Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот delqnski47 » 30 яну 2015 21:48

Пише ми на ЛС за пореден път относно това:

Old_death написа:Пиша ти пак относно Кашчей . Не зная какъв диалог си водил с него , но той продължава да коментира мненията ми и да предизвиква . Съгласен съм , че сме свободна държава , но в тоя форум не можеш да влезеш , без да се спънеш в неадекватно заядливо мнение на Кашчей или Тристан . Понякога се питам дали това не е един и същ човек с различни никове .

Постоянно ми се оплаква от него.А тия двамата си имат и няква лична война.
Кажете си мнението какво е.Иска от мен да накарам Кашчей да не го цитира,коментира и т.н... :roll:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 30 яну 2015 22:29

Мнението ми за Old_death е някъде по средата между лошо и крайно лошо! Този ревльо или ще плаче на някой срещу потребители, или ще оплаква, че му се докладват мненията. На мен ми е писнало от този от доста време и понякога си позволявам да го репликирам, наглостта му ми идва в повече...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 яну 2015 23:27

Въобще не се занимавайте с Old_death. Той има психични проблеми, това не е обида, а реалност. Стенли може да потвърди, той такива ги беше надробил по едно време за току що починалата майка на Кашчей, че ако ми беше пред очите аз лично щях да го нокаутирам, а за самия Кашчей не знам. Иначе на мен ми е обиден защото не съм дал бан на всички левскари в тоя форум.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 яну 2015 01:02

Абе а тоя олигофрен със залозите няма ли начин да го разкараме бе.Писна ми да го гледам.Дайте там направете цензура на форума временно от всякви линкове,включително и на спортни сайтове и т.н.Баси...
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 31 яну 2015 09:32

delqnski47 написа:Пише ми на ЛС за пореден път относно това:

Old_death написа:Пиша ти пак относно Кашчей . Не зная какъв диалог си водил с него , но той продължава да коментира мненията ми и да предизвиква . Съгласен съм , че сме свободна държава , но в тоя форум не можеш да влезеш , без да се спънеш в неадекватно заядливо мнение на Кашчей или Тристан . Понякога се питам дали това не е един и същ човек с различни никове .

Кажете си мнението какво е.Иска от мен да накарам Кашчей да не го цитира,коментира и т.н... :roll:

Две сърдити старчета ;) Единия (Old_death) е тотално изтрещял. А другия(Кашчей) е вечния неразбран и винаги прав :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 яну 2015 12:36

modor написа:
delqnski47 написа:Пише ми на ЛС за пореден път относно това:

Две сърдити старчета ;) Единия (Old_death) е тотално изтрещял. А другия(Кашчей) е вечния неразбран и винаги прав :mrgreen:

То и ти си стар бе. :mrgreen: :lol:
Sofia.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 31 яну 2015 16:03

delqnski47 написа:То и ти си стар бе. :mrgreen: :lol:

Не съм бе. След няколко дни ставам на 23 :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

На линия
Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 31 яну 2015 17:51

[offtopic]Размени цифрите и ще се съгласим :lol: Гледах племенничката ти при Слави... даже с билет за ВИП-а за концерта се сдоби :oops:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 яну 2015 18:21

От чисто любопитство да питам:
Що ботевистите си нямат мод? :roll:
Sofia.

На линия
Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 31 яну 2015 18:24

delqnski47 написа:От чисто любопитство да питам:
Що ботевистите си нямат мод? :roll:

Там ситуацията е доста деликатна. Ботевистите скачат срещу всички модератори. За тях всички модератори не са прави и нарочно ги наказват. Имаше и опити да се сложи модератор някои от фенове им, но там го натискат отвън и пак не стана. Прави се и акаунт Модератор Ботев Пд с цел да се "защити" модератора и да бъде инкогнито, но ти това не помогна. Общо взето май само Васкон намира "общ език" с някои от тях, но като цяло всички модератори са им "черни" на ботевци...

Върни се в “Модератори”