Колкото до въпросния потребител - слагайте му БАН от воле... Това, че плаши с екипа на Гонг е още по-голяма тъпотия. На мен в радиото никой не може да ми направи забележка за форума и модераторите, заради трети човек, защото нямат моралното право, след като никой от тях не се занимава с форума... Ако този е познат на някой от екипа - не му прави чест, защото се опитва да изпозлва хората, но както и да е. Щом прекали - БАН и край!!!
ОК, аз ще му пусна на Лагуната или както са му там никовете един ЛС, но това е последното му предупреждение!
За останалото - Ранговете и секция за самия форум... очаквам мненията ви
Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Заседание !
Модераторите не са ви враг!
Ами, вече си имаме и форумче за националния отбор.
bulgaria/
bulgaria/
- Бижутера
- Контакти:
относно предложенията за рангове,аз давам примерна идея:
0-500 мнения-новак
500- мнения-юноша младша възраст
500-1000 мнения-юноша старша възраст
1000-1500 мнения-резерва
1500-2000-титуляр
2500-3000-ветеран
3500 и нагоре-легенда
0-500 мнения-новак
500- мнения-юноша младша възраст
500-1000 мнения-юноша старша възраст
1000-1500 мнения-резерва
1500-2000-титуляр
2500-3000-ветеран
3500 и нагоре-легенда
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Харесват ми,но може малко да намалим броя на постовете за даден ранг-аз човек с повече от 800 оста не съм видял и не знам да има.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Хах и на мен ми харесват
Но също мисля, че мненията трябва да са на по-малък брой 

- Модератор ЦСКА
- Контакти:
Като blue lagon има бан от мен до края на месеца. А за ранговете съм съгласен ,но самите потребители дали ще знаят за какво става въпрос.
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Харесват ми нещата, които говорите тук 
Ранговете са добри, но дайте да направим тема, и да видим потребителите какво ще измислят.
Честито за новия форум на Български Национален Отбор, но bulgaria/viewtopic.php?f=55&t=12242.
Искам, да отбележа и още нещо, вижте тази тема lokosf/viewtopic.php?f=11&t=12249&st=0&sk=t&sd=a&start=60, модератора на ЛокоПловдив...
И още нещо, потребител ми се оплака на ЛС, за този потребител gong/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2411, че имал странанен аватар, вземете мерки

Ранговете са добри, но дайте да направим тема, и да видим потребителите какво ще измислят.
Честито за новия форум на Български Национален Отбор, но bulgaria/viewtopic.php?f=55&t=12242.
Искам, да отбележа и още нещо, вижте тази тема lokosf/viewtopic.php?f=11&t=12249&st=0&sk=t&sd=a&start=60, модератора на ЛокоПловдив...
И още нещо, потребител ми се оплака на ЛС, за този потребител gong/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2411, че имал странанен аватар, вземете мерки

SkArY_9, съгласна съм за тема за ранговете... май най-добре е самите потребители да си изберат ранговете.
Ако става въпрос за знамето на Националния отбор, вече съм пуснала мейл да оправят знамето. Въпреки че в Държавен вестник не е посочено конкретно, дали гербът се изобразява на флага. По-скоро се посочва къде се изпозлва герба, но сред тях не е знамето. Не са го написали конкретно, точно и ясно... Но както и да е. Пуснала съм го за поправка.
Колкото до Мод на Локо Пд, свързах се с него на ЛС. ТОй сам ще си оправи темата.
За аватара на последния потребител... махнх го
Ако става въпрос за знамето на Националния отбор, вече съм пуснала мейл да оправят знамето. Въпреки че в Държавен вестник не е посочено конкретно, дали гербът се изобразява на флага. По-скоро се посочва къде се изпозлва герба, но сред тях не е знамето. Не са го написали конкретно, точно и ясно... Но както и да е. Пуснала съм го за поправка.
Колкото до Мод на Локо Пд, свързах се с него на ЛС. ТОй сам ще си оправи темата.
За аватара на последния потребител... махнх го

Бъркаш Лагуната няма бан,или поне не си личи.Вчера пишеше в моя форум и се заяждаше,казах му,че е предупреден,а той доста арогантно заяви,че не му пукало ,защото не било от гаджето му,или нещо такова беше
Както и да е изкара ме от релси,следващият път и аз ще миу сложа бан,но той явно е каот хлебарките....

Някой има ли желание да пусне нова тема, в която да питаме дали са съгласни с тези рангове или да дават свои предложениа, като разбира се, се съобразяват с футболната тематика на форума?