Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот slavia_forever » 15 окт 2009 20:53

sedem_!_dva написа:Стига писахте, че ше вземат да ви приберат за педофилство... :roll:

Това е поздрав към всички програмисти! :evil:
sedem_!_dva написа:
Вие не търпите путки във вашия отбор, ама нали разбираш как се получава смешно след това, както с Бербатов примерно... Аз не познавам никой, който да гледа мрачно на Гонзо на стадиона и пък не само там, всички му вярват поне засега...

Емиле, не му оговаряй на този индивид! Той заобикаля БАН-а си, а ние не можем да влияем върху това ЯВНО! И недей да спамиш по темите. Изтрих ти мнение в темата за "усмивките". Тук сме на първо място да даваме пример!

А програмистите, един ден ако работят ЗА МЕН, ще се научат ДА РАБОТЯТ! :evil:
Дарина, моля визирай ги, че нищо не са направили с въпросните банове за пореден път! :evil:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 15 окт 2009 22:12

Емо, честито и от мен. Вярвам , че ще се справиш , а ако имаш проблеми, ние сме насреща ;) .
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
Модератор ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Модератор ЦСКА » 15 окт 2009 22:17

Честито отново. И не се стряскай, аз съм модератора от горния пост. Трябва да знаеш, с кого ще работиш занапред.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 окт 2009 22:20

Мерси Каспер.Мерси модератор ЦСКА.

Модератор Ботев

Мнениеот Модератор Ботев » 15 окт 2009 22:26

slavia_forever написа:
sedem_!_dva написа:Стига писахте, че ше вземат да ви приберат за педофилство... :roll:

sedem_!_dva написа:
Вие не търпите путки във вашия отбор, ама нали разбираш как се получава смешно след това, както с Бербатов примерно... Аз не познавам никой, който да гледа мрачно на Гонзо на стадиона и пък не само там, всички му вярват поне засега...

Емиле, не му оговаряй на този индивид! Той заобикаля БАН-а си, а ние не можем да влияем върху това ЯВНО! И недей да спамиш по темите. Изтрих ти мнение в темата за "усмивките". Тук сме на първо място да даваме пример!

Дарина, моля визирай ги, че нищо не са направили с въпросните банове за пореден път! :evil:

Когато някой ползва прокси, не ползвайте бан по IP - няма да свърши никаква работа. Само по username помага.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 15 окт 2009 23:00

Модератор Ботев написа:
slavia_forever написа:

sedem_!_dva написа:

Когато някой ползва прокси, не ползвайте бан по IP - няма да свърши никаква работа. Само по username помага.

Хайде пробвай се да му баннеш ника, виж в последни действия дали се е отразило и после коментирай!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 окт 2009 01:25

Ами честито на ЕМИЛ, ако има проблеми и въпроси съм насреща! Нищо че аз го предложих, препоръчвам му по-малко да е фен, а повече мод, да понамали провокациите! Щот ще му фъргам по едно очо!............. :roll: :lol:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 16 окт 2009 02:47

Айде Емо честито и от мене и на 24.................-сам знаеш-пиенето е от тебе!!- :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 16 окт 2009 12:12

Карпи изписва Левски като 1914.Предупредих го на лична ,но той отказва.Какво да го правя?

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 окт 2009 12:43

ЕМИЛ написа:Карпи изписва Левски като 1914.Предупредих го на лична ,но той отказва.Какво да го правя?

Нищо, гледаме да не се стига до "говеда", "прасета"........., но като ми попадне някой да пише ЛеФски, обикновенно влизам и го редактирам. Същото правя и като ми попаднат разни остроумия като цецка и прочие народен фолклор.

Върни се в “Модератори”