Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот paceto » 06 юни 2014 01:33

То като гледам тази група е замряла и няма нищо ново от 2012 :mrgreen:
Аз очаквах, че е нещо ново и най-вече заради бойкотчето от страна на феновете на Лудогорец или поне 3-4-ма, които се отказаха да влизат тук, че дори част от тях непрекъснато рекламираха техният форум. Те напуснаха точно, когато спряха да валят похвални теми за отбора им и не можеха да приемат критика и се разсърдиха на мод екипа :mrgreen: Не им пречеше обаче като валеше тема след тема с хвалби за тях, но като дойдоха темите против тях веднага скочиха :) Ей такива фенове най мразя и много ги обичам в същото време, но по други причини :mrgreen:

stenly написа:
paceto написа:И този форум са го сложили на две места като Сочи и то там където няма място, абе тези хора гледат ли какво и къде слагат изобщо :roll:
Това направо си е безобразие, сори Стенли знаеш че не е към теб :)

Иначе честит ни форум.

Както добре знаеш, и аз съм на твоето мнение. Не е, като да не съм сигнализирала за дублирането при "Други отбори".

Знам, знам просто ме е яд че сте попаднали на такива хора, а съм сигурен че ако някои от тук модераторите имахме права поне за админ панела на форума щяхме да свършим доста полезна работа за разлика от хората, на които им се плаща затова. :)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 06 юни 2014 03:41

paceto написа:То като гледам тази група е замряла и няма нищо ново от 2012 :mrgreen:
Аз очаквах, че е нещо ново и най-вече заради бойкотчето от страна на феновете на Лудогорец или поне 3-4-ма, които се отказаха да влизат тук, че дори част от тях непрекъснато рекламираха техният форум. Те напуснаха точно, когато спряха да валят похвални теми за отбора им и не можеха да приемат критика и се разсърдиха на мод екипа :mrgreen: Не им пречеше обаче като валеше тема след тема с хвалби за тях, но като дойдоха темите против тях веднага скочиха :) Ей такива фенове най мразя и много ги обичам в същото време, но по други причини :mrgreen:

stenly написа:
paceto написа:И този форум са го сложили на две места като Сочи и то там където няма място, абе тези хора гледат ли какво и къде слагат изобщо :roll:
Това направо си е безобразие, сори Стенли знаеш че не е към теб :)

Иначе честит ни форум.

Както добре знаеш, и аз съм на твоето мнение. Не е, като да не съм сигнализирала за дублирането при "Други отбори".

Знам, знам просто ме е яд че сте попаднали на такива хора, а съм сигурен че ако някои от тук модераторите имахме права поне за админ панела на форума щяхме да свършим доста полезна работа за разлика от хората, на които им се плаща затова. :)

Късно разбрах за тоя бойкот на "Лудогорец"......на мене никой няма да ми върне нощите след мачовете им да чистя и да им създам комфорт да се радват на успеха си! А, колкото до линка, пак казвам става въпрос за лична информация, напатихме се, че заплашиха Коцето децата му, мен честно не ми пука, но и аз имам дете! А такива изроди има..........Стенли, ако решиш дай му права на модор и за тука, той ми показа тези теми и моя "подпис"....... Пича, честно си го каза, бахти знаех, че работата ви е трудна, ама не предполагах, че толкова, а той е само в един подфорум и изтрил за два дена 50-ина мнения (може и да бъркам цифрата)......

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 06 юни 2014 09:13

Те Лудогорци тръгнаха на бойкота заради теб или по-точно тръгна от един всезнайко и няколко човека тръгнаха след това с него.
tsonpen се нацупи, че си го нарекъл платен в някаква тема и си би шута :mrgreen:

Да не говорим, че един друг фен който го последва след това е казал, че влиза тук само, за да дразни останалите.
Това го видях ето в тази тема - viewtopic.php?p=5976045#p5976045

Между другото тези в този чат са точно отцепниците от тук, които тръгнаха след tsonpen и рекламираха форумчето си.
Само tsonpen си удържа на думата и не се е логвал от онзи прощален коментар в една тяхна тема или поне не с този си ник. Всички други влизат тук и поне за сега четат и драскат по някоя мнение, ама съм сигурен че скоро пак ще се активизират :mrgreen:

Изображение

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 06 юни 2014 12:28

kartago написа:Стенли, ако решиш дай му права на модор и за тука, той ми показа тези теми и моя "подпис"....... Пича, честно си го каза, бахти знаех, че работата ви е трудна, ама не предполагах, че толкова, а той е само в един подфорум и изтрил за два дена 50-ина мнения (може и да бъркам цифрата)......

Първоначалните впечатления от него са добри, но нека всеки мине по пътя си, ще изчакаме още малко, ако продължава така, разбира се, ще го допусна и тук. Както и ще му дам права за бан. :)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 юни 2014 22:43

rhaegar написа:В темата за модераторскa помощ има интересен въпрос, който заслужава отговор. Аз така и не разбрах, Милен остава ли мод? Ако не, редно е да не излиза името му в списъка. Моето също не е наложително да стои, дори и да имам права. А и нямам против да остана само на Челси, ако наистина хората са прекалено много. Не че сме на щат и тежим, но явно се явява проблем за някои хора.

Не съм и не искам никакви права, предполагам, че е въпрос на време да ми ги премахнат.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 юни 2014 22:56

stenly написа:
rhaegar написа:В темата за модераторскa помощ има интересен въпрос, който заслужава отговор. Аз така и не разбрах, Милен остава ли мод? Ако не, редно е да не излиза името му в списъка. Моето също не е наложително да стои, дори и да имам права. А и нямам против да остана само на Челси, ако наистина хората са прекалено много. Не че сме на щат и тежим, но явно се явява проблем за някои хора.

Отговорът към интересния въпрос е следния, пуснах го там, пускам го и тук: "Изисква го моментната ситуация. Броят на модераторите в един подфорум не прави самия форум по-важен, по-интересен или по-посещаван. Така че не виждам проблем."

Не разбирам защо си се почувствал засегнат и искаш да си само във форума на Челси. Ако е така, поднасям ти извинения.
Колкото до Милен, само и единствено от него зависи дали ще остане. Ако не промени начина си на работа във форума, мнения и т.н., няма да остане.

Стенли, от както казах, че се отказвам аз не модерирам дори ред. Ако искаш на лични, отново ще ти напиша какви са причините. Точно теб много те уважавам, и мнението ми за теб е както в началото, крайно положително. Вече споменах, че чакам да ми спрат правата, което е единственото правилно действие.
Единствено за това което продължавам, да твърдя, че съм прав е, че трябва да се дадат модераторски права и на друга дама във форума, като няма по подходяща от Летисия(ако искаш мога и да се обоснова тук или на лични), като не оспорвам правата и качествата на модор (не случайно и аз го предложих).

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 юни 2014 23:02

TodorT написа:Нека Милен каже ще продължава ли, защото в Заседание обяви, че се отказва, а гледам, че не влиза вече като мод в подфорум "Левски" :roll:

Както по-горе написах от както официално обявих, че се отказвам(не се отмятам от нито една от думите си тогава), не съм направил и едно действие като модератор, но разбира се докато не ми спрат правата ще продължавам да влизам в тази тема макар и не много често в повечето случаи.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 юни 2014 23:11

stenly написа:
TodorT написа:Нека Милен каже ще продължава ли, защото в Заседание обяви, че се отказва, а гледам, че не влиза вече като мод в подфорум "Левски" :roll:

Ако действително е така, само той може да даде отговор.

Мисля бях достатъчно обстоен, ако искаш повече разяснения мога да ти дам на лични или във фейса

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 08 юни 2014 12:32

milen.hristov написа:Единствено за това което продължавам, да твърдя, че съм прав е, че трябва да се дадат модераторски права и на друга дама във форума, като няма по подходяща от Летисия(ако искаш мога и да се обоснова тук или на лични), като не оспорвам правата и качествата на модор (не случайно и аз го предложих).

А аз въпреки не лошите ми форумни отношения с въпросната дама, продължавам да твърдя, че самата тя често е за наказания, тъй като е импулсивна и се подава на провокации, а изявите й често са недопустими, а в някои конкретни случаи и доста нецензурни. Моето мнение е, че реализирането на такава кандидстура би било драстична грешка. Според мен, а и доколкото сме обсъждали с нея, просто форумът би се стопил откъм потребители, които са й неприятни, ако има права.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 юни 2014 12:40

И аз смятам, че въпреки, че е доста интелигентна, Летисия не става. В темата "Днес се усмихнах защото..." пуска абсурдни отговори - усмихнала се защото и бил дошъл цикъла, както и защото била излязла на кафе и си купила рокля. По принцип е умна, но явно има проблем с преценката за същественото.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Модератори”