Сега героите са ми прецакали достъпа до Администраторския панел. Чакам умниците, за да мога да го махна.
Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Заседание !
Сега героите са ми прецакали достъпа до Администраторския панел. Чакам умниците, за да мога да го махна.
Модераторите не са ви враг!
- delqnski47
- Контакти:
stenly написа:
Според мене правилната думичка тук не е ''прецакали'',а ''блокирали''
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Писах мейли, обяснявах надълго и нашироко какво се случва във форума, но нямам нито ред отговор от никого. За съжаление, не виждам светли дни за форума
Честно казано и на мен започна да ми омръзва от тази ситуация, поне да кажат - ще го оправим, няма да го оправим. Просто нищо!
Модераторите не са ви враг!
- delqnski47
- Контакти:
stenly написа:Писах мейли, обяснявах надълго и нашироко какво се случва във форума, но нямам нито ред отговор от никого. За съжаление, не виждам светли дни за форумаЧестно казано и на мен започна да ми омръзва от тази ситуация, поне да кажат - ще го оправим, няма да го оправим. Просто нищо!
Тоя форум е забравен от Бога,то е ясно.Не знам защо си и имала некви надежди.
Sofia.
Sofia.
Явно предпочитат коментарите под статиите. Гледам че и там се трие, някаква идея кой се занимава с това?
Реално сега всеки може да си сложи какъвто си иска аватар и подпис и ние не можем да направим нищо. Да вкараме едно правило за бан при обиден/провокативен подпис и поне така да ги махаме от форума?
Реално сега всеки може да си сложи какъвто си иска аватар и подпис и ние не можем да направим нищо. Да вкараме едно правило за бан при обиден/провокативен подпис и поне така да ги махаме от форума?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- paceto
- Контакти:
stenly написа:Писах мейли, обяснявах надълго и нашироко какво се случва във форума, но нямам нито ред отговор от никого. За съжаление, не виждам светли дни за форумаЧестно казано и на мен започна да ми омръзва от тази ситуация, поне да кажат - ще го оправим, няма да го оправим. Просто нищо!
Ама това на нищо не прилича
Направо ми идва ... хайде ще си замълча, че то не е за пред дами
- modor
- Контакти:
Този потребител с няколкото му ника(Dust, badboy, PFC Litex.....) дето има. Не беше ли модератор преди няколко години.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- paceto
- Контакти:
Виждам, че пак може да се махат подписите от Стенли и за съжаление този юнак продължава с обидните подписи.
liverpool/memberlist.php?mode=viewprofile&u=251967
Можеше ли да му забраниш да си слага подписи или трябва да го наказваме с няколко бана заради тях?
liverpool/memberlist.php?mode=viewprofile&u=251967
Можеше ли да му забраниш да си слага подписи или трябва да го наказваме с няколко бана заради тях?
- delqnski47
- Контакти:
Едно предложение към червените колеги за Спам темата ни в подфорума(може и другите да си изкажат мнението де,не е забранено
)
Може и да бъркам,но забелязах,че в ''Пътят на титлата'' се пишат доста повече мнения от ''Магията ЦСКА''.И се чудя дали да не премахнем втората и да сложим първата като Спам тема.Ще ми се и нашата Спам тема да е ... по ''динамична'' като на сините в подфорума им.Естествено няма да я прекръстваме ''Всекидневна около ЦСКА'',щото ще е...да.
Името ще го запазим,даже няма и да пишем ''Спам тема'' до нея,защото пак ще е супер клиширано.
Какво мислите за предложението?Мисля че с тоя ход ще увеличим мненията,а това е и целта на форума.
Може и да бъркам,но забелязах,че в ''Пътят на титлата'' се пишат доста повече мнения от ''Магията ЦСКА''.И се чудя дали да не премахнем втората и да сложим първата като Спам тема.Ще ми се и нашата Спам тема да е ... по ''динамична'' като на сините в подфорума им.Естествено няма да я прекръстваме ''Всекидневна около ЦСКА'',щото ще е...да.
Какво мислите за предложението?Мисля че с тоя ход ще увеличим мненията,а това е и целта на форума.
Sofia.
Sofia.