Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот slavia_forever » 27 юли 2014 21:35

modor написа:Някой колега да вземе мерки спрямо Кировец.
viewtopic.php?f=1&t=24725&view=unread#unread

Готов е.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 юли 2014 09:11

Колеги, питам се се как така тема за Бареков се е оказала закачена в подфорума на Ботев? Не знам кой я е закачил, но се чудя какво общо има Бареков с Ботев, та чак да има закачена тема? :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 28 юли 2014 13:26

vaskonti написа:Колеги, питам се се как така тема за Бареков се е оказала закачена в подфорума на Ботев? Не знам кой я е закачил, но се чудя какво общо има Бареков с Ботев, та чак да има закачена тема? :)

:lol: Има много общо,как да няма...Преди време,когато Цецо Трезора взе Ботев,Баречето се скъса да разправя как той е намерил мустакатия палавник.И всички му се радваха и го потупваха по рамото.После,когато тръгна риалити шоуто ББЦ,по срещи и сбирки в Пловдив, Баречето възхваляваше Цецо и тържествено обеща да затрие Локо ПД,ако влезе във властта.Тогава Ники Дудука парадираше колко са "гъсти" със собственика на КТБ.Напоследък Бареков се опитва да убеди жълтите,да се отрекат от Цецо и да пристанат на Пеевски,който чрез външна фирма ще финансира клуба и ще довърши Строежа.Външната фирма ще е параван,който да прикрие факта,че ДПС и Пеевски ще финасират всичко,което е проблем за ботевистите.И тъй като тези неща се разискват по форуми и кафенета,правят се срещи с фракциите и т.н.,явно са сметнали,че темата е важна.А и Бареков все пак е представителна извадка на тази общност.. ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 28 юли 2014 19:15

vaskonti написа:Колеги, питам се се как така тема за Бареков се е оказала закачена в подфорума на Ботев? Не знам кой я е закачил, но се чудя какво общо има Бареков с Ботев, та чак да има закачена тема? :)

Нали не питаш сериозно?
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 юли 2014 19:28

Irish stout написа:

Нали не питаш сериозно?

Напротив, много сериозно си питам. Какъв точно е Бареков в Ботев, че да заслужава закачена тема? Вие двамата може да сте си фенове и в това няма нищо лошо, ама ми се струва, че това какво се говори по кръчмите в Пловдив няма никаква връзка с подредбата на форума. То ако шушукането в кръчмите при вас е нещо значимо, да вземем да закачим една тема във вашия раздел озаглавена "Тото"?
Мнението на Модератор ЛокоПд очевидно е изцяло фенско и ни най-малко модераторско, макар да съм на мнение, че наистина съдържа голяма доза истина, но айде да не почваме да закачаме теми на база "говори се по кръчми и кафенета". В крайна сметка за такива неща си има Всекидневна, има си и тема за собственика на клуба.
Просто ми стана супер странно като видях не просто такава тема, ами чак закачена.
[/center]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 29 юли 2014 11:03

vaskonti написа:
Irish stout написа:

Нали не питаш сериозно?

Напротив, много сериозно си питам. Какъв точно е Бареков в Ботев, че да заслужава закачена тема? Вие двамата може да сте си фенове и в това няма нищо лошо, ама ми се струва, че това какво се говори по кръчмите в Пловдив няма никаква връзка с подредбата на форума. То ако шушукането в кръчмите при вас е нещо значимо, да вземем да закачим една тема във вашия раздел озаглавена "Тото"?
Мнението на Модератор ЛокоПд очевидно е изцяло фенско и ни най-малко модераторско, макар да съм на мнение, че наистина съдържа голяма доза истина, но айде да не почваме да закачаме теми на база "говори се по кръчми и кафенета". В крайна сметка за такива неща си има Всекидневна, има си и тема за собственика на клуба.
Просто ми стана супер странно като видях не просто такава тема, ами чак закачена.

:lol: Няма да спорим.Само че това не се коментира само в кръчмите.Бареков излезе с нарочна пресконференция,която беше отразена във в.Марица,на 23.07.2014.Въпросната тема е пусната и "закачена" на 24.07.2014,след като е имало дебати "ЗА" или "ПРОТИВ" Бареков,дали може да му се вярва и т.н. За да не бъда голословен :arrow:http://www.marica.bg/бомба!-бареков-обещава-да-завърши-стадион-„ботев”-news269534.html .Така че според мен има резон,да си имат тема за Бареков.Иначе,идеята ти не е лоша.Може да закачим една тема ТОТО в нашия подфорум и аз лично,бих писал с удоволствие там,макар и само за минали работи,които са се случвали и които знам.Нали затова всъщност изгонихме Динев...
За останалото - да,мнението ми е фенско,може би малко повече,отколкото модераторско,но не просто съдържа известна доза истина,а е на 100% истина и това скоро ще се разбере. ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 юли 2014 12:06

Ами не съм се ровил в последни действия да видя кога е закачена, реших, че така е по-лесно.
Ок, аз съм съгласен, че нещата за Бареков по принцип са истина. Но така или иначе към момента няма нищо потвърдено. Няма друг подфорум, в който да има закачена тема за човек, който няма някаква по-официална връзка с даден клуб. То иначе дай да закачим тема за Пеевски и/или Борисов в подфорум Левски. Все пак Борисов беше казал в прав текст, че той е уредил сините със мастити спонсори, при това докато е премиер. Това достатъчно ли е за да закачим тема за Бойко при сините?
Не знам, просто според скромното ми мнение закачените теми е логично да се отнасят с хора, организации и събития, свързнани пряко, недвусмислено и директно с дадения клуб. Във всички подфоруми това очевидно е точно така, докато тук изведнъж се пръква изключение... :roll:
Но това си е мое мнение, аз няма да пипам темата, ако някой има мнение по въпроса, нека си го каже.
[/center]

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 01 авг 2014 12:49

Може ли някой да я метне в коша: viewtopic.php?f=&t=181221
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 02 авг 2014 08:22

Стенли, подпис :)

mtaraduda - memberlist.php?mode=viewprofile&u=10286

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 02 авг 2014 11:02

Тъй като получих ЛС с оплакване от Пловдив1926, с копие до други модератори, няма смисъл да му отговаряте една седмица.

"Тия вече минават всички граници"
Изпратено на: Съб Авг 02, 2014 10:17 am
От: Пловдив1926
До: stenly slavia_forever kartago paceto SkArY_9 Madridist
"Дали някой модератор ще намери време да изтрие тая тема, защото тия селяни вече минаха всички граници!"

gong/viewtopic.php?f=&t=181261
ПФК "Ботев - 1912" Пловдив, се обръщаме с надежда към Нова Българска Медийна група Холдинг АД и лично към изпълнителния директор Ирена Кръстева. Във вашите ръце е съдбата на любимия ни клуб, който изстрада толкова много през последните години!
-----------------------------

И в същата тема от автора на ЛС-то:
Пловдив1926 : 79.132.7.28 "хомо периода ти е най-силен";"Ей туберколоза";"рахит";"жълти примати";"увредили са те завинаги Иначе си секси с червената косичка и телце на момиченце ще ти се радват някои хора".
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Модератори”