Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот kartago » 27 май 2014 09:26

Колеги, все повече заглъхва тази тема явно.....не можем да вземем едно решение като хората, ето какво получих:

От: bulgaro
До: kartago

Кандидатирам се за модератор на форума на Ботев.

Не е нормално, този форум да няма нито един модератор - ботевист. Това отблъсква потребителите, защото вътре се вихрят всякакви психопати, липсва контрол, липсва дисциплина и форумът е практически нефункциониращ.
На всичко отгоре, официалният бултра форум - т.нар. "Независим" губи голяма част от потребителите си заради постоянното напрежение между три от фен фракциите, саморазправите - виртуални и реални, и крайната му радикализация. От друга страна, част от потребителите там спряха да го посещават и заради откритата пропаганда в подкрепа на Стоилов, която е официалната позиция на тамошното форумно ръководство.
Тези причини откриват идеална възможност форумът на Ботев тук да възвърне старите си позиции на водещ форум, с голям брой активни потребители.
Аз съм от доста години вече тук. Винаги съм се стремял да бъда коректен и позитивно настроен.
Кандидатурата ми е сериозна. Парични или други материални поощрения не са ми нужни, имам си.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 май 2014 10:29

Този bulgaro е проблемен - масово го считат за прикрит локомотивец, макар да си е ботевист. Принципно е интелигентен, но няма да бъде приет добре.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 27 май 2014 14:39

kartago написа:Колеги, все повече заглъхва тази тема явно.....не можем да вземем едно решение като хората, ето какво получих

Много трудно ще успеем да изберем правилния човек за форума на Ботев. Когато сложихме такъв, те точно тогава възроптаха. Не мисля, че лесно ще успеем да постигнем консенсус.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 май 2014 16:53

Последният път, когато сложихме техен човек, те все още бяха в "бойкот". Сега са по-спокойни, пишат си и макар да се случва чат-пат някой да измрънка, че пак са репресирани, като цяло в момента са спокойни. Има двама човека, единия от които дори е от агитката им, но тук си е културен и интелигентен, не съм го засичал да изпростява, а другия съм го споменавал преди като вариант.
Ако сте склонни да направим нов опит, кажете. Новия няма да го допускаме до Заседание, няма да има права за бан, поне в началото...
[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 27 май 2014 19:21

Аз не мога да разбера защо трябва да се съобразяваме с тях? :roll:
Слагаме един модератор, който да не е техен фен, но и с права на друго място и проблема е решен.
Няма какво да ни извиват ръцете и като искат да бойкотират да го правят все пак тук са дошли с едни правила и като членове на форума са длъжни да ги спазват. Тук ние решаваме какво мнение да остане, каква тема да остане, кой модератор да сложим, а не те да ни казват какво да правим. Ако ни плащаха или плащат на техен модератор съм съгласен, ама при това положение не мисля че трябва да се съобразяваме с тях.

Ако всички почнат да пискат като тях няма да му излезе краят, а се видя колко им струва бойкота и се върнаха скоро във форума.
Какво мислите за този потребител Los Che - memberlist.php?mode=viewprofile&u=9559 :roll:

Да го питаме дали иска да модерира в раздела на Ботев и в същото време да му дадем права и за раздела Футбол Свят, защото той там е редовен. Фен е на Валенсия и поддържа две техни теми, а отделни пуска и други теми в този раздел и се рови за не малко информации по дадени дискусии.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 май 2014 19:43

Не става въпрос за съобразяване с тях, а за прилагане на същия критерий, който се прилага в останалите подфоруми - навсякъде, където има допълнителен модератор, той си е фен на съответния отбор. Абсолютно съм убеден, че ако имат техен модератор, когото да си го уважават, този подфорум ще е по-спокойно място, от колкото ако сложим някой страничен. Аз нямам впечатления от този Лос Че, вероятно е точен, щом го предлагаш. Но в крайна сметка нали е и в наш интерес това място да е сравнително спокойно, поне не по-неспокойно от ЦСКА, Левски и Локо Пд. Не мисля, че налагането със сила на дадено решение, за което предварително знаем, че няма да бъде прието добре, е правилен подход. Единственото, което ще постигнем, е да си усложним живота излишно.

Друго нещо - миналата година ви казах, че към към есента няма да имам достатъчно време за форума. Тогава събитията не се случиха така, както се очакваше, но тоя път е сигурно - ще ставам татко, някъде в началото на ноември! 8-)
Изобщо си нямам идея как ще съм с времето, вероятно ще влизам когато мога, но помислете къде има нужда от човек. Освен за очевидните Ботев и ЦСКА, нека помислим и за Лудогорец.
[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 май 2014 20:23

Ами...поздравления :P
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 28 май 2014 18:29

Преди около седмица имаше кандидатура за нов модератор в подфорум "Левски". Предложението e за Modor. Нека всички колеги кажат мнението си за него, за да може Стенли да вземе окончателно решение :)

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 28 май 2014 18:35

Аз мисля, че заслужава шанс. :)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 май 2014 18:53

Много е грозен, ама айде, от мене да мине :mrgreen:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Модератори”