива, но нека той да каже.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Модератори”