Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Заседание !
Абе нашия "ювигии", "гениален" колега paceto да не е заминал пак в странство пък аз да не съм разбрал? Че като зелен никакъв го няма, видях там некви "мърдания" по теми за "Литекс", ама нещо и да се появи, а?!.........
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Стенли,поздравления за хубавото предаване днес,от 11 до 12 ч.Вече имаш доста фенове в Пловдив.
Трябва да водиш редовно,не само през август. 

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Модератор ЛокоПД написа:Стенли,поздравления за хубавото предаване днес,от 11 до 12 ч.Вече имаш доста фенове в Пловдив.Трябва да водиш редовно,не само през август.
Поздравления и от мен. Чудя се само, защо още нямаме тема за предаването !? Не, че искам да изтъкваме присъствието на водещите ( въпреки пристрастието ни ), но така ще се привлече повече внимание, и естествено повече слушатели. Може пък да стане по слушано и от Спортно Шоу Гонг

Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!
Модератор ЛокоПД написа:Стенли,поздравления за хубавото предаване днес,от 11 до 12 ч.Вече имаш доста фенове в Пловдив.Трябва да водиш редовно,не само през август.
Да, защото много голяма част от него бе посветено на победата на Локото. хахахаха

Модераторите не са ви враг!
Колеги, искам да се извиня, че в последно време нямам много възможности за форума. В тези отпускарски месеци,съм по цял ден на работа. От септември, живи и здрави,отново ще помагам. Благодаря за разбирането 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
paceto написа:
Хареса ми емотикона, ама искаш ли да копирам каква си я свършил за последните поне две седмици?! Не, че ни липсваш, ама уж се "бараш" за един от можещите, тогава прави го! Не се крий! Ако не, да предложим на Стенли да те направи локален за "Литекс".......тъкмо и с Милен ще сте си много близки!
- slavia_forever
- Контакти:
Писа ми един потребител, който аз лично го знам като отявлен провокатор във форума следното:
Баннът е за 1 месец за следното:
Потърсих в "последни действия" и щях да пиша директно на модератора, но не го намерих, може да съм го изпуснал.
Учуди ме, че точно затова е баннат за месец при положение, че всяко второ мнение му е за санкция, а пък е сложен цитат, който според моето мнение във всички случаи не е за 1 месец (макар че изхождайки от рецидивите му може и да се приеме и така). Във всички случаи това НЕ е някаква критика, тъй като го познавам този какво представлява, но все пак е хубаво да му се отговори на въпроса за да сме стриктни, а като сгафи наистина да имаме основание да го баннем за нещо по-реално.
za6to написа:Здрасти ! Защо съм баннат. Профила ми е Levskar_90. От два дни не бях влизал и днес гледам, че съм баннат до Септември без никакво обяснение...Прегледах си мненията стояха си, с нищо не съм провокирал, щом нямам изтрито мнение, а имам бан
![]()
![]()
Та почнах, да се чудя да не би Ип-то ми да се е припокрило с някой бот и затова и аз да съм получил бан ? Моля за отговор ? С този профил няма да пиша, просто искам да се разберем и след това го банвай перманент
![]()
Баннът е за 1 месец за следното:
"ЧРД Томе. Пожелавам ти по-бързо да слезеш от ефир и да не се преструваш на левскар, защото не си. Заплатаджия и софраджия такъв![]()
Потърсих в "последни действия" и щях да пиша директно на модератора, но не го намерих, може да съм го изпуснал.
Учуди ме, че точно затова е баннат за месец при положение, че всяко второ мнение му е за санкция, а пък е сложен цитат, който според моето мнение във всички случаи не е за 1 месец (макар че изхождайки от рецидивите му може и да се приеме и така). Във всички случаи това НЕ е някаква критика, тъй като го познавам този какво представлява, но все пак е хубаво да му се отговори на въпроса за да сме стриктни, а като сгафи наистина да имаме основание да го баннем за нещо по-реално.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- milen.hristov
- Контакти:
slavia_forever написа:Писа ми един потребител, който аз лично го знам като отявлен провокатор във форума следното:za6to написа:Здрасти ! Защо съм баннат. Профила ми е Levskar_90. От два дни не бях влизал и днес гледам, че съм баннат до Септември без никакво обяснение...Прегледах си мненията стояха си, с нищо не съм провокирал, щом нямам изтрито мнение, а имам бан
![]()
![]()
Та почнах, да се чудя да не би Ип-то ми да се е припокрило с някой бот и затова и аз да съм получил бан ? Моля за отговор ? С този профил няма да пиша, просто искам да се разберем и след това го банвай перманент
![]()
Баннът е за 1 месец за следното:"ЧРД Томе. Пожелавам ти по-бързо да слезеш от ефир и да не се преструваш на левскар, защото не си. Заплатаджия и софраджия такъв![]()
Всичките банове по темата са сложени от мен(всички са за месец), цлета и на този и на батманлевски, кндр, шумкар и тем подобни са провокация. По принцип са на ръба на бана но този път мисля, че може да му се даде, защо не и с бонус предишни грехове, като сме го хванали.
- slavia_forever
- Контакти:
milen.hristov написа:Всичките банове по темата са сложени от мен(всички са за месец), цлета и на този и на батманлевски, кндр, шумкар и тем подобни са провокация. По принцип са на ръба на бана но този път мисля, че може да му се даде, защо не и с бонус предишни грехове, като сме го хванали.
Според мен по ръба на правилата значи СПАЗВАНЕ на същите. И аз много пъти съм искал да ги отстранявам, но ако няма нарушено правило нямам основание.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин