Злоупотребата на Булсатком. Противодействие?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Злоупотребата на Булсатком. Противодействие?
Здравейте! От няколко месеца, предполагам абонатите на Булсатком, които наблюдават срещите от испанската Примера, забелязват странния факт при излъчването на повечето от срещите. За какво иде реч - когато играят Реал и Барселона всичко със сигнал и звук е ок. Когато обаче се излъчва двубои без тяхното участие (примерно в момента Валенсия-Атлетико, който аз предпочитам пред Реал-Сарагоса или подобно) се получава така, че логото на телевизията променя вида и мястото си (вече не е прозрачно и вляво, а с плътен фон и вдясно), а като звук от стадиона получаваме микс леки ехтежи при по "страстни" ситуации на терена, коментар на английски и силно усиления звук на родния коментатор. На незапознатите пояснявам на какво се дължи това - Булсатком са закупили правата само на мачовете на Барса и Реал, докато за останалите крадат картина (включително и коментар и йероглифи като надписи) от Ал Джазира. Това и обяснява местенето на логото с цел закриване на това на катарците (и все пак под него се вижда късче от това на Ал Джазира). Писах на старозагорци да си поправят грешката и да хвърлят някой лев горница, защото се излагат - резултат естествено никакъв. Питам вас, уважаеми съфорумци - законно ли е според вас това, след като ми представят един продукт, който е краден и от който заради "кон с капаци" принципа на разпространение на телевизията си лишават стотици хиляди любители на футбола от това да гледат испански срещи, и какво според вас би било ефективно като мярка, за да спрат да се гаврят с нас, настоящите абонати на Булсатком?

Re: Злоупотребата на Булсатком. Противодействие?
Ти сега ли забеляза същото, само че у нас регулаторният орган е със затворени от пари очи и не му дреме от нелоялната конкуренция.
Булаците са едни големи ташаци.
Булаците са едни големи ташаци.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Не знам доколко биха помогнали, но може би е добра идея да се допиташ до комисията за защита на потребителите или да сигнализираш на Господарите. Наглостта на Булсат е безмерна!
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- tornadoto_96
- Контакти:
И аз съм го забелязал, но честно да ти кажа боли ме патката дали крадат или не. Гледам ли мача? Гледам го. 

[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]
Дефакто те не си пускат телевизията при другите оператори (поне не легално), за да може хората, които им се гледа испански футбол и другите събития, които предават да им станат абонати. Но, когато го направят и се вкарват в някъв луд договор виждат, че е по-добре да си останат на стриймовете в интернет и да гледат мачовете там.

tornadoto_96 написа:И аз съм го забелязал, но честно да ти кажа боли ме патката дали крадат или не. Гледам ли мача? Гледам го.
Ами аз не го гледам. Ето сега пуснах Валенсия-Атлетико в нета, защото просто е супер дразнещо и объркващо да чуваш Иво Даскалов супер усилен, зад него някъв бърбори на английски и оттам и някой викне от публиката, която едвам едвам се чува. За мене да гледам мач без атмосфера е като да ида пия топла бира.

- shotgun blues
- Контакти:
Имам Sopcast и си гледам мачовете и формулатаааа,да им е*а майката на Буласатком никога няма да си ги прекарам,само ако цифровата стане задължителна - иначе никогааааааааа
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
имам Булсат от година и половина. Не ги тачя много, но и теб не разбирам. С две думи казваш: купили са Барса и Реал - тях да предават. Нямат право да предават друго...шеее, ще крадат.......що ?
mironi88 написа:Здравейте! От няколко месеца, предполагам абонатите на Булсатком, които наблюдават срещите от испанската Примера, забелязват странния факт при излъчването на повечето от срещите. За какво иде реч - когато играят Реал и Барселона всичко със сигнал и звук е ок. Когато обаче се излъчва двубои без тяхното участие (примерно в момента Валенсия-Атлетико, който аз предпочитам пред Реал-Сарагоса или подобно) се получава така, че логото на телевизията променя вида и мястото си (вече не е прозрачно и вляво, а с плътен фон и вдясно), а като звук от стадиона получаваме микс леки ехтежи при по "страстни" ситуации на терена, коментар на английски и силно усиления звук на родния коментатор. На незапознатите пояснявам на какво се дължи това - Булсатком са закупили правата само на мачовете на Барса и Реал, докато за останалите крадат картина (включително и коментар и йероглифи като надписи) от Ал Джазира. Това и обяснява местенето на логото с цел закриване на това на катарците (и все пак под него се вижда късче от това на Ал Джазира). Писах на старозагорци да си поправят грешката и да хвърлят някой лев горница, защото се излагат - резултат естествено никакъв. Питам вас, уважаеми съфорумци - законно ли е според вас това, след като ми представят един продукт, който е краден и от който заради "кон с капаци" принципа на разпространение на телевизията си лишават стотици хиляди любители на футбола от това да гледат испански срещи, и какво според вас би било ефективно като мярка, за да спрат да се гаврят с нас, настоящите абонати на Булсатком?
А ти откъде знаеш, че Булсатком не са закупили от Ал Джазира правата?
А ти осъзнаваш ли каква глупост написа?Muscarin написа: А ти откъде знаеш, че Булсатком не са закупили от Ал Джазира правата?

P.S. А в България да правиш клиенти с краден продукт е нещо нормално. Само вижте варненските мутри, пред тях Булсат са като първолаци.
Върни се в “Игри и забавления”