vaskonti написа:paceto написа:Едно от хубавите неща е че сега се получават известия за докладвани мнения или поне при мен е така и може да се реагира веднага.
При вас излизат ли?
Излизат, по принцип наистина е удобно така.
Но и аз нямам достъп до личните съобщения, но поне ме уведомява, че имам нови. Е, нямам право да си чета пощата, но поне знам, че някой ми пише. Все е нещо.
Разделът на Левски така и не го виждам и няма начин да вляза там. Вярно - няма ме горе в списъка с модове, но ме няма и в раздела на Пирин Гоце Делчев, а него си го виждам. Струва ми се, че така ще си остане още 1-2 години. Може да прозвучи като оптимистична прогноза, но човек трябва винаги да се надява.
И друго нещо - взех да получавам на личния си имейл разни новини от Гонг. А ги получавам защото съм се бил регистрирал с него. Ако искам да откажа да получавам тия новини, услужливо ми предлагат да цъкна на някакъв линк за да се отпиша. Естествено, линкът не работи.
Аз онзи ден се се опитах да си сменя пощата с друга, но нищо не се получи и си стоя със старият e-mail. Написах си новата поща, пратиха ми линка, натиснах го и всичко уж мина добре и дори имаше съобщение, че пощата е сменена. Влизам в профила си и гледам пощата си стои старата и си викам хубаво нека изчакам няколко часа може да се оправи. Вчера реших да направя повторен опит и стъпките са същите с тази разлика, че ми пратиха на пощата същият линк за смяна на пощата от преди 24 часа и той вече е неактивен и не мога да си сменя пощата. Системата е тотално скапана в момента и това всичко идва от Сайта, а и форума също трябва да се пипне както знаем и дано прочетат тук в тази тема какво сме писали и като препоръки кое как да се направи.
Вчера писах до Админите чрез линка долу на форума, ама се съмнявам да са го прочели, но все пак се реших да пробвам, за да знаем дали изобщо бачка това нещо.

Хубаво че сте писали на Стенли, да видим дали ще има някакво движение сега.