П.П. оправих се

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
[/offtopic]Червени_шампиони2 написа:Можеш ли да ми махнеш бана на истинския профил или поне да го намалиш да е за 24 часа, защото 7 дни за повторно пускане на тема и то само, защото съм си помислил, че slavia_forever е видял само заглавието и си е помислил, че си размишлявам "на глас" някакви мои си работи. Смених умишлено името на темата, за да се разбира за какво става на въпрос, той пак я заключва и ме банва. Нито съм го псувал него или някой друг, нито във темата съм обиждал. Сложил съм цитат към решение на съда, в което осъждат условно убийцата на фен на ЦСКА в катастрофа по нейна вина. Тоя човек е оставил жена и дете, идва фен на Славия и се прави на Господ. Дали ще му е толкова забавно, ако него или недай си боже някой от семейството му го убият в катастрофа и след това виновния е оневинен, а той остава сам за цял живот? На всичкото отгоре идиоти с по 30 профила правят теми и провокират умишлено и никой не ги закача, ако трябва и аз да процедирам по същия детински начин нека да каже. Пиши, ако искаш от мое име в темата за сектор Г, да следят страницата на Офанзива във Фейсбук, ако някой иска да помага за ремонта на сектора, че с тоя бан за 7 дни по ИП адрес не ми се занимавам да влизам през проксита, както в момента. Иначе днес успяхме да изкъртим всичките железа, ще питаме утре, ако трябва да се помага с бетона на който лягаха железата за седалките, дали ще го къртим или не. Мислехме и сектор "В" да лъснем, да го изчистим от боклуците, отзад храсталаците зад трибуната и между седалките, както и тях със пароструйка от стадиона, но засега няма. Все едно да ремонтираш стар Москвич, като след по-малко от година ще си купуваш БМВ Х6 (може би предстоящ ремонт и на "В" - бетон, седалки, козирка..).
Ако той си има някакъв комплекс "ЦСКА" или нещо лично към мен не мисля, че е това начина да си изкарва яда, твърди че е мъж, а истинските мъже си решават проблемите и казват каквото имат да кажат на четири очи, не със раздаване на банове.
П.С. Не съм видял той да има бан заради темите си във връзка с Меглена Кунева, а уж били забранени политически агитации във форума, и бил безпристрастен - ха ха.Вие сте изгонен от този форум до 27 Авг 2013 21:22.
Моля свържете се с администратора за повече информация.
Причина: Публикуване отново на тема, която беше заключена
Бан по IP адрес.
[/offtopic]Червени_шампиони2 написа:кое му е свободното на тоя форум "Свободна зона" щом се налага цензура за най-малкото нещо все едно е извършено най-голямото престъпление. Пълно е с глупости на болните мозъци Шумкаря_44, Джугашвили, КНДР. И понеже се сетих да питам, щом моето е нарушаване на правата, какво е това, което прави LordSirAlexFerguson, който кълне във всяка втора тема в която пише.
Ето това му писах на него. Омръзна ми да си трая и да си търпя бановете за нищо, а много лесно можеше да му тегля една майна и да ми мине.
vaskonti написа:Коце, мисля, че бан по ай пи за 1 седмица е малко пресилено в случая.
slavia_forever написа:Тук не става дума за какава тема е и какви теми стоят, а какво си позволява! Можеше да говори с мен на ЛС и да отключа темата. Вчера имаше подобен случай и отключих тема! А сега заобикаля БАН.
Casper написа:slavia_forever написа:Тук не става дума за какава тема е и какви теми стоят, а какво си позволява! Можеше да говори с мен на ЛС и да отключа темата. Вчера имаше подобен случай и отключих тема! А сега заобикаля БАН.
Нещо не ми стана ясно! Как да не е важно за каква точно тема даден потребител получава бан ( тъй, като в причина си посочил : "Публикуване отново на тема, която беше заключена"? Ако наистина темата може да остане, както е видно от това , че може да я отключиш, следователно тя не е нарушила правилата! Естествено потребителят да е недоволен, тъй като е убеден, че няма нарушения и да реши отново да я пусне с някой малки промени в заглавието ( където смята, че е съгрешил). И за първата и за втората тема, аз не виждам , каква е причината за заключване и налагане бан и то по IP!
Casper написа:Добре де! Хайде сега да конкретизираме нещата, за да не се получават отново недоразумения. Та, в конкретния случай имаме тема, която в нейната същност не е в нарушение на правилата. Нарушението или неточността идва от нейното заглавие.
Casper написа:Както и да е , темата заминава в коша. От там потребителят (според неговото обяснение) разбира грешката си и прави корекция, като пуска нова тема със същата тематика (отново без нарушение на правилата), и вече с поправено заглавие.
Casper написа:И въпросите ми са: Длъжен ли е потребителят да получи разрешение от модератор на ЛС, за пускането на вече поправената тема? Задължително ли трябва втората тема също да бъде изпратена в коша, независимо, че е актуална и е изцяло по правилата, независимо от това, че потребителят не е поискал обяснение и е наказан за това?
slavia_forever написа:И аз имам подобни съобщения. Този потребител не за първи път си позволява да заобикаля модераторски действия, нормално е санкцията да е за 1 седмица. Тук не става дума за какава тема е и какви теми стоят, а какво си позволява! Можеше да говори с мен на ЛС и да отключа темата. Вчера имаше подобен случай и отключих тема! А сега заобикаля БАН. Все пак му намалих му бана от 1 седмица на 1 ден, а потребителското име с което заобикаля бан-а съм го ограничил перманентно. Следващият път обаче като направи нещо подобно санкцията ще бъде за много по-дълго.vaskonti написа:Коце, мисля, че бан по ай пи за 1 седмица е малко пресилено в случая.
Така ли мислиш?! Каква санкция би наложил ти за заобикаляне на модераторско действие? Ако не искаше санкция можеше да се свърже с мен на ЛС да ми изложи доводите си. Аз щях да му обясня защо съм извършил дадено модераторско действие. Ако ме убеди, че не съм прав щях променя решението си. Повтарям ти, че подобен подход не е прецедент.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост