modor написа:Някой колега да вземе мерки спрямо Кировец.
viewtopic.php?f=1&t=24725&view=unread#unread
Готов е.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
modor написа:Някой колега да вземе мерки спрямо Кировец.
viewtopic.php?f=1&t=24725&view=unread#unread
vaskonti написа:Колеги, питам се се как така тема за Бареков се е оказала закачена в подфорума на Ботев? Не знам кой я е закачил, но се чудя какво общо има Бареков с Ботев, та чак да има закачена тема?
vaskonti написа:Колеги, питам се се как така тема за Бареков се е оказала закачена в подфорума на Ботев? Не знам кой я е закачил, но се чудя какво общо има Бареков с Ботев, та чак да има закачена тема?
Irish stout написа:vaskonti написа:Колеги, питам се се как така тема за Бареков се е оказала закачена в подфорума на Ботев? Не знам кой я е закачил, но се чудя какво общо има Бареков с Ботев, та чак да има закачена тема?
Нали не питаш сериозно?
vaskonti написа:Irish stout написа:vaskonti написа:Колеги, питам се се как така тема за Бареков се е оказала закачена в подфорума на Ботев? Не знам кой я е закачил, но се чудя какво общо има Бареков с Ботев, та чак да има закачена тема?
Нали не питаш сериозно?
Напротив, много сериозно си питам. Какъв точно е Бареков в Ботев, че да заслужава закачена тема? Вие двамата може да сте си фенове и в това няма нищо лошо, ама ми се струва, че това какво се говори по кръчмите в Пловдив няма никаква връзка с подредбата на форума. То ако шушукането в кръчмите при вас е нещо значимо, да вземем да закачим една тема във вашия раздел озаглавена "Тото"?
Мнението на Модератор ЛокоПд очевидно е изцяло фенско и ни най-малко модераторско, макар да съм на мнение, че наистина съдържа голяма доза истина, но айде да не почваме да закачаме теми на база "говори се по кръчми и кафенета". В крайна сметка за такива неща си има Всекидневна, има си и тема за собственика на клуба.
Просто ми стана супер странно като видях не просто такава тема, ами чак закачена.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост