Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот kartago » 14 авг 2013 20:16

Не, не съм съгласен, защото хора за много по-малки провинения са си отивали "Завинаги", а ти ни предлагаш всичко да забравим и да ме убедиш, че изведнъж видите ли станал нов човек! Т.е., аз казвам, че АЗ не съм съгласен, от тук нататък думата имат колегите! Все пак ти предложи нещо и ние сме длъжни да го уважим и да си кажем мнението, дори и да не сме съгласни с тебе! Аз просто си казах доводите за моето несъгласие!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 авг 2013 20:23

Не предлагам да забравим, а предлагам решение - край на обидите. Това с провайдъра я проработи, я не, а и поне на мен ми прилича на все едно стреляме по муха с топ.
Между другото, възможно е всеки момент да получиш лично от него, както и Коцето. Според съдържанието му прецени какво да правим, аз съм съгласен с всичко.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 14 авг 2013 20:34

Васко, да разбирам ли, че предлагаш като не можем да махнем някого, трябва да го оставяме ако обещае, че повече няма да обижда нас и семействата ни, което ти наричаш "цапната уста" и над 20 заобикаляния на БАН?
Ако е така, извинявай, но ме шашна насериозно с това ти предложение!

И още нещо не разбрах, това, че си написал някакво предложение, трябва всички да се съобразяват с него преди да има единодушие ли?!
Категорично ОТКАЗВАМ да се съобразявам с подобна идея! Ако имаш някакъв план за този индивид, първо трябваше да го съобразиш с нас (още повече в този случай) и тогава да говориш с него и да го прилагаш на практика, ако не искаш някой най-малко по инерция да го отнесе.

П.С. Добре дошли в модераторския лог на новите колеги! Желая ползвотворна работа и повече време за форума.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 14 авг 2013 20:37

Няма и да изтрая хваленето на някой "интелигентен" потребител, как толкова е бил упорит, че модовете на "Гонг" най-накрая са се предали и са клекнали пред него! Хайде де......... Защото съм убеден, че той няма да каже "Дадоха ми нов шанс!", а ще каже именно, че накрая сме вдигнали бялото знаме!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 14 авг 2013 20:38

За мен така би се решил проблемът, ако останалите модератори одобрят предложеното от мен!

slavia_forever написа:
pomiqrat16 написа:Извинявам се за нещата, които написах по-рано. Повече няма да се повтори.

Не приемам извиненията ти. Едно извинявай не решава подобен проблем! Ще предложа на останалите модератори решение на проблема ти ако изтърпиш наказание от 1 месец считано от днес без да заобикаляш бан, след което ще се ангажираш да се държиш в съответствие с правилата, ОК?!

pomiqrat16 написа:Добре

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 14 авг 2013 20:44

И на мен ми написа същото, само че отговора ми е по-различен:

Re: Здравей
Изпратено на: 14 Авг 2013 20:35
от kartago

Дори и да ти приема извиненията, не ти вярвам, в това е проблема!!!! Човек, който си позволява да обижда децата и жената на даден човек, семейството му (а, тука вече имахме и случай, като заплашваха децата на модератор?!), логично е да сме много обидчиви на тази тема , а това е твоя тема:
Знам, че дълбоко в душата си ме обичаш
от pomiqrat5 на 08 Авг 2013 16:43
Съжалявам славийче форевърче, но съм безсмъртен. Аз съм алфата на алфите и не мога да бъда убит. Всякакви опити да бъда заличен от историята са безсмислени. Аз съм вечен, а ти си долен, тъп ********. Извинявай, модератор исках да напиша. Какво съм виновен, че жена ти е мастия, а децата ти подръжават и лапат пишки. Картагорчо да не те е лишил от анални удоволствия?

А и в края на краищата моето решение не е крайно, ако другите колеги се съгласят, аз ще кажа да и ще те оставя, но съм много наясно за колко си вадиш една регистрация и за колко време аз правя един БАН?!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 авг 2013 20:49

Няма как да ви го предложа предварително по простата причина, че за да говоря с него той не трябва да е с бан. А ако го оставите без бан докато се появя, кой знае какво мазало ще стане. Той през 5 минути е с нов ник - как да говоря с него? Днес просто го издебнах в един момент.
slavia_forever написа:За мен така би се решил проблемът ако останалите модератори одобрят предложеното от мен!

slavia_forever написа:
pomiqrat16 написа:Извинявам се за нещата, които написах по-рано. Повече няма да се повтори.

Не приемам извиненията ти. Едно извинявай не решава подобен проблем! Ще предложа на останалите модератори решение на проблема ти ако изтърпиш наказание от 1 месец считано от днес без да заобикаляш бан, след което ще се ангажираш да се държиш в съответствие с правилата, ОК?!

Ами от тук натам вие си преценете какво да направите. Мисля, че ако не друго, поне ще престане с тези простотии и обиди, а в крайна сметка нали това е целта?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 14 авг 2013 20:55

Оттук нататък преценете дали моето предложение към него от 1 месец е компромис, с който останалите са съгласни и ако да, да видим какво ще излезе.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 14 авг 2013 20:57

slavia_forever написа:Оттук нататък преценете дали моето предложение към него от 1 месец е компромис, с който останалите са съгласни и ако да, да видим какво ще излезе.

За мен лично е ПРЕКАЛЕНО голям компромис, след всичката помия, но..........ще се съобразя с твоето мнение и мнението на колегите, аз моето вече го казах!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 авг 2013 21:00

slavia_forever написа:Оттук нататък преценете дали моето предложение към него от 1 месец е компромис, с който останалите са съгласни и ако да, да видим какво ще излезе.

Аз съм ОК с твоето предложение, но съм леко скептичен към възможността за промяна у това момче. Той явно нещо е сбъркан в главата...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Модератори”