Пловдив1926 написа:Бахта в гъзара майна, дано айриша е тука, че заминавам на спа за 2 дена малко уикенда
Не бе, не се притеснявай. Аз с удоволствие ще се развършея в традиционно "любимия" ми подфорум, където вече съм приятел с повечето от вашите.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Пловдив1926 написа:Бахта в гъзара майна, дано айриша е тука, че заминавам на спа за 2 дена малко уикенда
slavia_forever написа:Пловдив1926 написа:Бахта в гъзара майна, дано айриша е тука, че заминавам на спа за 2 дена малко уикенда
Не бе, не се притеснявай. Аз с удоволствие ще се развършея в традиционно "любимия" ми подфорум, където вече съм приятел с повечето от вашите.![]()
![]()
Пловдив1926 написа:Ще ме караш да седа в джакузито с лаптопа и да модерирам![]()
![]()
slavia_forever написа:Пловдив1926 написа:Ще ме караш да седа в джакузито с лаптопа и да модерирам![]()
![]()
Що бе, аз не се ли справям добре?! Аз какво съм виновен, че твоите ме обичат (дори и без кавички)?!![]()
![]()
![]()
Пловдив1926 написа:Виж сега, те моите са като германците - добре възпитани и научени на обниски. Спокойно два дена може без да се модерират да минат
slavia_forever написа:Пловдив1926 написа:Виж сега, те моите са като германците - добре възпитани и научени на обниски. Спокойно два дена може без да се модерират да минат
Виж сега, освен германци - Гот мит унс имате англичани - Лаута Хуулс и италианци - Неаполитани! Така че все пак ще хвърлям по едно око, макар и докато спя!
Irish stout написа:Пловдив1926 написа:Бахта в гъзара майна, дано айриша е тука, че заминавам на спа за 2 дена малко уикенда
Пак те е изгърбила половинката. Няма ме утре вечер, че съм на имен ден, а за събота сутрин имам извинителна бележка, макар че съм професионалист пияч. Пък и детето ще водя насам натам с шейната.
kartago написа:явно загубихме идеята си!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост