Кога ще падне монополът на бетинг компаниите?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кога ще падне монополът на бетинг компаниите?
Толкова години са монополисти и правят каквото си поискат, защото няма конкурент, който да ги принуди да се стресна, чудя се защо само при нас няма повече букмейкърски къщи, от която конкуренция ще се радват техните клиенти, ще има по-нормални коефиценти, поне 2 да бяха, ама това на нищо не прилича, в по-малки и по-бедни страни са 3 и нагоре!Време е монопола да падне, както стана с мобилните оператори, за да се върне интереса към наземния спортен хазарт.
Последна промяна от bez-nick на 04 дек 2012 15:59, променено общо 1 път.
- 1912plovdiv
- Контакти:
Re: Кога ще падне монополът на Еврофутбол?
Какъв монпол бе пич , всичко живо залага онлайн 

▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
- Shn0rhelez
- Контакти:
Божков,брат.Залагай в нета,както правя аз.Замисли се,само да пренасочват залозите към други букмейкъри правят е..ти парите.Да не говорим,че процентът,който взимат малките букмейкъри е супер смешен.Един приятел има пункт.
7:2 7:1 5:0 Не грухтете,а помнете!!!
1912plovdiv написа:Какъв монпол бе пич , всичко живо залага онлайн
Говорим за наземен хазарт, в Полша по букмейкърските пунткове е лудница, а там са много., не 1
Shn0rhelez написа:Божков,брат.Залагай в нета,както правя аз.Замисли се,само да пренасочват залозите към други букмейкъри правят е..ти парите.Да не говорим,че процентът,който взимат малките букмейкъри е супер смешен.Един приятел има пункт.
Да, до колкото знам процента си е пълна подигравка, още един повод монополът да падне, в интерес е и на собсвениците на пунктове
- Shn0rhelez
- Контакти:
Абе,ходи обясни на Райчо Георгиев,награбил бутилката с гроздова как се залага онлайн.
7:2 7:1 5:0 Не грухтете,а помнете!!!
- 1912plovdiv
- Контакти:
bez-nick написа:1912plovdiv написа:Какъв монпол бе пич , всичко живо залага онлайн
Говорим за наземен хазарт, в Полша по букмейкърските пунткове е лудница, а там са много., не 1
Наземен, небесен , какъв монопол е това при положение че можеш от вкъщи да заложиш в още 100 букмейкъсрки къщи

Те изпозатвориха 80% от пунктовете щото всичко живо залага през инетрнет , ти втори букмейкър искаш

▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
До колкото знам % за собствениците на пунктове е около 6%.
Доста години станаха и си стои само "Еврофутбол", не вярвам да се намеси втори уличен букмейкър.
Лично аз залагам в и-нет, но съм си дал малка творческа почивка в момента. В и-нет е супер, не ти се налага да се обличаш, да ходиш до пункта и т.н.
Предполагам болшинството от клиентите на "Еврофутбол" са хора без особени познания към интернет залагане, или на такива на които не им се занимава да си вадят карта.
Доста години станаха и си стои само "Еврофутбол", не вярвам да се намеси втори уличен букмейкър.
Лично аз залагам в и-нет, но съм си дал малка творческа почивка в момента. В и-нет е супер, не ти се налага да се обличаш, да ходиш до пункта и т.н.
Предполагам болшинството от клиентите на "Еврофутбол" са хора без особени познания към интернет залагане, или на такива на които не им се занимава да си вадят карта.
- BLUE CHAMPIONS
Ще си позволя да да цитирам потребител от форума от една друга тема. Цитатът е без корекции:
...та това е общо взето към залагащите, без значение от клавиатурата вкъщи или от уличния пункт.
Към автора: вместо да си напъваш мозъченцето, защо аджеба Еврофутбол е монополист, има къде по-смислени и интересни неща в живота около теб, просто се напъни малко повече за да ги видиш.
Мистри написа:Първо и единствено ще ти кажа,че си доста ...неумен,щом играеш еврофутбол.Имам двама познати,които имат пунктове и казват,че само алкохолици,неудачници и ..т.н..залагат на тази игра,и обикновенно губят и последните си пари.[offtopic]което води до допълнителни психични отклонения и писане на глупости по форумите[/offtopic]
...та това е общо взето към залагащите, без значение от клавиатурата вкъщи или от уличния пункт.
Към автора: вместо да си напъваш мозъченцето, защо аджеба Еврофутбол е монополист, има къде по-смислени и интересни неща в живота около теб, просто се напъни малко повече за да ги видиш.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Не се очертава скоро да падне. Доста сме назад от други държави. В Хърватска примерно са 6 локални букмейкъри с наземни пунктове и с далеч по-добри коефициенти.
Върни се в “Игри и забавления”