Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Заседание !
Колеги, мисля, че на този етап проблемът с помияра е решен. Не гарантирам на 100%, но така мисля. В момента е с ник pomiqrat15, ще ви помоля да не му се дава бан само на основание заобикаляне на другите банове. Ако наруши някое от правилата, тогава. Мисля, че това е приемлив компромис ако искаме да не се появяват подобни теми и мнения като последните му - така или иначе ние не можем да го спрем, а той очевидно има достатъчно време и инат да не спира с простотиите. Но, на този етап мисля, че съм го усмирил.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Все тая, забравете... може би наистина е по-удачно да се действа от позиция на силата... пък и е къде-къде по-лесно... 

Съжалявам, късно го видях, но пък и от друга страна, не излиза ли, че "клякаме" пред тоя? А, като се договори с помияра, договори ли се с форевъра дали той е съгласен? И хич няма да я приема тая ирония, да се действа "от позицията на силата", ами да действаме тогава от "силата на терора", оказва се, че и там не е много трудно..........ама хайде "забравете" де......
Иронията беше защото смятах, че си видял какво съм написал. Все пак бана си го дал след като пуснах мнението си.
Има само една причина, поради която реших да говоря с помияра. Знам от абсолютно достоверен източник - форумец, който е един от най-уважаваните от мен, че по принцип той е доста интелигентен и точен човек, но и много докачлив и сприхав. Това го знам не от сега, а от около една година, когато стана дума за него в един мой разговор с въпросния източник. Нещо го е издразнило много, няма значение какво, и е решил да си "отмъсти". Това е проблемът, а не, че просто е форумен трол, решил да се прави на интересен.
Във форума има няколко всеобщи дразнители. С повечето наистина не може да се говори, те ни приемат, ни предават - например КНДР. Но в случая аз бях убеден, че мога да се разбера с помияра, както и стана, с 1-2 приказки. В края на краищата смятам, че е по-добре подобни теми и мнения като тези в последните дни изобщо да не бъдат пускани, от колкото да се дебнем като партизани за глупости. Сам виждаш, че е абсолютно невъзможно да бъде спрян с банове и триене. При това положение защо да не пробваме с морков, вместо с тояга? Аз ти казвам, че се разбрах с него изключително бързо и лесно.
Има само една причина, поради която реших да говоря с помияра. Знам от абсолютно достоверен източник - форумец, който е един от най-уважаваните от мен, че по принцип той е доста интелигентен и точен човек, но и много докачлив и сприхав. Това го знам не от сега, а от около една година, когато стана дума за него в един мой разговор с въпросния източник. Нещо го е издразнило много, няма значение какво, и е решил да си "отмъсти". Това е проблемът, а не, че просто е форумен трол, решил да се прави на интересен.
Във форума има няколко всеобщи дразнители. С повечето наистина не може да се говори, те ни приемат, ни предават - например КНДР. Но в случая аз бях убеден, че мога да се разбера с помияра, както и стана, с 1-2 приказки. В края на краищата смятам, че е по-добре подобни теми и мнения като тези в последните дни изобщо да не бъдат пускани, от колкото да се дебнем като партизани за глупости. Сам виждаш, че е абсолютно невъзможно да бъде спрян с банове и триене. При това положение защо да не пробваме с морков, вместо с тояга? Аз ти казвам, че се разбрах с него изключително бързо и лесно.
vaskonti написа:Иронията беше защото смятах, че си видял какво съм написал. Все пак бана си го дал след като пуснах мнението си.
Аз пък ти казвам, че първо извърших действията, почистих, и като остана малко свободно време тогава тръгнах да чета "Заседание"! Иронията е факт и то от колега, но щом сме я заслужили........"достоверен източник", "форумец, който ти уважаваш", това са много странни категории, които са различни за всеки един, а помияра като е толкова точен, много странно, отначало плюе, обижда, после вика, край, това последно и то в един и същи поуст?! , повече не ми пипайте ника, и защо? Значи аз не съм "удоволетворявал достатъчно анално форевъра, та сега съм тръгнал да го защитавам и във форума"?! И ти ми говориш за интелект? Защо този интелигентен и точен човек трябваше да стигне до тука? И аз съм се разбирал с много хора, но пък трябва да уважаваме и правилата, тръгнал да ни прави напук, щото видите ли се " издразнил" милия, и ние хайде морковче, както викаш, ма нищо не е станало мойто дете, спокойно, пак си акай, ние ще бършем, нали ти са интелигентни акатата......, ако искаш, но на мен така не ми харесва! Щом има време за губене да се занимава, ти много добре за знаеш, за колко секунди се дава БАН и колко му трябва за една регистрация! Повтарям, не е лесно да си тъп и упорит! Но ми се струва, че тоя път няма да се отвори парашута на глупостта!
А как ти е тази мега интелигентна тема от 08-и август?:
Знам, че дълбоко в душата си ме обичаш
от pomiqrat5 на 08 Авг 2013 16:43
Съжалявам славийче форевърче, но съм безсмъртен. Аз съм алфата на алфите и не мога да бъда убит. Всякакви опити да бъда заличен от историята са безсмислени. Аз съм вечен, а ти си долен, тъп ********. Извинявай, модератор исках да напиша. Какво съм виновен, че жена ти е мастия, а децата ти подръжават и лапат пишки. Картагорчо да не те е лишил от анални удоволствия?
Аре бегай си контактуваш с такъв "интелект" на лична, щом ви стигат и по 1-2 изречения, аз не искам!
Защото сега пак го прочетох и много се ядосах, значи ти искаш да ме убедиш, че човек, който обижда жена ти, децата ти, семейството ти е точен и интелигентен? Ами явно с тебе имаме различни възприятия по този въпрос! Децата му "подрЪжавали"? Е, има да се учим още на интелект!!!! 

Казах, че е сприхав и пернат в устата, така е.
Добре, ти да не би да предпочиташ всеки ден да се пускат подобни теми за Милен и Коцето, а и за останалите, а ние докато реагираме хората да ги четат и да се смеят и да се включват в подигравките? Това ли е по-добрия вариант за теб? Ако имаш някакъв вариант да го спреш наистина, кажи, аз съм ЗА! За какво изобщо му даваш бан, като след 2 минути той пак е тук? Какво точно постигаш с банове и триене в тоя случай? Ще се състезаваме с него кой е по-инат ли?
Добре, ти да не би да предпочиташ всеки ден да се пускат подобни теми за Милен и Коцето, а и за останалите, а ние докато реагираме хората да ги четат и да се смеят и да се включват в подигравките? Това ли е по-добрия вариант за теб? Ако имаш някакъв вариант да го спреш наистина, кажи, аз съм ЗА! За какво изобщо му даваш бан, като след 2 минути той пак е тук? Какво точно постигаш с банове и триене в тоя случай? Ще се състезаваме с него кой е по-инат ли?
- paceto
- Контакти:
stenly написа:Rivaldo10 и mistreated вече имат достъп до тук, както и права за банове. Надявам се вече да успеят да се впишат напълно в средата и да бъдат още по-активни, в полза на форума.
Добре дошли да са и успешна и безпроблемна модерация им желая

Нека да прочетат това ако все още не са

viewtopic.php?f=52&t=11900
vaskonti написа:Казах, че е сприхав и пернат в устата, така е.
Като е много "сприхав и пернат" в устата, тогава напълно съм съгласен с предложението на Модератор Локо Пд! Има вариант с официално писмо до провайдъра му, да се обясни ситуацията и от там вече да му забранят достъп до форума! За 2 минути не може да си направи регистрация! Аз нямам с никого намерение да се състезавам, но още по-малко имам намерение да давам назад след като съм прав! А и нещо, много леко я прие тая тема, деца имаш ли?!
Ами ок, аз също съм съгласен с това предложение. Но ти предлагам да е при едно условие - ако се появи отново със същите теми и мнения. Става ли така?