Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот Casper » 14 авг 2013 21:04

slavia_forever написа:За мен така би се решил проблемът, ако останалите модератори одобрят предложеното от мен!

slavia_forever написа:
pomiqrat16 написа:Извинявам се за нещата, които написах по-рано. Повече няма да се повтори.

Не приемам извиненията ти. Едно извинявай не решава подобен проблем! Ще предложа на останалите модератори решение на проблема ти ако изтърпиш наказание от 1 месец считано от днес без да заобикаляш бан, след което ще се ангажираш да се държиш в съответствие с правилата, ОК?!

pomiqrat16 написа:Добре

При положение, че след всеки бан се завръща още по нагъл, единият месец ще го приема за вариант, но това ще бъде и компромисът в който ще ми покаже , че все пак има някаква искрица на възпитание. Но, ако наруши думата си го почвам по моя вариант, без значение какво е написал и дали е нарушил нещо. Срещна ли го в тоя един месец изтривам всичко!
П.П.Привет на новите модератори!
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 14 авг 2013 21:08

Добре дошли и успех на новите модератори!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 14 авг 2013 21:11

kartago написа:
slavia_forever написа:Оттук нататък преценете дали моето предложение към него от 1 месец е компромис, с който останалите са съгласни и ако да, да видим какво ще излезе.

За мен лично е ПРЕКАЛЕНО голям компромис, след всичката помия, но..........ще се съобразя с твоето мнение и мнението на колегите, аз моето вече го казах!

Прав си, но за мен въпреки, че не ми се искаше на първо четене да постъпвам така, но смятам че в някои случаи, особено с упорити заобикалящи банове потребители от една страна да подадем сигнал, че отразяваме извиненията, когато някой съжалява наистина. Това не ни се случва всеки ден. След месец като познавам Pomiqrat, ще се разбере от не малко потребители това. Иначе иначе той ще си бъде във форума така или иначе и докато ни няма да го банваме ще разпространява цитати като този който показа.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 14 авг 2013 21:14

slavia_forever написа:
kartago написа:
slavia_forever написа:Оттук нататък преценете дали моето предложение към него от 1 месец е компромис, с който останалите са съгласни и ако да, да видим какво ще излезе.

За мен лично е ПРЕКАЛЕНО голям компромис, след всичката помия, но..........ще се съобразя с твоето мнение и мнението на колегите, аз моето вече го казах!

Прав си, но за мен въпреки, че не ми се искаше на първо четене да постъпвам така, но смятам че в някои случаи, особено с упорити заобикалящи банове потребители от една страна да подадем сигнал, че отразяваме извиненията, когато някой съжалява наистина. Това не ни се случва всеки ден. След месец като познавам Pomiqrat, ще се разбере от не малко потребители това. Иначе иначе той ще си бъде във форума така или иначе и докато ни няма да го банваме ще разпространява цитати като този който показа.

Да но, той вече все по-малко се приема като "герой" от потребителите и все по-често, като човек със "сбъркана" психика, така че подобни изказвания не се знае на кого носят по-големи негативи?!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 14 авг 2013 21:15

Casper написа:При положение, че след всеки бан се завръща още по нагъл, единият месец ще го приема за вариант, но това ще бъде и компромисът в който ще ми покаже , че все пак има някаква искрица на възпитание.

Аз именно това се опитах да обясня.

Casper написа:Но, ако наруши думата си го почвам по моя вариант, без значение какво е написал и дали е нарушил нещо. Срещна ли го в тоя един месец изтривам всичко!

Перманентни БАН-ове от всеки модератор, където го срещне ако наруши месеца според мен.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 авг 2013 21:22

Искам също така да кажа, че можеше и мен да ме отреже в самото начало и да започне да пуска подобни теми и срещу мен. Също така и се извини. Вярно - в случая това изобщо не е достатъчно, но ако наистина беше този олигофрен, за какъвто се представяше, дали щеше да го направи или щеше да продължи да ни храни с пълни сили?
Честно казано въпросния цитат за Коцето не го знаех, сега го виждам. Признавам, че ако го знаех от преди най-вероятно нямаше да си правя труда да му пиша. Това е първия и вероятно последният случай, в който решавам да "превъзпитам" някой тук, но това е само защото преди време съм чул за него някои доста положителни неща. Прекрасно разбирам и вашата гледна точка, но в крайна сметка е важен резултатът. А той е - край на обидите от негова страна. Поне така се надявам...а, ако съм грешал... тогава вече може да се говори и с провайдъра.... :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 авг 2013 21:23

slavia_forever написа:
Casper написа:Но, ако наруши думата си го почвам по моя вариант, без значение какво е написал и дали е нарушил нещо. Срещна ли го в тоя един месец изтривам всичко!

Перманентни БАН-ове от всеки модератор, където го срещне ако наруши месеца според мен.

Абсолютно подкрепям.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 14 авг 2013 21:26

kartago написа:Да но, той вече все по-малко се приема като "герой" от потребителите и все по-често, като човек със "сбъркана" психика, така че подобни изказвания не се знае на кого носят по-големи негативи?!

Аз разчитам, че именно от голямата му уста и в един момент ще се разбере (най-малко в спам темата, а и не само), че от една страна сме строги и принципни, но от друга страна разбираме ако някой съжалява. Дори и да правим компромис, отговорност се поема! Създаваме нещо като предпоставка да извлечем от този проблемен потребител, евентуално някакъв позитивен елемент.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 14 авг 2013 21:30

Коце, не съм оптимист, но както и да е, ще приема всяко ваше решение! Иначе егати " помиярската" дискусия направихме тука....... :lol: ....... Чакаме мача на националния, и да си пожелаем и мачове с Тракия, Мизия, Добруджа, не само с Македония, така де, като сме тръгнали на вътрешни мачове, хахахахахахаха

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 14 авг 2013 21:31

vaskonti написа:въпросния цитат за Коцето не го знаех, сега го виждам. Признавам, че ако го знаех от преди най-вероятно нямаше да си правя труда да му пиша.

Такива неща съм чел за себе си, реални заплахи свързани със семейството, децата, обиди и т.н. Не мога да кажа, че човек може да свикне с тях, но съм нещо като имунизиран с времето срещу повечето изяви.

Върни се в “Модератори”