БГ филм за БГ хулигани !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

БГ филм за БГ хулигани !

Мнениеот Blue_Lion » 08 окт 2008 16:55

Първият по рода си филм у нас "Футболни хамелеони", посветен на футболното хулиганство бе презентиран във Варна днес. В олимпийски клуб "Варна" присъстваха актьорът, изпълняващ главната роля - Стойко Пеев и режисьорът и сценарист на филма Стойчо Шишков. Филмът е правен в продължение на 7 г., а основна причина за това е липсата на средства.

Със сълзи в очите господата Шишков и Пеев изгледаха заедно с журналистите филма и споделиха, че никой от футболните президенти у нас не е помогнал финансово за осъществяването на тази продукция, с изключение на Тодор Батков.

"Това ни изненада. Къде ли не питахме. Обиколихме всички футболни хора...и нищо. „Това не ни засяга. Това не е нашата тема”… и подобни отговори чувахме от всички. Това ни учуди," коментира Стойко Пеев.

Валентин Михов също е помогнал за осъществяването на проекта. Филмът визира смъртния случай след дербито ЦСКА - Левски преди 7 години, когато след хвърлена бомба от фенове загина обикновен гражданин в кафене в столицата ни.

"Филмът е със зъбата публицистика. Това не е просто филм, а филм-постъпка. За да се направи подобно нещо е необходим кураж," това заяви Вълчан Вълчанов, преподавател в СУ "Климент Охридски", който е и филмов критик.

Нещо намирисва на жалка анти-ULTRAS пропаганда тоя филм,а и щом баткоф е дал пари...значи смятайте ! Са ще се появат още много форумни хулигани и прочее...дано не съм прав ! Да изчакаме и да видим,мен лично ми е много интересно,макар и филма да е доооста закъснял !
Изображение

B.S.F.C.
Контакти:

Re: БГ филм за БГ хулигани !

Мнениеот B.S.F.C. » 08 окт 2008 17:42

A koga 6te bude izlu4en i na dostypno mqsto za vsi4ki jelae6ti da go vidqt?

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 08 окт 2008 18:01

B.S.F.C. написа:A koga 6te bude izlu4en i na dostypno mqsto za vsi4ki jelae6ti da go vidqt?

Никва идея,ма като горд Българин,проверявай торентите :D
Изображение

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 08 окт 2008 19:39

Какви hooligans в България, кви пет лева ви гонят! На какъв принцип са възникнали? На това просто да се нарекат такива!В нормалните държави The Firms, възникват на политическа основа ( десни или расисти срещу леви или анти-расисти)! Така е възникнал и най-стара hooligan firm в Европа- BAD BLUE BOYS ( феновете на Динамо Загреб), в омразата им към Сърбия и Югославия! А и има достатъчно качествени филми по тази тема (The Firm, Green Street, The Football Factory)
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 08 окт 2008 20:07

Поредния опит да бъдем "в крак с модата". Само копи-пейст в тази държава нищо оригинално и свежо не може да се измисли и направи.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 08 окт 2008 20:20

hlucho написа:Какви hooligans в България, кви пет лева ви гонят! На какъв принцип са възникнали? На това просто да се нарекат такива!В нормалните държави The Firms, възникват на политическа основа ( десни или расисти срещу леви или анти-расисти)! Така е възникнал и най-стара hooligan firm в Европа- BAD BLUE BOYS ( феновете на Динамо Загреб), в омразата им към Сърбия и Югославия! А и има достатъчно качествени филми по тази тема (The Firm, Green Street, The Football Factory)

Бе ти хубаво се интересуваш от фракций (така им викаме на Български),мааа нещо си се объркал - най-старата в Европа е TORCIDA SPLIT,на Хайдук Сплит (1950 год. е създадена) ;)BAD BLUE BOYS са създадени 1986 ! Отностно причината за която възникват,не е само политическа пич ;) В някой страни,Гърция примерно,фракцийте възникват от групичка младежи,който са организирани,пеят песни,верни един на друг и следват отбора си навсякъде - в последствие се появяват крайно десните елементи ! Друг пример са фракцийте на LAZIO ! Едно време,фракцията им е била EAGLES,която е била неполитически обвързана,като членовете и са били основно от добри квартали на Рим,но с времето (някъде 1987 год.) в CURVA NORD се появяват IRRIDUCIBILI,крайно дясна фракция,кяото измества и едновремено с това "поглъща" EAGLES ! В момента IRRIDUCIBILI са най-известната фракция в цял свят,но тези преди тях нямат политически убеждения,брат ;) BAD BLUE BOYS,не са създадени с цел да са крайно дясни или от крайно дясни типове,а от фенове,лудо "влюбени" в отбора си ! Но разбира се,националисти !В последствие стават крайно десни ;) И като избухва войната (избухва след сбиване между навиячите от ДЕЛИJЕ на ЦРВЕНА ЗВЕЗДА и навиячите на Динамо Загреб - BAD BLUE BOYS) И Torcida,и Bad Blue Boys отиват на война за Хърватска,както Гробарите на Партизан и "Геройте" (ДЕЛИJЕ) на ЦРВЕНА ЗВЕЗДА се бият за Сърбия ! Отностно Българските фракций,преди 7 години в България имаше доста сериозен проблем с хулиганството,когато е правен и филма ! CSKA - SS - Front и ARIANA BOYS бяха момчетата в червено който правеха проблеми,а сините фракций бяха BUTCHERS (крайно десни) и СОФИЯ - ЗАПАД ! Доста сериозни кютеци ставаха,сега НЕ ! Интересно е да се види този филм,но Да The Firm,The Football Factory и донякъде GREEN STREET HOOLIGANS са добри филми за тази тематика,но първо намери информация,после гледай тия филми и моля те не се филмирай ! Не се заяждам,казвам само,защото се навъдиха доста "хулиганчета" който при май-малкия проблем спринтират ! Аз не съм хулиган или ULTRAS,но не по-малко обичам отбора си,ходя в Сектор "Б" и в добро и лошо съм ЛЕВСКАР !
Изображение

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 08 окт 2008 20:32

Blue_Lion написа:
hlucho написа:Какви hooligans в България, кви пет лева ви гонят! На какъв принцип са възникнали? На това просто да се нарекат такива!В нормалните държави The Firms, възникват на политическа основа ( десни или расисти срещу леви или анти-расисти)! Така е възникнал и най-стара hooligan firm в Европа- BAD BLUE BOYS ( феновете на Динамо Загреб), в омразата им към Сърбия и Югославия! А и има достатъчно качествени филми по тази тема (The Firm, Green Street, The Football Factory)

Бе ти хубаво се интересуваш от фракций (така им викаме на Български),мааа нещо си се объркал - най-старата в Европа е TORCIDA SPLIT,на Хайдук Сплит (1950 год. е създадена) ;)BAD BLUE BOYS са създадени 1986 ! Отностно причината за която възникват,не е само политическа пич ;) В някой страни,Гърция примерно,фракцийте възникват от групичка младежи,който са организирани,пеят песни,верни един на друг и следват отбора си навсякъде - в последствие се появяват крайно десните елементи ! Друг пример са фракцийте на LAZIO ! Едно време,фракцията им е била EAGLES,която е била неполитически обвързана,като членовете и са били основно от добри квартали на Рим,но с времето (някъде 1987 год.) в CURVA NORD се появяват IRRIDUCIBILI,крайно дясна фракция,кяото измества и едновремено с това "поглъща" EAGLES ! В момента IRRIDUCIBILI са най-известната фракция в цял свят,но тези преди тях нямат политически убеждения,брат ;) BAD BLUE BOYS,не са създадени с цел да са крайно дясни или от крайно дясни типове,а от фенове,лудо "влюбени" в отбора си ! Но разбира се,националисти !В последствие стават крайно десни ;) И като избухва войната (избухва след сбиване между навиячите от ДЕЛИJЕ на ЦРВЕНА ЗВЕЗДА и навиячите на Динамо Загреб - BAD BLUE BOYS) И Torcida,и Bad Blue Boys отиват на война за Хърватска,както Гробарите на Партизан и "Геройте" (ДЕЛИJЕ) на ЦРВЕНА ЗВЕЗДА се бият за Сърбия ! Отностно Българските фракций,преди 7 години в България имаше доста сериозен проблем с хулиганството,когато е правен и филма ! CSKA - SS - Front и ARIANA BOYS бяха момчетата в червено който правеха проблеми,а сините фракций бяха BUTCHERS (крайно десни) и СОФИЯ - ЗАПАД ! Доста сериозни кютеци ставаха,сега НЕ ! Интересно е да се види този филм,но Да The Firm,The Football Factory и донякъде GREEN STREET HOOLIGANS са добри филми за тази тематика,но първо намери информация,после гледай тия филми и моля те не се филмирай ! Не се заяждам,казвам само,защото се навъдиха доста "хулиганчета" който при май-малкия проблем спринтират ! Аз не съм хулиган или ULTRAS,но не по-малко обичам отбора си,ходя в Сектор "Б" и в добро и лошо съм ЛЕВСКАР !

ОК. Когато съм в грешка приемам критиката! Първо не съм краен фен на любимия си отбор, още пък по-малко hooligan. Пък по отношение на информацията - съм живял 6 години в родината на хулиганите. И в тази част от моя живот, съм работил като стюард на Челси и от там имам доста познати в Headhunters и в частност в Combat 18, the Ku Klux Klan and the British National Party. Успех

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 08 окт 2008 20:51

hlucho написа:
Blue_Lion написа:

ОК. Когато съм в грешка приемам критиката! Първо не съм краен фен на любимия си отбор, още пък по-малко hooligan. Пък по отношение на информацията - съм живял 6 години в родината на хулиганите. И в тази част от моя живот, съм работил като стюард на Челси и от там имам доста познати в Headhunters и в частност в Combat 18, the Ku Klux Klan and the British National Party. Успех

Току що много ме зарадва !За престоя си в Англия - само адмираций,брат ! Найстина,Англия е страната на Хулиганите,но аз лично повече харесвам ULTRAS-ите :p А да разбирам.,че си Левскар и фен на Chelsea едновременно ? Щото ако е така,май се надушихме :twisted:
Изображение

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 08 окт 2008 21:12

hlucho написа: the Ku Klux Klan [/b]

Тези кои са?

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 08 окт 2008 21:18

urbano написа:
hlucho написа: the Ku Klux Klan [/b]

Тези кои са?

Една от крайните групи на привърженици на Челси!

Върни се в “Игри и забавления”