Мамка му!

Стига вече! Като виждате, че има червен удивителен т.е. докладвани мнения в темата, ми айде вземете отношение де. Смрад става в тоя форум и всеки пише, 'квото му падне. Милене, стегни се. Ако си цесекар си кажи и престани да пишеш такива коментари. В едни случай трием мнения на червените, че провокират, а сега какво да правя ?
[
Блутуг написа:milen.hristov написа:Levski4Ever написа:milen.hristov написа:Сега ми отговориха от тръста, благодаря им за което и благодаря, за това ги и уважавам. За който също се интересува
Vassil Kolev Уточнват се още, ще има скоро информация.
10 мин.
Какво се уточнява?
Кои ще са изпълнителите на концерта
Какъв е тоя мач срещу ЛУДОГОРЕЦ на 23-ти май?!?!
Лацио извинявам се

. Нормално все пак и в двата случая победител е точно Лудогорец

[/quote]
Какво злобно има в коментара ми. Пак казвам интересувах се кои ще са изпълнителите преди мача с Лацио. А знаете ли колко по-груби коментари от тези за прасета и говеда изтрих само в тази тема, възможно е да съм пропуснал даденият коментар или пък да съм преценил, че няма въпреки израза е бил полезен(знам ли). Да не забравяме, че ми беше казано да не наказва и да внимавал с триенето на мнения, защото било прекалено строго и е цяло да изгони потребителите, ето сега съм по-мек. Пиша както съм писал и в началото когато съм станал модератор, както както тогава сериозно си върша работата.
Колкото дали съм цскар влез ми в профила във фейса и ще видиш, просто като модератори сме длъжни още повече да уважаваме всяко мнение. Колкото з обиди към мен все ми е тая, като искат да обиждат, няма проблем, никога не съм трил подобни мнения и теми даже искрено се забавлявам с част от тях, отговарял с в добър тон на частот тях и така. Да не припомням, че колега също си беше оставил една там където беше сринат със земята в продължение на няколко часа.