Пловдив1926 написа:За мен всичко без правилата е излишно да бъде заковано на всички форуми. Темите наздраве и тн са спам да си правят лаф хората. Едни и същи хора основно. Не виждам смисъл да са шапка на целия форум.
Не си прав за Наздраве

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Пловдив1926 написа:За мен всичко без правилата е излишно да бъде заковано на всички форуми. Темите наздраве и тн са спам да си правят лаф хората. Едни и същи хора основно. Не виждам смисъл да са шапка на целия форум.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Пловдив1926 написа:Има възпитателна сила колкото и просташките теми от Кошче на първа страница - нулева. Но не ми се влиза в спорове. Просто си казах мнението.
TPAKTOP написа:Пловдив1926 написа:За мен всичко без правилата е излишно да бъде заковано на всички форуми. Темите наздраве и тн са спам да си правят лаф хората. Едни и същи хора основно. Не виждам смисъл да са шапка на целия форум.
Абе в итерес на истината темата Наздраве сплотява целия форум! Трябва да седи за пример! Да спамерска е но пък обстановката е невероятна!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост