На мен Джак ми даде линк за собствените мнения и от там мога да влизам в темите, в които съм писал. Иначе не ми дава достъп до форумите, за които нямам права. За сметка на това, на "немодераторите" май всичко си им е наред.
Всъщност, показва ми собствени мнения от разделите, за които имам права, от другите не.
Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Заседание
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- paceto
- Контакти:
Май всичко е наред вече поне от към потребителите, че гледам има вече стари никове с мнения. 

- modor
- Контакти:
paceto написа:Май всичко е наред вече поне от към потребителите, че гледам има вече стари никове с мнения.
При адаша също всичко е наред. Аз все още не виждам другите раздели.
- paceto
- Контакти:
Да, май проблема сега е при локалните, че гледам и друг има проблеми.
Това е колегата MuFc1878. който модерира в раздела на Манчестър Юн. - viewtopic.php?p=7476310#p7476310
Това е колегата MuFc1878. който модерира в раздела на Манчестър Юн. - viewtopic.php?p=7476310#p7476310
Мда, при мен разделите, за които нямам права, още са невидими. Даже и до тука се добрах с 300 зора.

- paceto
- Контакти:
За съжаление не знаем дали някой въобще чете форума, за да вземе мерки.
Може би трябва да досадим на Стенли, където беше оставила някакъв e-mail и да може да им сигнализира.
Ако някой който се занимава с форума чете тук моля нека да се обади да знаем, че виждате за какво се оплакваме и какви са проблемите около новият форум!
Може би трябва да досадим на Стенли, където беше оставила някакъв e-mail и да може да им сигнализира.
Ако някой който се занимава с форума чете тук моля нека да се обади да знаем, че виждате за какво се оплакваме и какви са проблемите около новият форум!

Според мен няма да минем, без да тормозим Стенли, ама дано не съм прав.

- paceto
- Контакти:
Едно от хубавите неща е че сега се получават известия за докладвани мнения или поне при мен е така и може да се реагира веднага.
При вас излизат ли?
При вас излизат ли?

paceto написа:Едно от хубавите неща е че сега се получават известия за докладвани мнения или поне при мен е така и може да се реагира веднага.
При вас излизат ли?
Излизат, по принцип наистина е удобно така.
Но и аз нямам достъп до личните съобщения, но поне ме уведомява, че имам нови. Е, нямам право да си чета пощата, но поне знам, че някой ми пише. Все е нещо.
Разделът на Левски така и не го виждам и няма начин да вляза там. Вярно - няма ме горе в списъка с модове, но ме няма и в раздела на Пирин Гоце Делчев, а него си го виждам. Струва ми се, че така ще си остане още 1-2 години. Може да прозвучи като оптимистична прогноза, но човек трябва винаги да се надява.
И друго нещо - взех да получавам на личния си имейл разни новини от Гонг. А ги получавам защото съм се бил регистрирал с него. Ако искам да откажа да получавам тия новини, услужливо ми предлагат да цъкна на някакъв линк за да се отпиша. Естествено, линкът не работи.
Писах мейл на Стенли, относно невъзможността на локалните модератори да виждат другите форуми, липсата на начална страница с последните теми и "собствените мнения". Дано поне тя успее да ги накара да се размърдат.