Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот slavia_forever » 25 ное 2009 23:05

stenly написа:Точно за това, дори не си струваше да говориш лично с него, а да му изтриеш мнението, а след това... ако се повтори - действаш и толкова! Добре знаеш, че компромиси само от едната страна няма как да стават. Ние в случая проявяваме такт, а после... ако се наложи - наказание. Не се ядосвай.

Права си, че не си е струвало и аз за това не съм говорил с него, защото това направи ти. Аз каквото съм имал, съм му го казвал нееднократно, много пъти (както казах). Хубаво е да кажа, че ако исках да му направя нещо лошо и не действах "филосовски", нямаше да оставя него и други във форума, за да ни се подиграват. Оставих ги за да могат, сами да имат възможността да покажат, какви са всъщност. И те до един го направиха!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 25 ное 2009 23:13

slavia_forever написа:Оставих ги за да могат, сами да имат възможността да покажат, какви са всъщност. И те до един го направиха!

Тук съм на 100 процента сигурна, че всеки от нас си е направил своите заключения. Е, съжалявам, че и те не гледат философски, но ... такъв е животът :)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 ное 2009 02:30

Часът е 02:30, трябва да лягам, защото след 2 часа ще пътувам за София, а глупостите във форума не спират! За пореден път го казвам, сините фенове са много проблемни и форума им също, не знам колко модератора трябва да сложим там за да се оправят нещата. Или поне трябва да са работещи модератори, а не само да ги имаме на книга!........ Лека нощ на всички!........

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 26 ное 2009 10:52

Здравейте колеги. Съжалявам, че вчера не успях да помогна , но бях на работа. За това сега поизчистих, каквото е останало. И, понеже сте дискутирали някой неща , да си кажа и аз мнението. За +1, казах вече , че почти винаги го махам като мнение, когато се цитира пост, а не зададена тема с въпрос "съгласнили сте или не". Относно темата "Наздраве", съм абсалютно против да се маха. Бях написал преди, че ако темата по някакъв начи "товари" форума, то може да се премести в "архива" и да се пусне тема "Нздраве -2", но в никакъв случай да се маха. А ако няма проблем (Стенли и Дарина да кажат) , може само да се почисти малко. За модераторската етика, съм напълно съгласен с Картаго, но все още имам чувството , че има някакво изтичане на инфо, точно от тази тема. Дано да се лъжа, но получавам по-някога някой подмятания точно от мненията ни тук. Аз лично мога да кажа за себе си, че не давам никакви обяснения за модераторската работа, на когото и да е било, и винаги съм се стремял да убедя недоволните за вината им, независимо от кого са получили наказание. А за Милен, въпреки, че се е изпуснал по адрес на съдията, не смятам, че е толкова проблемен като потребител. Просто си защитава отбора, като всеки нормален фен. Поне до сега, не съм срещал друго негово мнение с нецензурно съдържание. Нека му простим на момчето ;) ,
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 26 ное 2009 14:33

Стенли, за Олимпиадата има ли как форума Пекин2008 да стане Ванкувър2010?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 26 ное 2009 14:38

Casper, идеята ми беше точна това, тази да се прати в Архива, а на нейно място да се пусне друга, защото тази е пракалено голяма, в един друг форум пак имаше подобна тема, беше станала 1500 страници, и започва да се бъгва ;)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 26 ное 2009 14:51

SkArY_9 написа:Casper, идеята ми беше точна това, тази да се прати в Архива, а на нейно място да се пусне друга, защото тази е пракалено голяма, в един друг форум пак имаше подобна тема, беше станала 1500 страници, и започва да се бъгва ;)

По-скоро предложението на kartago за почистване на темата от излишен спам е добра, а може в раздел архив, да направим теми "наздраве-архив1;2;3 и т.н." където да слагаме по-старите мнения, но препоръчвам темата да остане в този й вид.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 26 ное 2009 16:23

rhaegar написа:Стенли, за Олимпиадата има ли как форума Пекин2008 да стане Ванкувър2010?

По-нататък ще има нов подфорум за Олимпиадата.

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 26 ное 2009 16:25

За Наздраве - предлагам първо да видим какво ще е настроението, ако им се обясни както трябва... мисля, че ще срещнем разбиране, за да отиде тази тема в Архива, т.е. да не я трием. Колкото до спама в нея, ако се чисти сега, ще отнеме много време...

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 26 ное 2009 20:06

stenly написа:За Наздраве - предлагам първо да видим какво ще е настроението, ако им се обясни както трябва... мисля, че ще срещнем разбиране, за да отиде тази тема в Архива, т.е. да не я трием. Колкото до спама в нея, ако се чисти сега, ще отнеме много време...

Стенли-моето мнение-както май и на другите е следното:

-Засега я оставяме така- и евентуално ако възникне проблем(технически) тогава може да я сложим в архива-иначе не виждам смисъл сега да се променя нещо!!!
Изображение

Върни се в “Модератори”