Лицемерни комплименти

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Лицемерни комплименти

Мнениеот Заклет Левскар » 29 окт 2013 10:11

Колеги, снощи се загледах в Биг Брадър и бях потресен от лицемерието на нагаждача Кънчев. Той поздрави съквартирантите, които се бяха изтупали с новите си дрехи с думите: " Всички сте много красиви". Буквално в същия момент камерата показа отблизо подпухналото лице на бизнесдамата и спаружената социоложка. Гледката беше отвратителна - детето ми се разплака и смених канала. Никой не е виновен, че има много по красиви и приятни на външен вид хора от него, но и никой няма полза от лицемерни и фалшиви ласкателства.
По същия начин години на ред соц водещия Богдан Томов ни убеждаваше колко фантастични и неземно красиви са Кристина Димитрова и Силвия Кацарова, ама още майка ми ме плаши с тях, нищо че съм на 38г.
Сега телевизията на Доган в събота ни представя "невероятната" Маги Желязкова, да не говорим за мис България от Русия.
Има и други примери за крокодили (Тедитата Кацарова и Велинова) по които водещите се захласват само и само защото са приели да им гостуват и ще си направят предаването. Ако и някой друг мисли, че "царят е гол " и че "совите не са това което са" да сподели.
[offtopic]Кого изгониха снощи?[/offtopic]
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

HEATSEEKER
Контакти:

Re: Лицемерни комплименти

Мнениеот HEATSEEKER » 29 окт 2013 10:23

Йоана
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
metal1111

Мнениеот metal1111 » 29 окт 2013 10:25

а пък моето дете от 3 дена се прави на пчела, понеже гледало това тъпо предаване в което имало мисия да се правят на пчели а бе откачена работа
OFK PIRIN

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 29 окт 2013 10:25

Защо въобще я гледаш тази простотия?
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 29 окт 2013 10:30

нямате ли Discovery Channel, Animal Planet, History, National Geographic

толкова ли ви харесва тази чалгализация от Бг телевизиите

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 29 окт 2013 10:33

dickinson написа:нямате ли Discovery Channel, Animal Planet, History, National Geographic

Имаме ги и ги гледам когато съм сам, ама понякога се налага..... :oops:
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 29 окт 2013 10:39

dickinson написа:нямате ли Discovery Channel, Animal Planet, History, National Geographic

Много си интелигентен! Евала, дано станеш министър-председател!
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 29 окт 2013 10:46

Поредната "умна тема". По-подхождаща на някой пубер-тийнейджър, но не и на човек на 40 години почти.
Е ти какво искаш, като го свържат със къщата и участниците и да каже: Здравейте всички, ох колко сте грозни тая вечер, а вие двете там приличате на спаружен крокодил. Ебати плашипутарниците сте, ще уплашите аудиторията!
Нали виждаш, че е абсурдно. Не че той не вижда че са грозни, както и ти, и аз и другите, но не може така да обижда в национален ефир. Все пак въпрос на култура и уважение към другите хора.

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 29 окт 2013 10:55

на мястото на биг брадър сложи една книга, на мястото на тв7 сложи някоя семейна игра или конструктор, и детето ти ще се оправите... малко ми е гадно да коментирам подобна тема, дори не искам да си мисля на колко години е детето ти, но съм сигурен, че има много по-добри занимания от това да гледа телевизия, особено реалити предавания. ако ще му даваш да гледа телевизи поне му подбирай малко какво да гледа...

Потребителски аватар
blague
Контакти:

Мнениеот blague » 29 окт 2013 10:58

Вижда се края на това предаване и ще се сбъдне една моя мечта, тоА омраз Сърчаджиева ще я разкарат от ефир, не моА да я дишам, тоА пустиняк долен.

Върни се в “Игри и забавления”