Call Of Duty Modern Warfare поредиците

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fearbless

Call Of Duty Modern Warfare поредиците

Мнениеот fearbless » 25 юни 2011 16:43

Здравейте понеже се зарибих по тази поредица от Call of Duty и с голям кеф съм превъртял 1 и 2 част на Modern Warfare искам да попитам дали ще излиза трета част,защото много търсех,но за съжаление нищо не открих... :x Ако някой има повече информация да сподели ще му бъда много благодарен! ;) Мерси предварително! ;) Ако искате си споделете мнението за първите две части няма никакъв проблем! ;)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Re: Call Of Duty Modern Warfare поредиците.

Мнениеот milan199440barca » 25 юни 2011 16:51

Call of duty е много добра игра. Харесвам я много, но съм по-голям фен на FarCry (първата част) и Crysis.
Последна промяна от milan199440barca на 25 юни 2011 16:51, променено общо 1 път.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 25 юни 2011 16:51

Има 3та и 4та част
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 25 юни 2011 16:54

fearbless написа:Здравейте понеже се зарибих по тази поредица от Call of Duty и с голям кеф съм превъртял 1 и 2 част на Modern Warfare искам да попитам дали ще излиза трета част,защото много търсех,но за съжаление нищо не открих... :x Ако някой има повече информация да сподели ще му бъда много благодарен! ;) Мерси предварително! ;) Ако искате си споделете мнението за първите две части няма никакъв проблем! ;)

Ще има трета
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jNjCv9OIF-M[/youtube]

Вземи да врътнеш call of duty 2 и 5.Те са за 2св. война и според мен този тип игри от 2 св. война са много по-добри от тея новите за бъдещето.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 25 юни 2011 17:20

Мерси много за инфото! ;) Да ти кажа не знам защо но предпочитам игрите за бъдещето отколкото за Втората Световна Война не знам,защо по-интересни са ми. :)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 25 юни 2011 17:49

george_speed75 написа:
fearbless написа:Здравейте понеже се зарибих по тази поредица от Call of Duty и с голям кеф съм превъртял 1 и 2 част на Modern Warfare искам да попитам дали ще излиза трета част,защото много търсех,но за съжаление нищо не открих... :x Ако някой има повече информация да сподели ще му бъда много благодарен! ;) Мерси предварително! ;) Ако искате си споделете мнението за първите две части няма никакъв проблем! ;)

Ще има трета

Вземи да врътнеш call of duty 2 и 5.Те са за 2св. война и според мен този тип игри от 2 св. война са много по-добри от тея новите за бъдещето.

3-та е само за ПСП :) А иначе след тройката има още 2 части . По торентите се намират ;)

Потребителски аватар
Trueplayer
Контакти:

Мнениеот Trueplayer » 25 юни 2011 17:54

BultraStyle написа:
george_speed75 написа:

Ще има трета

3-та е само за ПСП :) А иначе след тройката има още 2 части . По торентите се намират ;)

Call of Duty Modern Warefare 3 излиза за: Playstation 3,Xbox360,PC -> Пише го в официалния сайт,мисля,че може да се доверим на тях повече ;)

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 25 юни 2011 17:55

Да де ,за конзолите имам предвид :) Ама ако ми намериш релийз за ПС на тройката ще те черпя к'вото кажеш :lol:

falcon

Мнениеот falcon » 25 юни 2011 19:25

BultraStyle написа:Да де ,за конзолите имам предвид :) Ама ако ми намериш релийз за ПС на тройката ще те черпя к'вото кажеш :lol:

Става въпрос за Call of Duty Modern Warfare 3, а не за Call of Duty 3 ;) Иначе наистина Call of Duty 3 е само за конзоли, докато MW3 ще си излезе и за PC :)

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 25 юни 2011 19:42

Ноември месец ще излезе Modern Warfare 3.

За автора - да пробва Black Ops. Също и Medal of honor (2010)
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Върни се в “Игри и забавления”