Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот SkArY_9 » 09 апр 2009 14:58

stenly, недей така, да не вземеш да напуснеш екипа :cry:

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 09 апр 2009 18:55

Ето емотиконки, качени на официалната страница на PHPBB3
http://www.phpbb3bbcodes.com/smilies.html
stenly, проблемът с наличието на тази index.php страница се задълбочава с всеки изминал ден. Когато една тема не присъства в средната колонка или е някъде в дъното и, то все едно я няма. Така модераторите се въртят като луди и не смогват да преглеждат темите

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 09 апр 2009 23:29

mike28, емотиконите са супер, само че и тук не са с разширение .pak както ми ги искат, за да ги качат, а аз не знам как да ги направя. И преди им бях изпратила папка с емотикони и не ми ги качиха, защото не са .pak.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 10 апр 2009 00:06

Ето тук ги има всякакви , с разширения, без разширения....

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 10 апр 2009 10:30

Прерових и тези - всичките. За съжаление, единственият .pak не се отваря. Линкът не бачка. Останалите не вършат работа, защото не им се качват една по една всички усмивки...

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 11 апр 2009 19:19

http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 0&t=567625
Тук има някакъв .pak генератор, може да помогне :)

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 11 апр 2009 19:29

Абе мани го тоя админ, я да трябваше да слага рекламни банери- да сме забравили за това, ама нали трябва да свърши и малко истинска работа. Стенли, точно за 5 минути може да се сложат 20 емотиконки( лично съм го пробвал), няма нужда от 100, това, че не иска или не може си е отделен въпрос, негова работа е да намери начин, ако кажа на другите админи които познавам, какъв е тоя, ще се смеят с да не кажа коя си част.
Ще помоля още веднъж да направиш форум за Формула 1, това е най- добре реализирания медийно спорт в света, да не говорим, че журналистите които се занимават официално с него у нас, са светлинни години пред всички останали спортни журналисти във България- като подготвеност, начин на коментиране и безпристрасност. В последните години много хора започнаха да гледат формула 1 благодарение и на тях.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 11 апр 2009 22:37

Подкрепям идеята за Формула 1.На мен след футбола това ми е любимия спорт и много бих се радвал да има специален раздел за нея 8-)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 11 апр 2009 22:41

Ами ти би се радвал, ама пробелам е, че стенли не обича май формулата, дори и да не е така, изглежда не иска да има такъв форум. :cry:

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 12 апр 2009 01:05

mike28, аз какво обичам няма значение... колкото до отделен раздел за форума, вероятно ще има, но и това ще се проточи във времето.
И още нещо - аз помагам във форума с модераторска дейност, макар и много по-рядко, отколкото повечето останали модове. Колкото до самия форум, администраторски права, промени във визията, допълнителни екстри и за повече неща, които изискват по-сериозна организация - моля да се обръщате към Дарина. Тя е човекът, който отговаря за това и е връзката с този екип.

Обръщам се и към Дарина: Дари, моля те обърни внимание на изискванията в предишните страници и ги обсъди с админа, за да решат какво ще правят с Формула 1 и усмивките.

Не приемайте този мой пост като дезертьорство - напротив, аз ще помагам, но за съжаление започна да ми куца другата (основната) ми работа в сайта, затова обръщам повече внимание на нея сега :)

Върни се в “Модератори”