kartago написа:Пичове, поглеждам от време на време, ама сега не ми е много за форум, ще ме извините, дано скоро се завърна!
Ще се завърнеш и още как! Няма нужда да се повтарям и тук. Ти си силен човек и няма да се предаваш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kartago написа:Пичове, поглеждам от време на време, ама сега не ми е много за форум, ще ме извините, дано скоро се завърна!
modor написа:Имам една идея. Предлагам да направим един общ чат във фейса с модераторите отговарящи за форума на Левски. Така ще можем да си общуваме по-бързо.
modor написа:Здравейте колеги!
Радвам се да бъда част от екипа. Надявам се чувствата да са взаимни...Ще се стремя да модерирам безпристрастно форума на Левски.
Лек ден на всички!
modor написа:Имам една идея. Предлагам да направим един общ чат във фейса с модераторите отговарящи за форума на Левски. Така ще можем да си общуваме по-бързо.
Искам да помоля за премахване на перманентния ми бан наложен ми от модератор Кartagо! Въпросното лице се изживява като шеф на forum.gong.bg. Всичко това се наложи след като като го репортнах като нарушител в специалната тема във форума,защото обиди друг потребител.Същият модератор масово трие мнения,които не споделят неговата гледна точка.Очаквам да бъде наказан или ако не,то поне да ми бъде премахнен перманентния бан,най-малкото защото е поставен незаслужено и от злоба.
paceto написа:SkArY_9 написа:paceto написа:Предлагат ми да слагаме slash1912 за Модератор в раздела на Ботев.
memberlist.php?mode=viewprofile&u=37809
Не е лоша идея, защото постоянно ми пишат, че в раздел Ботев било пълна лудница със спамери.
То точно и на мен по тази линия ми го предлагат.
И на мен ми изглежда свестен.
slash1912 написа:terata написа:Сълзата за Цецооооу ли е?![]()
За наркоманите от секБтор е![]()
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8Uasrz8TByg[/youtube]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост