Game mania

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Game mania

Мнениеот SHYNE » 22 мар 2009 15:32

и така крайно време е да се появи темата за всички манияци на PC,PS,PS2,PS3,NINTENDO WII ,X BOX . нека тука да постваме информация за различни игри .препоръки и квото ви дойде на акъла :)
като начало искам да ви представя любимата ми игра :)
това е обложката на играта за PSP,първата която цъках , по късно се добрах до PS2 И двете части който са излизалис големи мъки успях да ги врътна :)
Изображение
Създателят на GoW е изпаднал в екстаз след като е видял GoW
Дейвид Джафи доста цветущо обясни какво е мнението му за God Of War III.

Въпреки че Дейвид Джафи вече няма нищо общо с God of War поредицата, той все пак е хвърлил един поглед на новата игра. Ето какво споделя известния гейм дизайнер в блога си:

"Видях God of War III, докато бях в Санта Моника миналата седмица. Няма да давам подробности, но мога да ви кажа следното:

ПО ДЯВОЛИТЕ, ПО ДЯВОЛИТЕ, ПО ДЯВОЛИТЕ!!!

Мислех си, че Gears of War 2 изглежда толкова добре, колкото една next-gen игра може да изглежда… а тази игра е и вероятно ще остане моята игра на годината... тази година. Пичове и пички, просто почакайте докато видите невероятната графика… просто почакайте.

(God of War 3) не прилича на нищо, което някога сте играли... и сами ще се убедите, когато започнат да показват реален геймплей. Прилича на оживяла картина - ТОЛКОВА добре изглежда.”

Явно Джафи е доста възбуден относно новия God of War, но за жалост ние, обикновените хора, все още няма как да преценим колко е добра графиката на новата част от поредицата, тъй като единственото, което сме видяли до момента е само един кратък тийзър трейлър.

излезнаха и вече първите трейлъри за новата игра :
[video]http://www.youtube.com/watch?v=5o-wq4YwtcI[/video]
и така сега е ваш ред :) ако има фенове на игрите де :)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Re: Game mania

Мнениеот Sleepwalker » 22 мар 2009 15:49

Когато имам време, разцъквам предимно неангажиращи пуцалки за сваляне на напрежението. Лошото е, че вече трудно намирам игри,които стават за моя комп и които не съм играл. Трябва да се замисля за нова машина,но май скоро няма да стане.
Иначе и Freelancer си играя от доста време. Макар че е стара, играта е култова и все още ме държи пред монитора. :)
Изображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 22 мар 2009 15:54

хм кофти е с слаба машина :) и аз до преди 3 месеца бях с една бракма на която се кефих предимно на класики като call of duty и cs .
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 22 мар 2009 15:57

в момента съм запален по Titan quest заедно с експанжъна естествено защото иначе не е както би трябвало да бъде. Пробвайте я няма да съжалявате ;)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 22 мар 2009 16:00

Gil-galad за какво става въпрос ? каква е играта .
сега я погледнах в замунда :) 4.9 рейтинг лау трябва да се пробва определено :)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 22 мар 2009 16:29

RPG а може и в мултиплейър ама ти трябва оригинален CD key...иначе ти си един човек и ходиш и се мелиш със сяквакви гадове събираш оръжия брони има и реликви и след време могат да се правят и артефакти...иначе почваш в гърция след това отиваш в египет и след това във вавилон и тръгваш по пътя ня коприната...до там съм стигнал аз.
със експанжъна мисля че е до 75 лвл (не съм сигурен) но най-добре играйте с него-най малкото имате stash където д аси слагате артефактите които в момента не ползвате за да не ви се препълва inventory-то...историята също е увлекателна а и по време на играта (в началото) има едни прозорчета които ти излизат като помощ за д ати обяснят кое нещо какво е и за какво служи.
Добре е да заете английски...но играта е много добра казвам ви няма да съжалявате... ;) ;) ;)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 22 мар 2009 16:48

Добре, темата ми допадна, мисля, че и аз като дърт геймър мога да се включа с няколко интересни заглавия. Дори отдавна си мисля за подобни форуми или теми за музика и филми.
Какво ще кажете обаче да въведем някои правила? Примерно, задължителна обложка (тук има почти за всичко), някакво кратко инфо от ревю на играта от сайтове като http://www.games.bg , www. gamespot.com ,www.ign. com , придружено с оценката на играта, скрийншотове и евентуално линк за теглене. Като под тази информация всеки да сложи личното си мнение.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 22 мар 2009 16:59

И ние със сина ми сме дърти геймъри.Имаме PS2 и XBOX 360 и мнооооого игри.
Ся играем FARCRY 2

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 22 мар 2009 17:22

I of the Dragon
Изображение

ИнфоPublisher: Strategy First

Developer: Primal Software

Category: Adventure

Release Dates 10/26/2004

Official Game Website

Автор: Snake

О, ново RPG на хоризонта?! Това възбужда моя... хм, интерес. Та, как казваш, че се казва - “I of the Dragon”? Значи дракончета ще трепим? Прекрасно! Аз, разбира се, съм прославен рицар, спечелил с подвизите си половин кралство и сърцето на прекрасната принцеса. Зовът на новите приключения обаче е твърде настойчив, така че е дошло време за...

Прощалното писмо на един рицар до своя покровител:
“Знаете ли господарю, като всяко малко дете и аз на времето си мечтаех да съм рицар с голям лъснат меч и здрава ръкохватка на щита, да побеждавам зли чудовища и да спасявам девици от лапите на могъщи дракони, а накрая да се оженя за някоя принцеса и да изживея остатъка от живота си спокойно и щастливо, но хората израстват, а с тях и мечтите им. Не че отплатата от половин кралство, както и сватбата с дъщеря ви са за изхвърляне, но знаете лиq царуването не ме привлича, пък и не си падам по сериозното обвързване и отговорностите, така че мисля да ви откажа щедрите дарове, които аз така или иначе си заслужих и да продължа с подвизите из други спални, така де - земи. А, да - и, Милорд, вашата малка принцеса от години е моята мръсна кучка.”
С уважение: Бащата на вашия внук.

Извинявай, не те слушах. Какво каза?... НЯМА ДА СЪМ РИЦАР В ТАЯ ИГРА!? Ще съм Дракон?!... Хм, дочух че в Нимоан търсели герой, чиято душа да вселят в малко драконче. Как ли бих се чувствал като дракон? Я, да помислим малко...

Мислите на един Дракон:
“През вековете живот, някои от които си спомням по-ясно, а други са се изгубили в мъглите на забравата, съм опустошил хиляди села и съм закусил с не малко девици. Всъщност не съм закусвал никога с девици, гадните селяни винаги се опитват да ми пробутат някоя поругана мома, а тези, които наистина са били непорочни, ами как да ви кажа - и ние драконите си имаме нужди...
Пълния текст може да прочетете тук

Оценки за играта:
Gamespot 6.0
Games.bg 6.0
IGN 4,6
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Скрийншотове:

Image Image Image Image Image Image

Трейлър:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Лично мнениеОпределено игра без особени претенции, но за сметка на това човек може да се позабавлява добре, ако подходи без някакви високи очаквания. Лично на мен ми харесва и съм я превъртал на 2 пъти с голямо удоволствие. Пък и не се срещат всеки ден игри, където може да поемете ролята на дракон.

Линк за играта в Замунда
Последна промяна от mike28 на 19 апр 2009 18:11, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 22 мар 2009 17:55

лауууууу кефите ме :) темата почна да се развива :) току що цъках една култова игра и тя е :
Изображение
## Коментар : Преди повече от 10 години сериозните почитатели на компютърните ролеви игри се влюбиха в постапокалиптичната ролева игра Fallout. Тя им предложи задълбочени ролеви елементи, черен хумор и незабравими приключения. Повече от 10 години след това съвсем друго студио вече работи върху следващата игра от поредицата, опитвайки се да остане вярно на оригинала – първата Fallout игра от 1997 г., докато в същото време се стреми да включи всички подобрения и възможността да се играе в отворен свят, както в последната им игра The Elder Scrolls IV: Oblivion. Да, Bethesda Softworks работи върху Fallout 3. Да, вашите приключения ще бъдат в обезлюдената от ядрен холокост пустош (в случая – руините на столицата на САЩ - Вашингтон); да, пак ще започнете това приключение като обитател на бомбоубежище (колония, живееща в защитено от радиацията убежище); и да, имахме щастието да видим новите неща в играта. Новият поглед върху нея започва от самото начало – създаването на герой, роден от майката Katherine и бащата – учен James (озвучен от холивудската звезда Liam Neeson). Чрез неясни документални кадри, снимани от перспективата на операционната маса, можете да изберете пола на вашия герой и неговото име, както и видите как ще изглежда той като порасне... след което става ясно, че нещо ужасно се е случило с майка ви по време на раждането.

определено супер яка игра .досега не съм играл предишни части .но тази още с стартирането ме заинтрегува :)доста апокалиптична картина ,и страхотен гейм плей . дет се вика сваляйте и цъкайте .играта я има в замунда . а ако някой реши да си я купи ето от тук мо препоръчвам :
https://www.ozone.bg/
игрите тука са доста по евтини от магазините кадето се продават,да не говорим че от време на време изкачат супер яки промоциики
Последна промяна от SHYNE на 03 апр 2009 21:09, променено общо 1 път.
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Върни се в “Игри и забавления”