Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот stenly » 12 май 2014 12:37

kartago написа:Колеги, дайте малко по-сериозно! Пичовете хич не им е лесно и аз наистина ги разбирам! Аз влязох в темата и почнах да трия "прасета, резаци" и не нам кво си, и след това виждам, че Милен е бил там, коментира, а подминава тези неща! Много е лесно всички да вдигнем ръце!

Вече поканих Милен на ЛС да се присъедини към тази тема, за да се разберем, а не само да пишем тук, без той да взима отношение. Чакаме го да се появи, евентуално.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 12 май 2014 16:53

kartago написа:Колеги, дайте малко по-сериозно! Пичовете хич не им е лесно и аз наистина ги разбирам! Аз влязох в темата и почнах да трия "прасета, резаци" и не нам кво си, и след това виждам, че Милен е бил там, коментира, а подминава тези неща! Много е лесно всички да вдигнем ръце!

Абе няма всички да вдигнем ръце. Все си мисля, че често във форума, гледам всичко и се старая да няма такива работи. Искам да благодаря много на Ривалдо, защото и той отделя голяма част от времето си за форума и се справя прекрасно, а няма излишък от време. Ама в крайна сметка и ние сме хора, не можем да сме 24 часа пред компютъра. Като има модератор, който е онлайн и вижда какво се случва да вземе мерки, а не да подминава обидни мнения и др.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 май 2014 18:57

kartago написа:
от milen.hristov на 11 Май 2014 21:40

Колеги, пак да попитам на кои ще е концерта преди мача с Лудогорец на 23-ти

Има ли нужда от коментар?

Maлко по-късно видях какво съм написал, ставаше въпрос за преди мача с Лацио(нормално е да се объркам като в това време следя мача точно с Лудогорец). Не виждам нищо лошо, че се интересувам за нещо в случая свързано с юбилея точно обратното даже след като получих информация във фейса от Васил Колев, я споделих и тук относно концерта и провеждането му.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 май 2014 19:14

Мамка му! :evil: Стига вече! Като виждате, че има червен удивителен т.е. докладвани мнения в темата, ми айде вземете отношение де. Смрад става в тоя форум и всеки пише, 'квото му падне. Милене, стегни се. Ако си цесекар си кажи и престани да пишеш такива коментари. В едни случай трием мнения на червените, че провокират, а сега какво да правя ?

[
Блутуг написа:
milen.hristov написа:
Levski4Ever написа:
milen.hristov написа:Сега ми отговориха от тръста, благодаря им за което и благодаря, за това ги и уважавам. За който също се интересува
Vassil Kolev Уточнват се още, ще има скоро информация.
10 мин.

Какво се уточнява?

Кои ще са изпълнителите на концерта

Какъв е тоя мач срещу ЛУДОГОРЕЦ на 23-ти май?!?!

Лацио извинявам се :mrgreen: . Нормално все пак и в двата случая победител е точно Лудогорец :twisted:[/quote]

Какво злобно има в коментара ми. Пак казвам интересувах се кои ще са изпълнителите преди мача с Лацио. А знаете ли колко по-груби коментари от тези за прасета и говеда изтрих само в тази тема, възможно е да съм пропуснал даденият коментар или пък да съм преценил, че няма въпреки израза е бил полезен(знам ли). Да не забравяме, че ми беше казано да не наказва и да внимавал с триенето на мнения, защото било прекалено строго и е цяло да изгони потребителите, ето сега съм по-мек. Пиша както съм писал и в началото когато съм станал модератор, както както тогава сериозно си върша работата.
Колкото дали съм цскар влез ми в профила във фейса и ще видиш, просто като модератори сме длъжни още повече да уважаваме всяко мнение. Колкото з обиди към мен все ми е тая, като искат да обиждат, няма проблем, никога не съм трил подобни мнения и теми даже искрено се забавлявам с част от тях, отговарял с в добър тон на частот тях и така. Да не припомням, че колега също си беше оставил една там където беше сринат със земята в продължение на няколко часа.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 май 2014 19:16

kartago написа:
Rivaldo10 написа:Отказах се да модерирам темата. Трябва да изтрия камара мнения на колегата иначе, а има и остри коментари към него, които съм му оставил, ако прецени, че има нужда от санкции, да действа...

Нямаш идея колко много те разбирам! И нещо тука никой не взема отношение, и аз трябваше пак да трия негови мнения! Всеки се скатава, като че ли не работят за този форум!

Кои са тези мнения в темата които са за триене?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 май 2014 19:19

Rivaldo10 написа:Отказах се да модерирам темата. Трябва да изтрия камара мнения на колегата иначе, а има и остри коментари към него, които съм му оставил, ако прецени, че има нужда от санкции, да действа...

Същият въпрос кои от мненията ми в темата за мача с Лудогорец са груби, колкото това дали трябва някой да бъде наказан, че не ме харесва разбира се , че не. Всеки има право да не ме харесва или пък да ме харесва, за това е нелепо да се дава бан.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 май 2014 19:26

Логично е по-време на мача да го гледам него повече отколкот да обръщам внимание на форума, пускам по някои и друг коментар и толкова, сега не винаги след мача още повече свършил в 21'15'' мога да следя темата.
Иначе ок пускате някакви два цитата, за единият съм се извинил официално (обясних вече защо съм сгрешил) и съм дал даже полезна информация. За другият не разбирам колко е обидно и към кого, че написах, че Лудогорец е успял да победи Левски и Лацио, това би обидило само някого краен, който не умее да губи.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 май 2014 19:30

stenly написа:

Вече поканих Милен на ЛС да се присъедини към тази тема, за да се разберем, а не само да пишем тук, без той да взима отношение. Чакаме го да се появи, евентуално.

Стенли мисля, че доста обстойно обяснявам всичко. Няма как да седя по цяла нощ във форума при положение, че сутрин ставам в 6'30''. Всяко мнение във форума може да бъде изтълкувано от някой по заядлив потребител и да почнат обиди,които да седят там с часове докато някой не се събуди примерно и не влезе във форума.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 май 2014 19:33

TodorT написа:

Абе няма всички да вдигнем ръце. Все си мисля, че често във форума, гледам всичко и се старая да няма такива работи. Искам да благодаря много на Ривалдо, защото и той отделя голяма част от времето си за форума и се справя прекрасно, а няма излишък от време. Ама в крайна сметка и ние сме хора, не можем да сме 24 часа пред компютъра. Като има модератор, който е онлайн и вижда какво се случва да вземе мерки, а не да подминава обидни мнения и др.

Пак казвам когато триех и най-малкото остро мнение точно същите модератори се намусиха, че съм злоупотребявал. А е несериозно да се твърди, че не отделям доста от времето си за форума. Аз не винаги съм съгласен с изтриването на дадена тема или изтриването и, но си мълча(точно такава тема беше пусната преди малко във форума и то с информация от сайта, а не някаква спекулация, малко след което тя изчезна)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 май 2014 19:42

Въпросната тема не е изчезнала мистериозно, а е вързана към другата, пусната по същото време и отнасяща се за същото нещо.
Странно беше това, че двете теми бяха пуснати в един и същ час и минута, така че ми отне цели 10 секунди чудене коя към коя да вържа, но в крайна сметка реших, че в случая това няма съществено значение.
Нали знаеш, че винаги можеш да провериш какво всъщност се случва с "изчезващите теми"? 8-)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Модератори”