dreben23 написа:Знаех си, че така ще кажат, споделиха си кво да правят закодирано, митичен. Добре, че видях навреме, иначе квота нямаше да имаме. Вие сте вкараните във филми, но не сте познали.
Нямате никакъв срам, тея са побъркани, зарязвай всичко, пич, трябва да им се даде урок. Почивка щял да ми даде, та аз ще си я дам сам, толкова луди има тук, че сте си като братчета!
Съжалявам само за готините момчета, които ви търпят, но съм сигурен, че мислят като мен.
Почивка ще ми даде, дай ми почивка за нищо, аз нито имам намерение да седя и по празниците тук, нито пък ми пука за твоята почивка, само се излагате още повече като давате почивки, без дори да съм теглил майните! Айде давай ми я, ама се погледни в огледалото докъде си се докарал- да се подиграваш с нормални и читави хора, мислиш, че не ви разбрах мохабетите, защото така се издънихте сега, че трябва да замазвате.
Митичен, зарязвай ги, докато е горещо желязото, тея всичките хем са некадърни в прогнозите, хем са побъркани! Остави ги да пасат и знай, че никога не бих се обаждал и критикувал никого, ако нещата са наред.
Дойдоха ми догуша, не стига, че ни правила се спазват от участниците, ами и модератори ще ми се правят на интересни. А що мислиш се правят на интересни, ами щото са си дружи.

Ако мислите, че не съм ги проучил всичките се лъжеш.

Аз с толкова големи мизерии и мизерници съм се справял, та с тях ли няма, а аз когато съм бил мод и админ, те са разминавали с ръба на масата!

Живи и здрави, ще почиваме сега!