Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот slavia_forever » 10 дек 2014 11:33

modor написа:Аз нямам нищо против ако ми се дадат права за раздела. Ще хвърлям по някое друго око на темите. Друг е въпроса дали феновете на отбора ще приемат син мод да ги модерира :)

Аз и затова съм ОК. Време е да се спре с това "син", "зелен" и не знам какъв. Модераторът си е модератор и след това такъв или онакъв. Може да се пробва, не мисля, че ще има някакви отрицателни реакции, особено ако си диалогичен (пример vaskonti в Ботев Пд).
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 13 дек 2014 20:26

paceto написа:То едното няма нищо общо с другото, защото Стенли трябваше да пише до съпорта на онзи сайт, защото в правилата им пише, че ако се спами с линка им могат да блокират сайта.
Това, което тя каза преди седмица за решения от страна на сайта от по-високо ниво се отнасяше за сигнал до МВР за незаконен хазарт. :)
Там ми е ясна работата, че се иска много желания, а и вероятно след това задължения на отделни хора да се занимават с този случай. :)

Не мога да пиша от свое име до никого, самостоятелно не мога да поема никакви инициативи, защото съм част от компания, която не знам какво, ама следва някакви принципи.
Директно ще поискам помощ от колегите от АБВ, не знам дали те ще могат да помогнат, но да се надяваме, че те имат механизми, че този ползва само пощи от АБВ.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 13 дек 2014 20:29

modor написа:
kartago написа:Хм, интересно, аз предложих нещо, което изцяло си зависи от нас, ама явно сам си говоря ............"глас в пустиня" с две думи.............ами ОК!

Аз нямам нищо против ако ми се дадат права за раздела. Ще хвърлям по някое друго око на темите. Друг е въпроса дали феновете на отбора ще приемат син мод да ги модерира :)

Мисля, че можем да опитаме.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 дек 2014 14:38

dreben23 написа:Това е просто скандално и това са хора модератори, не може да си правят трима човека квото си поискат, взимайте им правата и ги дайте на сериозни хора! Тая игра разбирате ли, че няма да даде излаз към Европа на никого, а те пак ще си набутат смешните палячовци, стегнете се бе хора, стига с тия простотии, ще загубите нормалните потребители! Дори сте ги позагубили вече..но са кротки момчета и си мълчат!

Със сигурност има момчета, които не желаят да играят никакви игри заради тези смешници- трима, четири човека ли ще колят и бесят тук и ще им играем големи хора по свирките, стига толкова!

Взимайте моментално мерки, правата също да им бъдат отнети и ги дайте на свестни хора, иначе и вие им играете по свирките, а това не е никак добре, направо съм изумен - от 2008-ма съм в този форум, а продължават едни и същи нищожества с жълто да си правят квото искат!

Към админите на сайта поставям въпросче- Вие нормални потребитебители ли бихте искали или кретени модове с права?
Кажете, другите ще се изнесем! :)

Спирай играта, митичен, да си играят квото искат, докат не вземе някой сериозни мерки по въпроса! Щом те саботират и ние ще саботираме, като са модове да не си говорят с Господ! Много смешни неща съм забелязал, но това вече минава всякакви граници!

Нашата игра съвсем никой не я брои за жива бре, после на всички са намислили да орежат квитанциите! :lol: :lol:

Ей ги къде разцъкват и предателите има, ама това си е за тяхна сметка. :lol:
cska/viewtopic.php?f=35&t=179099

Аз реших да му подмина обидите (той визира мен, Jack Package и Middlesbrough основно), но му поствам мнението тука, в случай, че се направи на по-луд отколкото е и го промени.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 14 дек 2014 16:20

rhaegar написа:
dreben23 написа:Това е просто скандално и това са хора модератори, не може да си правят трима човека квото си поискат, взимайте им правата и ги дайте на сериозни хора! Тая игра разбирате ли, че няма да даде излаз към Европа на никого, а те пак ще си набутат смешните палячовци, стегнете се бе хора, стига с тия простотии, ще загубите нормалните потребители! Дори сте ги позагубили вече..но са кротки момчета и си мълчат!

Със сигурност има момчета, които не желаят да играят никакви игри заради тези смешници- трима, четири човека ли ще колят и бесят тук и ще им играем големи хора по свирките, стига толкова!

Взимайте моментално мерки, правата също да им бъдат отнети и ги дайте на свестни хора, иначе и вие им играете по свирките, а това не е никак добре, направо съм изумен - от 2008-ма съм в този форум, а продължават едни и същи нищожества с жълто да си правят квото искат!

Към админите на сайта поставям въпросче- Вие нормални потребитебители ли бихте искали или кретени модове с права?
Кажете, другите ще се изнесем!

Спирай играта, митичен, да си играят квото искат, докат не вземе някой сериозни мерки по въпроса! Щом те саботират и ние ще саботираме, като са модове да не си говорят с Господ! Много смешни неща съм забелязал, но това вече минава всякакви граници!

Нашата игра съвсем никой не я брои за жива бре, после на всички са намислили да орежат квитанциите!

Ей ги къде разцъкват и предателите има, ама това си е за тяхна сметка.
cska/viewtopic.php?f=35&t=179099

Аз реших да му подмина обидите (той визира мен, Jack Package и Middlesbrough основно), но му поствам мнението тука, в случай, че се направи на по-луд отколкото е и го промени.

Този съвсем откачи...... :shock:
dreben23 написа:Знаех си, че така ще кажат, споделиха си кво да правят закодирано, митичен. Добре, че видях навреме, иначе квота нямаше да имаме. Вие сте вкараните във филми, но не сте познали. :lol:

Нямате никакъв срам, тея са побъркани, зарязвай всичко, пич, трябва да им се даде урок. Почивка щял да ми даде, та аз ще си я дам сам, толкова луди има тук, че сте си като братчета! :)

Съжалявам само за готините момчета, които ви търпят, но съм сигурен, че мислят като мен. ;)
Почивка ще ми даде, дай ми почивка за нищо, аз нито имам намерение да седя и по празниците тук, нито пък ми пука за твоята почивка, само се излагате още повече като давате почивки, без дори да съм теглил майните! Айде давай ми я, ама се погледни в огледалото докъде си се докарал- да се подиграваш с нормални и читави хора, мислиш, че не ви разбрах мохабетите, защото така се издънихте сега, че трябва да замазвате. :lol:

Митичен, зарязвай ги, докато е горещо желязото, тея всичките хем са некадърни в прогнозите, хем са побъркани! Остави ги да пасат и знай, че никога не бих се обаждал и критикувал никого, ако нещата са наред. ;)

Дойдоха ми догуша, не стига, че ни правила се спазват от участниците, ами и модератори ще ми се правят на интересни. А що мислиш се правят на интересни, ами щото са си дружи. :lol: Ако мислите, че не съм ги проучил всичките се лъжеш. :)
Аз с толкова големи мизерии и мизерници съм се справял, та с тях ли няма, а аз когато съм бил мод и админ, те са разминавали с ръба на масата! :)

Живи и здрави, ще почиваме сега! :)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 дек 2014 16:58

Ми той явно не е добре, какво да кажа.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 дек 2014 18:14

Предлагам да пробваме нов подход към невидимия - оставяме му темата за известно време, примерно до следващия ден, но самия линк се коригира съвсем мъничко - от http изтриваме едната буква. По този начин той си мисли, че темата му седи и чака да събира цъкания, но не вижда, че линка е неработещ, което би трябвало да го спре да пуска още подобни теми - просто смята, че още няма модератор, който да го резне. Също така самото му мнение се заключва само за редакция. Разбира се, ако той самия цъкне ще се усети, но не мисля, че ще цъка, няма за какво.
Дано някой отговорен фактор в Гонг или в АБВ най-сетне вземе някакво решение за такива случаи, защото едва ли това ще е последният... :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 20 дек 2014 18:20

vaskonti написа:Предлагам да пробваме нов подход към невидимия - оставяме му темата за известно време, примерно до следващия ден, но самия линк се коригира съвсем мъничко - от http изтриваме едната буква. По този начин той си мисли, че темата му седи и чака да събира цъкания, но не вижда, че линка е неработещ, което би трябвало да го спре да пуска още подобни теми - просто смята, че още няма модератор, който да го резне. Също така самото му мнение се заключва само за редакция. Разбира се, ако той самия цъкне ще се усети, но не мисля, че ще цъка, няма за какво.
Дано някой отговорен фактор в Гонг или в АБВ най-сетне вземе някакво решение за такива случаи, защото едва ли това ще е последният... :roll:

Отговорните фактори в Гонг едва ли ще вземат някакво решение, след като обновяването на форума го чакам от има-няма 2 месеца, откакто са ми казали, че всеки момент ще стане. Затова засега разчитаме само на себе си.

Колкото до предложението, аз лично предпочитам да се махат тези теми, защото така ще се нароят още 10 души, които ще си мислят, че номерът им минава. Ако обаче той продължава, може все пак да опитаме с този подход.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 20 дек 2014 19:11

Само триене му е цаката и малко по-малко започва да му писва то се вижда, че атаките му намаляват и не е като преди.
Преди правеше по 20 ника на ден, а сега по 5-6 така че скоро ще му писне.

Както казах аз освен, че му слагам банове завинаги слагам и всеки ip адрес с някакъв период на бан и от вчера съм почнал да слагам до 31 януари 2015. Ясно е че ползва проксита и това още повече го затруднява, защото има и доста калпави проксита и трябва да си играе и да търси и тях, нова поща, нов ник и така :)

Неговата работа е за 5 минути, а моята/нашата за 20 секунди :mrgreen:

Че е дразнещо спор няма, ама не мисля да му оставям теми и да се мъчим да го залъгваме по някакви начини, а и се вижда че и на самите потребители започва да им писва и яко го псуват като някоя тема остане повечко време.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 дек 2014 22:29

Просто от нищото ми хрумна това, все пак като някаква възможност. То нашата работа отнема 20 секунди, ама никой не седи денонощно тук, съответно се случва някои негови теми да седят няколко часа и да му генерира цъкания. А ако тази тема си седи, но с дефектен линк, има голяма вероятност той да не се усети дълго време, а в същото време да не пуска друга тема защото си мисли, че тая си е ОК. Разбира се, тия, дето го псуват няма да бъдат наказвани.
Иначе и аз му давам бан за период на IP, но до конкретна дата - 02.02.2015 :mrgreen:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Модератори”