kartago написа:Офффф, хем не искам да го пиша, хем трябва! Пичове, не трябва да останем без потребители!.. Нека всички да разберем, че имаме отговорности, а не власт! МОРСКИ, Саше, когато имаш личен разговор с потребител, винаги се поставяй на неговото място! Не използвай силата да докажеш доводите си! Говорихме на тази тема! Ако не успееш да намериш достатъчно доводи или се откажи от спора, но не налагай сила в замяна на това, че не можеш да отговориш! Има за какво да получи наказание, но това което цитираш, за мен не е достатъчен довод! Аз сигурно съм от хората които най - много банират, не знам, не проверявам, но трябва да следваме принципите, правилата и да се поставяме на мястото на потребителите, ние с нищо не сме повече от тях!!!! Форевъра е прав, че само хабим повече нерви и безсънни нощи, но никой не ни е карал да го правим това! Имаме честта да бъдем модератори на форум "Гонг" и трябва да я защитаваме тази чест! Може би за младите, това са изтъркани думи, но повярвайте ми, има ги в живота!.... Ако има лична нападка, опитвам първо с ЛС, ако имам насреща силен опонент, продължавам ( мога!!!), ако ме убеди, даже мога и да не го накажа! Има и по-умни от нас!.......Човек се учи докато е жив! Но в момента сме се събрали много читави хора, и трябва да защитаваме това което успяхме да направим!..... Така мисля аз!...
Прав си по принцип, но аз говорех за това, че той от дума не разбира- аз не искам да го банвам за това което ми е казал, а просто постнах тук мнението му и начина му на разсъждение които ме втрещяват;)
Аз не искам да му демонстрирам сила, напротив, но когато му показах защо е баннат, той си призна, че може би не е действал по правилата, но ми изтърси, че видиш ли аз даже да го банвам той напук на мен има как да влезе(не е лъжа) и смята, че може да ме прави на маймуна и аз накрая ще клекна и ще го оставя той да си нарежда и да си командори...Това му е логиката- той сам пише от нахалство към прогрес...
Даже ми разказа как съдил два сайта за това, че го баннали и му тирли мненията и сега еидния вече не съществувал, а в другия станал админ понеже това пожелал в замяна и имало начин да ме смачка както си пожелае-тоест имал ресурсите за това...Тоест реши да се доказва пред мен....Ок няма проблем,мен не ме плаши, но това значи, че той и тук е решил да се доказва и няма намерение да се променя...Ще се заяжда, ще обижда, ще отнася банове, ще си влиза през прокси и т.н
За това говорех Петьо