Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот Casper » 06 окт 2009 11:11

joro bad 89.253.133.158 06 Окт 2009 07:55 Изтриване: тема
» ПЕТЪР ЖЕКОВ СЕ ОТКАЗВА ОТ ЦСКА!!!
Може ли, потребител да изтрива тема, или си имаме нов модератор, за когото не знам?
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 06 окт 2009 11:46

rhaegar написа:Хм, ако ще има нов мод при нас, бих искал да не е някой "луд фен", а по-скоро реалист и човек с опит. Бих казал и по-голям от нас, може би ние реагираме малко първосигнално понякога.

Все пак е хубаво предложението за мод, да дойде от теб или от Павел (Blue_Lion).
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 06 окт 2009 13:08

slavia_forever написа:
cska_90 написа:Ами явно всички са съгласни с предложенията за новия мод на ЦСКА.Стенли да ги питам ли поред на номерата или да изчакаме още!

Не съм убеден, че точно в този момент, има крещяща нужда от още един модератор на ЦСКА. Мартин наблюдава и раздел ЦСКА, както отделно и ти. От друга страна има и още глобални модове. Сигурен ли си, че към момента е абсолютно необходимо и належащо? Не казвам обратното, просто ми се иска, да не слагаме постоянно който и да е, а като избираме модератори, да сме сигурни в тях. Иначе трябва stenly да се налага да ги маха регулярно, когато се издънят. Казвам това в смисъл, че текучеството на модератори, не говори добре за форума като цяло. Също така мога да кажа, че от прочетеното до момента, не успях да се убедя в сигурността, на дори и един от упоменатите потенциални кандидати. Точно на обратното мнение съм за раздел Левски. Смятам, че трябва да има още един модератор, според мен ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! И двамата сини модове, когато са тук успяват да се оправят с раздела си. Проблемът е, че времето не им позволява това. Затова там трябва да има мод, с повече време за форума. Дори събитията в Левски напоследък, които няма изгледи да капитулират скоро, обуславят това ново потенциално попълнение. Нека самите сини модове да предложат такъв, който да има възможността да бъде на линия, в не толкова малка част от времето, колкото самите те. И още нещо, съгласен съм с мнението на SkArY_9, за още един модератор за Ботев, но там stenly каза, че ще проучи варианти.

Ами като се позамисля като че ли си прав!
Благодарение къде на нашата работа,къде на самите потребители от доста време нямаме проблеми с нашия форум.Лично не мене ми се налага да закл максимум по една две теми на ден и то не винаги!Така че мисля ,че и сам мога, още повече че И Марто помага!Аз просто мислех че е задължително да сложим втори и затова направих предложения-ама като се замисля поне засега май не е нужно!
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 окт 2009 16:15

Tези дни съм много зает- работя, в универсиетета ходя взема ми се здравето...Моя подфорум е на 4,5 място по посещения,има всякакви личности,конфликти и голяам брой потребители. Понеже нямам много време, а и комп нямам в София- искам да ми се назначи заместник...
Стенли надявам се да ме разбереш...
Ето и предложения от мен...
1:Огризко
2:Гарфилд
Трябва да се говори ис тях дали са навити, но това са моите предложения, имам над 7 месеца поглед върху"моите хора" и смятам, че тези са най-подходящи!!!
Очаквам отговор ;)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 06 окт 2009 16:37

cska_90 написа:Благодарение къде на нашата работа,къде на самите потребители от доста време нямаме проблеми с нашия форум.Лично не мене ми се налага да закл максимум по една две теми на ден и то не винаги!

Точно за това говорех, че най-вече на вашата работа, потребителите реагират до голяма степен адекватно. Не биват оставани да се самозабравят, от друга страна са навикнати и много да не се опитват. Не, че искам да правя поредните комплименти, но специално във вашия раздел, който е един от най-големите във форума, работата е добра защото са видни резултатите от нея!

Darina
Модератор
Контакти:

Мнениеот Darina » 06 окт 2009 17:40

Кой е махнал бана на седем -доналдо ли е

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 06 окт 2009 18:02

Darina написа:Кой е махнал бана на седем -доналдо ли е

Да

donaldo 85.196.147.68 18 Сеп 2009 11:07 Премахване: потребител от бан причина ""
» sedem_!_dva
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Darina
Модератор
Контакти:

Мнениеот Darina » 06 окт 2009 18:13

пак ще търсим програмистите

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 06 окт 2009 21:19

Darina написа:пак ще търсим програмистите

Цитирай им ти това, как ни се подиграват, а ти ни отговаряш на n-тия ден! Но не се притеснявай за нас... :evil:

sedem_!_dva написа:Щото видех Андреа преди малко и ми се надърви патката... :lol:

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 06 окт 2009 21:57

Casper написа:joro bad 89.253.133.158 06 Окт 2009 07:55 Изтриване: тема
» ПЕТЪР ЖЕКОВ СЕ ОТКАЗВА ОТ ЦСКА!!!
Може ли, потребител да изтрива тема, или си имаме нов модератор, за когото не знам?

Няма нов мод, може би е изтрил собственото си мнение.
Модераторите не са ви враг!

Върни се в “Модератори”