Здравейте драги съфорумци! Предполагам знаете, че виртуалните спортове набират все по-голяма популярност. Затова и реших да направя една мини форумна лига от 20 човека(при интерес, ще има такава и през месец ноември). Входът ще е 5$, с които трябва да закупи злато в сайта. БОНУС за първите 5 човека, заявили участие - получават от мен 5$ в пейпал сметката си, с които трябва да закупят необходимото злато. Просто ми пратете ЛС.
1-во място 100$
2-ро място 60$
3-то място 20$
4-то място 10$
5-то място 10$
Записване до: 29.10.2015
Начало на лигата: 30.10.2015
Край на лигата: 05.11.2015
Как става записването?
1. Заявявате ми пейпал адреса си, където искате да получите парите
2. Регистрирате се през следния линк: https://vulcun.com/a/BGBONUS (Важно е при регистрация полето промо код да съдържа bgbonus)
3. Изпращате ми снимка(скрийншот) за доказателство, че сте закупили злато в сайта.
Предполагам някои от вас са запознати с механиката на виртуалните спортове. Не е никак сложно. Разполагаш с определен бюджет, който не трябва да надвишаваш и избираш професионални играчи, които искаш да са в твоя отбор(всеки от тях има цена, в зависимост от това колко е добър). И това е, чакаш да започне турнира и стискаш палци за твоите хора. Ето и подробни правила: https://vulcun.com/main/contestrules Целта е накрая да имате най-много спечелено злато.
eSports форумна лига - 200$ награден фонд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
eSports форумна лига - 200$ награден фонд
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
-
Re: eSports форумна лига - 200$ награден фонд
Налазвай дребен23. Ти си най-добрият от най-добрите.
ralica_s_golemiq_gaz написа:Налазвай дребен23. Ти си най-добрият от най-добрите.
Ако обичаш спри да сер*ш във всички теми, тролче.
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
-
Ivan951 написа:ralica_s_golemiq_gaz написа:Налазвай дребен23. Ти си най-добрият от най-добрите.
Рекламата е забранена във форума, плазмодий.
ralica_s_golemiq_gaz написа:Ivan951 написа:ralica_s_golemiq_gaz написа:Налазвай дребен23. Ти си най-добрият от най-добрите.
Рекламата е забранена във форума, плазмодий.
Каква реклама, амеба, правя форумна лига в сайт за виртуални спортове, образовай се малко

Има още 3 свободни места за бонуса от 5$. Пишете ми ЛС с пейпал email-a ви. 

Ivan951 написа:Има още 3 свободни места за бонуса от 5$. Пишете ми ЛС с пейпал email-a ви.
Остана 1

Върни се в “Игри и забавления”