Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- paceto
- Контакти:
Re: Заседание !
Аз също имах такова съобщение и му казах, че не мога да взема отношение след като не съм запознат с нещата 

Здравейте,
Най-вероятно (като не е много сигурно) през следващата седмица ще имам някакъв вид обновяване на форума (не мога да кажа в какво естетство).
НО! По-важното е, че ще бъде направена нова система за регистрация, която ще бъде обща за няколко различни сайта - abv.bg, форума, Gong.bg, а може и още такива от групата на Нетинфо. Хората с регистрации във форума ще запазят своите профили. Може да се появят някакви проблеми и сътресения с модерирането, затова имайте го предвид и ми съобщавайте тук, за да пиша на отговорните за това хора.
Надявам се да няма много проблеми, но аз лично се съмнявам от опита, който имам. Честно казано не мога да ви обясня повече, защото и на мен никой не ми обяснява в подробности какво точно се случва. Надявам се да е за доброто на форума.

Най-вероятно (като не е много сигурно) през следващата седмица ще имам някакъв вид обновяване на форума (не мога да кажа в какво естетство).
НО! По-важното е, че ще бъде направена нова система за регистрация, която ще бъде обща за няколко различни сайта - abv.bg, форума, Gong.bg, а може и още такива от групата на Нетинфо. Хората с регистрации във форума ще запазят своите профили. Може да се появят някакви проблеми и сътресения с модерирането, затова имайте го предвид и ми съобщавайте тук, за да пиша на отговорните за това хора.
Надявам се да няма много проблеми, но аз лично се съмнявам от опита, който имам. Честно казано не мога да ви обясня повече, защото и на мен никой не ми обяснява в подробности какво точно се случва. Надявам се да е за доброто на форума.

Модераторите не са ви враг!
Дали да не пуснем някаква тема, да уведомим хората? Не че знаем за какво точно трябва да ги уведомим, ама ако получиш повече информация............
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Дали да не пуснем някаква тема, да уведомим хората? Не че знаем за какво точно трябва да ги уведомим, ама ако получиш повече информация............
Ако има нещо за пускане, ще го направя най-вероятно аз, но засега не мога да им напиша нищо, защото не знам за какво точно трябва да ги предупредя. А и честно казано, те ми казаха другата седмица, ама... това съм го чувала и преди

- paceto
- Контакти:
stenly написа:Здравейте,
За съжаление аз имам много горчив опит около подобни мъки покрай мигрирането на форума на Дата от такава платформа като тук към сегашната на IP.Board и не беше хич приятно

Надявам се да си спестя подобен епизод и тук, ама както и ти каза се съмнявам и аз в това

- delqnski47
- Контакти:
viewtopic.php?f=54&t=189789&p=6783163#p6783163
Колегите с права в Кошчето,ако преценят че е правилно, да отключат тая тема и да я върнат в подфорума на ЦСКА.
Колегите с права в Кошчето,ако преценят че е правилно, да отключат тая тема и да я върнат в подфорума на ЦСКА.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Моля ви, не махайте темата за Гран при на Австралия, която пуснах преди малко. Евентуално само редактиране на мнения в нея.
Благодаря!
Благодаря!
gong/viewtopic.php?p=6792015#p6792015
Не е ли време да се спре толеранса към този и непрекъснатите му провокативни теми?
Не е ли време да се спре толеранса към този и непрекъснатите му провокативни теми?

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- modor
- Контакти:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.