Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот vaskonti » 07 авг 2014 09:45

Ако равилно разбирам, става въпрос за Злато1234, нали така?
На мен ми писа, обаче така ми беше писал, че чак на третото му съобщение вденах за какво ми говори. Първо в заглавието на ЛС ми беше цитирал една съвсем друга тема, аз отивам там и виждам, че той изобщо не е писал в нея. Сума ти време ми трябваше да разбера, че става въпрос за друга тема. В нея той се обясняваше, че модераторите нещо са му криви, поради което форума всеки момент ще замре, и ме питаше защо е получил бан, след като не бил обидил никой. Аз му обясних, че правилата забраняват обсъждане на модератори и всеки модератор си преценява какви санкции да наложи. Иначе заради безумното му обяснение за какво изобщо ми говори, аз се бях объркал, че едно от мненията, в които имаше обиди, е негово, а то не беше. Но след това му се извиних и му казах, че въпреки това си му остава гряха за обсъждането на модератори. Изобщо не съм казвал, че за такова нещо не се полага бан. Казах, че всеки модератор преценява каква да е санкцията, което си е точно така, нали? Не знам дали е писал и на други модератори, според мен не е.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 07 авг 2014 10:03

Невинен :oops: И с мен не е говорил. Аз предлагам да обърнете внимание и на един друг рицар без броня-memnto ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 07 авг 2014 10:59

COVINI написа:Платените 100йчовци да престанат с дебилните надписи и малоумните скандирания и тогава да имат претенции за каквото и да е.Някои хомоси се хвалят с юбилея и уредения мач с фелацио,а не се запитват къде изчезнаха тези хора на дербито.Истината е че това са позиори и сеирджии,за които името означава само о(т)бора,те дори не знаят че такъв човек е живял и се е борил за свободата.

viewtopic.php?f=34&t=181491&start=60#p6244907
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 авг 2014 12:33

paceto написа:С мен никой не е говорил, а и според мен си лъже най-нагло.

Общо взето това и му написах в офтопик, да видя ще има ли наглоста да посочи някого, а ние ще се разберем тука

"Re: Партизан - Лудогорец (реванш - 06.08.2014)
Мнение Публикувано на от kartago на 07 Авг 2014 03:24

злато1234 написа:
russia написа:
Офтопик:

Офтопик:

Офтопик:
А, според мен просто лъжеш! И то много яко!!!....Не може трима модератори да са ти казали това! Не ти прави чест, а иначе с този подпис, може и да не изкараш до неделя!!! (пък после пак лъжи, че си говорил с някого)"

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 07 авг 2014 15:13

kartago написа:
TodorT написа:Моля да вземете мерки спрямо потребител Долгопол. Изключително нагъл човек, нарушаващ правилата постоянно всеки ден. :x

Долгопол написа:Ралке, бегай оттука ковро левскарска 8-)

П.П. Имам и снимано това мнение, което е на стр. 26 600 в спам темата, но в момента не мога да кача снимката.

И? Ще взема например мерки и ти после пак нещо не разбрал ще ме разнасяш из "Заседание" ама защо така съм направил?!

Петьо, стига глуспоти. Не съм ти търсил сметка и не съм те разнасял. Предполагам говориш за случката от преди 10-тина дни. Потребителят се свърза с мен и искаше да знае защо е с перманентен бан, защото другите модератори не му отговорили (с кого е разговарал преди това и дали изобщо е разговарял с някого от вас не знам), а той не знаел. Попитах в Заседание защо е бил наказан, но не съм ти нито търсил сметка, нито съм подлагал на съмнение решението ти. Извинявай, ако така е прозвучало :)

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 09 авг 2014 22:07

Искам да се откажа от модераторските си права.
Благодаря на всички за съдействието и шанса да бъда част от екипа!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 09 авг 2014 23:10

Rivaldo10 написа:Искам да се откажа от модераторските си права.
Благодаря на всички за съдействието и шанса да бъда част от екипа!

Някаква аргументация ще ни предоставиш ли?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 10 авг 2014 19:26

slavia_forever написа:Някаква аргументация ще ни предоставиш ли?

Да кажем най-накратко, че през последните месеци е много ниска активността ми, а някои хора са страшно разтревожени, че модераторите в подфорум Левски са най-много. Предпочитам да дам път на някой по-активен, ако прецените, че има нужда. :)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 10 авг 2014 19:39

Това изобщо да не те притеснява, а и винаги ще има недоволни.
Модераторския пост не е задължение да влизаш всеки ден, а просто си един като всички с малко повече права и като видиш някъде нередности да ги почистваш. Затова се избират по няколко Модератори, а не само един да се грижи за тежките раздели.

Разбирам да ти се плащаше да си задължен всеки ден да влизаш да се "отчиташ", ама след като всички сме тук по своя воля и отделяме от свободното си време, за да правим форума по-хубаво място не мисля, че някой трябва да ти казва какво да правиш, кога и колко :)

Аз съм против да ти се махат правата поради подобни причини, вече ти самият ако нямаш желание да си Модератор е друг въпрос и няма да те държим на сила :)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 10 авг 2014 20:29

Rivaldo10 написа:
slavia_forever написа:Някаква аргументация ще ни предоставиш ли?

Да кажем най-накратко, че през последните месеци е много ниска активността ми, а някои хора са страшно разтревожени, че модераторите в подфорум Левски са най-много. Предпочитам да дам път на някой по-активен, ако прецените, че има нужда. :)

Ако е това причината, аз в последно време съм с още по-малка активност (така се получава), затова сме екип, когато някой не може другите да помагат. А колкото къде колко модератори, проблема не е, че във вашия форум са много, а че примерно в подфорум ЦСКА са малко. Но разбира се ти си решаваш.

Върни се в “Модератори”