Ами играя я от половин година ии мога да кажа,че направо играта си е супер има си всичко.Мачовете са цикъл ворник-събота има си избор на тренировки .Схеми много варианти,много тактически надлъгвания .Единственото лошо нещо ,е че симулацията на мачовете по някой път е нереална.Напр за 3 минути ти вкарват 3 гола .Но като цяло играта е супер,аз вече съм се вманячил в нея ! Успех ако играеш
[center]И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ[/center]
[center][/center] [center][/center] [center][/center] [center]BARCELONA MES QUE UN CLUB[/center]
Не е никак измислена,даже е доста реална,и най хубавото е ,че не трябва нон стоп да си онлайн.За да изградиш стабилен и добър отбор трябва да минат поне 2-3 сезона.За тази игра се изисква много време и търпение да посигнеш нещо.
[center]И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ[/center]
[center][/center] [center][/center] [center][/center] [center]BARCELONA MES QUE UN CLUB[/center]
Аз я играех преди няколко години, сега пак почнах. Но има малко (всъщност почти нищо) общо с мениджърите. Ще титрябва доста търпение. Иначе и там съм mitaca, пиши тук или там на ЛС. Аз може да не съм толкоз компетентен, но познавам хора които продължават да играят 6-та (поне) година, не сезон, че там за календарна година минават няколко сезона .
Играта е добра, но както казаха по-горе изисква търпение защото няма как да постигнеш нещо в нея с магическа пръчка. Аз я играя от поне 3 години, но напоследък я позанемарих Успех! Дано ти хареса
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"