Съвет при покупката на ФИФА 14
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Съвет при покупката на ФИФА 14
Искам да си купя последната ФИФА тъй като в крайна сметка в Замунда не излезе читаво копие, а и лаптопа ми е доста вероятно да не иска да подкара такова тъй като е с още оригинален Уиндоус. А и просто искам да си я купя. Но искам да питам откъде е най-добре да го направя? Видях в сайта на EA, че може да се тегли с Origin, но ако трябва да съм честен не съм наясно напълно какво значи това и не искам да се наложи да купувам допълнителен софтуер. Отделно в някои сайтове ми предлагат опция както за PC Download така и за "instant acces" или нещо подобно, което не съм напълно наясно какво означава. Та знам, че не са много хората купи ли си я, но и малкото такива ще се радвам да ми покажат "правилния" път.

- tzvetan_tee
- Контакти:
Re: Съвет при покупката на ФИФА 14
А от магазина? >D
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....
Аз съм в Щатите и поне тук не мисля, че в магазина продават PC версия. За Playstation, Xbox и т.н. да, но не и за компютър.

- superspiro
- Контакти:
В крайна сметка както и да си купиш играта, ще ти трябва да свалиш Origin, така че си направи регистрация там и я купи.
When you walk through a storm, hold your head up high...
Случайно някой да има читав релийз за PC на 14ката ? Тия от замунда хич не ми харесват 

You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
http://www.pulsar.bg/prodDetails.php?prod_id=20281
Май това ще ти свърши най-добра работа, ако си в България де.
Ако си я вземеш ще трябва просто да я активираш. Не съм сигурен как. Преполагам или чрез сайта им, или с регистрация в Ориджин. При всички положения няма да доплащаш нищо повече от това, което си платил първоначално за играта.
Иначе най-далавера е за хората в Щатите, ако си я вземат през Амазон.
Ако си я вземеш ще трябва просто да я активираш. Не съм сигурен как. Преполагам или чрез сайта им, или с регистрация в Ориджин. При всички положения няма да доплащаш нищо повече от това, което си платил първоначално за играта.
и при мен има много: "не съм наясно" даже и с 2013 не мога да се оправя от zamunda стартирам и забива някъде около лигите
Kotzata написа:http://www.pulsar.bg/prodDetails.php?prod_id=20281
И при ЕА и при Амазон е по 40 долара. Предполагам няма значение, но все пак от ЕА ще я дръпна. А в крайна сметка се предполага, че ще ми дадат някакъв код, който да мога да използвам и ако реша да преинстралирам Уиндоуса и съответно да инсталирам играта пак, нали?

mironi88 написа:А в крайна сметка се предполага, че ще ми дадат някакъв код, който да мога да използвам и ако реша да преинстралирам Уиндоуса и съответно да инсталирам играта пак, нали?
При преинсталация или дори смяна на компютъра проблеми няма да имаш.
Който има оригиналната игра да си каже имената, за да ги пробвам на тази игра. Ще Ви играя с Борусия Дортмунд, а вие с който си искате. 

Върни се в “Игри и забавления”