Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот milen.hristov » 08 юни 2014 12:41

slavia_forever написа:
milen.hristov написа:Единствено за това което продължавам, да твърдя, че съм прав е, че трябва да се дадат модераторски права и на друга дама във форума, като няма по подходяща от Летисия(ако искаш мога и да се обоснова тук или на лични), като не оспорвам правата и качествата на модор (не случайно и аз го предложих).

А аз въпреки не лошите ми форумни отношения с въпросната дама, продължавам да твърдя, че самата тя често е за наказания, тъй като е импулсивна и се подава на провокации, а изявите й често са недопустими, а в някои конкретни случаи и доста нецензурни. Моето мнение е, че реализирането на такава кандидстура би било драстична грешка. Според мен, а и доколкото сме обсъждали с нея, просто форумът би се стопил откъм потребители, които са й неприятни, ако има права.

Коце, тогава Ралица трябва да е с постоянен перманентен бан като помияра

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 08 юни 2014 21:47

milen.hristov написа:Коце, тогава Ралица трябва да е с постоянен перманентен бан като помияра

А защо ми я даваш за пример? Аз никого не защитавам. Който (която) е за санкции да си ги понася.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 09 юни 2014 00:52

Аз съм с две ръце за мнението на Коцето и на васконти, имам същите впечатления, .....въобще напрягащо ми е да одобрявам модератор, който много скоро съм го санкционирал, апропо и ралка получи почивка и Летисия, уважавам и интелекта, но до там, иначе изцяло не искам да повтарям Коцето и васконти, лично си мисля, че с модор си ударихме шестицата.............ще видим!!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 09 юни 2014 11:53

milen.hristov написа:Стенли, от както казах, че се отказвам аз не модерирам дори ред. Ако искаш на лични, отново ще ти напиша какви са причините. Точно теб много те уважавам, и мнението ми за теб е както в началото, крайно положително. Вече споменах, че чакам да ми спрат правата, което е единственото правилно действие.
Единствено за това което продължавам, да твърдя, че съм прав е, че трябва да се дадат модераторски права и на друга дама във форума, като няма по подходяща от Летисия(ако искаш мога и да се обоснова тук или на лични), като не оспорвам правата и качествата на модор (не случайно и аз го предложих).

Добре, Милене, аз приемам решението ти. Засега Модор ще помага за форума на Левски.
Надявам се, че ще останеш във форума, все пак ти си една основополагаща част от него, особено в този на "сините" и ще имаме възможност да продължим да си пишем в него.
:)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 09 юни 2014 21:31

Стенли, подписа му оправи. :)

memberlist.php?mode=viewprofile&u=84709

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 16 юни 2014 22:21

Ще ви помоля да обърнете внимание на подписа и коментарите на този потребител.
levski/memberlist.php?mode=viewprofile&u=110249
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 юни 2014 23:00

Спам темата има нужда от почистване :roll:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 17 юни 2014 14:19

Колеги, дайте да помислим да сложим един нов Модератор в раздела на ЦСКА, защото там положението е доста зле.
В момента си играя да чистя тема от преди 3-4 дни, а там е някакво страшилище от спам, обиди и т.н.

Явно колегите, които са редовни там не могат да смогнат, а гледам че този ник Модератор ЦСКА е ако не се лъжа на Casper и с него не е влизано от февруари месец. Стои горе само като за украса ника и точно затова има толкова негодувания от феновете на червените, че нямат активни Модератори.

Да видим дали можем да намерим някой читав, който да е редовен и да помага на останалите двама редовни колеги vaskonti и mistreated.
Виждам, че влизат във форума, ама не знам дали имат време да модерират нека те да кажат :roll:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 20 юни 2014 22:13

memberlist.php?mode=viewprofile&u=252047

Какви потребители се навъдиха :shock: На този днес му трия спам, в който се обяснява как е изпил кръвта на земни хора и е много щастлив... :shock: Лично аз съм против да им се дава на такива поле за изява.... дори да е в спам темата.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 20 юни 2014 22:36

Не се чуди просто ваканцията вече дойде за по-малките до 8-ми клас, а скоро и при големите и такива потребители ще се навъдят, а и "страхотните" теми също :) Просто от скука децата няма какво да правят и започват да се правят на интересни по форумите, уви едно време ние по цял ден ритахме топка или бяхме просто навънка, а сега малките киснат пред компа и цъкат игри, гледат филми и сериали по цял ден и цяла нощ. :|

Тъжна картинка, но няма как светът се развива и живота на един млад човек също.

Иначе такива теми и мнение си ги трий без да се замисляш, а ако нахалстват им слагай и по някое друго наказание.

Върни се в “Модератори”