Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот kartago » 24 ное 2009 02:19

ЕМИЛ написа:Благодаря за съвета Каспер. Ще се съобразя с мнението ти.Но искам да ви кажа ,че при мен опцията "предупреждение"не съществува.И никога няма да я приложа.Просто не ми допада.Значи някой напише някаква глупост и аз да го предупреждавам ,че е сгрешил и да мисли следващият път.Няма начин.Всички имаме глави на раменете да мислиме.Който сгреши си понася вината.

Ами от една страна, аз затова започнах този разговор, за да имаме все пак едни и същи критерии! Онзи ден ме учуди, как си успял да баннеш потребител който е писал във форум "Черно море"?!..... Както и да е! Вярно е, че всички имат глави на раменете си ( щом поне компютър ползват ), но някои са много млади глави, направо деца, може да им се повлияе в правилна посока, и мен са ме предупреждавали когато съм се разгорещявал, ако не се лъжа и аз тебе съм те предупреждавал, не винаги трябва да се подхожда с "рогата напред". Има много читави момчета, просто трябва да им се покаже правилния път, или по-точно по какъв път се подхожда именно в този форум! Много сами разбират, че повече им подхождат формати като "хулиганс", като " ***" и други, но не тука! Но, човек сбъркал и веднага метлата, не това е начина! Аз съм имал случаи, по три пъти съм предупреждавал някого в ЛС, и чак тогава съм предприемал мерки и са ме разбирали пичовете, мога да ти дам много примери, които още са ми на лична!....... Но не можем да "олекваме" така, целия екип, за смешни причини да се отстраняват потребители, защото това веднага се лепва на всички, а не на определен модератор!....... Повярвай ми, минахме и през "въстания", и през "преврати", то заплатите ли не ни рязаха, то модератори ли не отстраняваха, но направихме форума по-добро място за общуване! Респект за работата ти, но имай и респект към опита ни!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 24 ное 2009 08:50

levski/

Колеги ,когато отида на главната страница на раздел Левски и застана с мишката върху заглавието на горепосочената от мен тема ,цялата се оцветява в розаво и до заглавието има обърнатото триъгълниче с удивителна.Та въпроса ми е какво означава това?За първи път засичам подобно нещо!

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 24 ное 2009 08:57

Това означава, че вътре в темата има пуснат доклад за някое мнение, което нарушава правилата. Като влезеш в темата , ще го намериш, и самото мнение се оцветява в розово.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 24 ное 2009 10:31

Емо, много мразя да слушам за отпуски и оставки! Няма да се измъкнеш лесно, да знаеш :). Просто те моля, следващия път, когато посегнеш към бана, да внимаваш. Да предупреждаваш, ако провинението е малко и да наказваш, след като се убедиш, че въпросният потребител не рабира от дума. След това да се обосноваваш за бана в посоченото място, за да мога като ме питат на ЛС или мейл, да мога и аз да се направя на тежка ;) а не да се чудя защо и как се случва.
Понеже тежестта на форума на Левски пада предимно върху теб, не знам защо - останалите модове може би трябва и те да се включат тук, за да разбера - трябва да си още по-точен в преценките си! Иначе и сега вършиш доста работа, което всички останали виждаме :)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 24 ное 2009 11:03

Никъде не съм казал ,че си подавам оставката.А за отпуска имах предвид да взема да мирясам малко.Щото нещо май попрекалих.....

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 24 ное 2009 12:07

ЕМИЛ написа:Никъде не съм казал ,че си подавам оставката.А за отпуска имах предвид да взема да мирясам малко.Щото нещо май попрекалих.....

Емо, виж, както виждаш всички вме зад теб и всички сме бъркали понякога. Прочети още веднъж внимателно, поста на kartago по-горе. Той казва всичко! И не се притеснявай, вдигай главата и продължавай с добрата работа! ;)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 ное 2009 13:46

stenly написа:Понеже тежестта на форума на Левски пада предимно върху теб, не знам защо - останалите модове може би трябва и те да се включат тук, за да разбера - трябва да си още по-точен в преценките си!

Ъмх аз съм си тука, нямаше ме 3-4 дни ама избори, други глупости, нямаше начин.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 24 ное 2009 13:59

rhaegar написа:
stenly написа:Понеже тежестта на форума на Левски пада предимно върху теб, не знам защо - останалите модове може би трябва и те да се включат тук, за да разбера - трябва да си още по-точен в преценките си!

Ъмх аз съм си тука, нямаше ме 3-4 дни ама избори, други глупости, нямаше начин.

Ти знаеш ли какво стана с Blue_lion? :?

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 24 ное 2009 15:07

rhaegar написа: Ъмх аз съм си тука, нямаше ме 3-4 дни ама избори, други глупости, нямаше начин.

Тогава лека работа днес и утре, че предстои тежък мач :lol: ;)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 24 ное 2009 15:10

stenly написа:
rhaegar написа: Ъмх аз съм си тука, нямаше ме 3-4 дни ама избори, други глупости, нямаше начин.

Тогава лека работа днес и утре, че предстои тежък мач :lol: ;)

Това да не е мач, който започва днес и свършва утре? ;)

Върни се в “Модератори”