Злоупотребата на Булсатком. Противодействие?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Злоупотребата на Булсатком. Противодействие?

Мнениеот mironi88 » 04 ное 2012 00:42

Здравейте! От няколко месеца, предполагам абонатите на Булсатком, които наблюдават срещите от испанската Примера, забелязват странния факт при излъчването на повечето от срещите. За какво иде реч - когато играят Реал и Барселона всичко със сигнал и звук е ок. Когато обаче се излъчва двубои без тяхното участие (примерно в момента Валенсия-Атлетико, който аз предпочитам пред Реал-Сарагоса или подобно) се получава така, че логото на телевизията променя вида и мястото си (вече не е прозрачно и вляво, а с плътен фон и вдясно), а като звук от стадиона получаваме микс леки ехтежи при по "страстни" ситуации на терена, коментар на английски и силно усиления звук на родния коментатор. На незапознатите пояснявам на какво се дължи това - Булсатком са закупили правата само на мачовете на Барса и Реал, докато за останалите крадат картина (включително и коментар и йероглифи като надписи) от Ал Джазира. Това и обяснява местенето на логото с цел закриване на това на катарците (и все пак под него се вижда късче от това на Ал Джазира). Писах на старозагорци да си поправят грешката и да хвърлят някой лев горница, защото се излагат - резултат естествено никакъв. Питам вас, уважаеми съфорумци - законно ли е според вас това, след като ми представят един продукт, който е краден и от който заради "кон с капаци" принципа на разпространение на телевизията си лишават стотици хиляди любители на футбола от това да гледат испански срещи, и какво според вас би било ефективно като мярка, за да спрат да се гаврят с нас, настоящите абонати на Булсатком?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Злоупотребата на Булсатком. Противодействие?

Мнениеот BadBoy » 04 ное 2012 00:48

Ти сега ли забеляза същото, само че у нас регулаторният орган е със затворени от пари очи и не му дреме от нелоялната конкуренция.
Булаците са едни големи ташаци.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 04 ное 2012 00:48

Не знам доколко биха помогнали, но може би е добра идея да се допиташ до комисията за защита на потребителите или да сигнализираш на Господарите. Наглостта на Булсат е безмерна!
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Мнениеот tornadoto_96 » 04 ное 2012 00:55

И аз съм го забелязал, но честно да ти кажа боли ме патката дали крадат или не. Гледам ли мача? Гледам го. ;)
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 04 ное 2012 00:55

Дефакто те не си пускат телевизията при другите оператори (поне не легално), за да може хората, които им се гледа испански футбол и другите събития, които предават да им станат абонати. Но, когато го направят и се вкарват в някъв луд договор виждат, че е по-добре да си останат на стриймовете в интернет и да гледат мачовете там.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 04 ное 2012 00:58

tornadoto_96 написа:И аз съм го забелязал, но честно да ти кажа боли ме патката дали крадат или не. Гледам ли мача? Гледам го. ;)

Ами аз не го гледам. Ето сега пуснах Валенсия-Атлетико в нета, защото просто е супер дразнещо и объркващо да чуваш Иво Даскалов супер усилен, зад него някъв бърбори на английски и оттам и някой викне от публиката, която едвам едвам се чува. За мене да гледам мач без атмосфера е като да ида пия топла бира.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 04 ное 2012 01:28

Имам Sopcast и си гледам мачовете и формулатаааа,да им е*а майката на Буласатком никога няма да си ги прекарам,само ако цифровата стане задължителна - иначе никогааааааааа
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 04 ное 2012 01:35

имам Булсат от година и половина. Не ги тачя много, но и теб не разбирам. С две думи казваш: купили са Барса и Реал - тях да предават. Нямат право да предават друго...шеее, ще крадат.......що ?

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 04 ное 2012 08:05

mironi88 написа:Здравейте! От няколко месеца, предполагам абонатите на Булсатком, които наблюдават срещите от испанската Примера, забелязват странния факт при излъчването на повечето от срещите. За какво иде реч - когато играят Реал и Барселона всичко със сигнал и звук е ок. Когато обаче се излъчва двубои без тяхното участие (примерно в момента Валенсия-Атлетико, който аз предпочитам пред Реал-Сарагоса или подобно) се получава така, че логото на телевизията променя вида и мястото си (вече не е прозрачно и вляво, а с плътен фон и вдясно), а като звук от стадиона получаваме микс леки ехтежи при по "страстни" ситуации на терена, коментар на английски и силно усиления звук на родния коментатор. На незапознатите пояснявам на какво се дължи това - Булсатком са закупили правата само на мачовете на Барса и Реал, докато за останалите крадат картина (включително и коментар и йероглифи като надписи) от Ал Джазира. Това и обяснява местенето на логото с цел закриване на това на катарците (и все пак под него се вижда късче от това на Ал Джазира). Писах на старозагорци да си поправят грешката и да хвърлят някой лев горница, защото се излагат - резултат естествено никакъв. Питам вас, уважаеми съфорумци - законно ли е според вас това, след като ми представят един продукт, който е краден и от който заради "кон с капаци" принципа на разпространение на телевизията си лишават стотици хиляди любители на футбола от това да гледат испански срещи, и какво според вас би било ефективно като мярка, за да спрат да се гаврят с нас, настоящите абонати на Булсатком?

А ти откъде знаеш, че Булсатком не са закупили от Ал Джазира правата?

phoenix
Контакти:

Мнениеот phoenix » 04 ное 2012 08:26

Muscarin написа: А ти откъде знаеш, че Булсатком не са закупили от Ал Джазира правата?
А ти осъзнаваш ли каква глупост написа? :shock:

P.S. А в България да правиш клиенти с краден продукт е нещо нормално. Само вижте варненските мутри, пред тях Булсат са като първолаци.

Върни се в “Игри и забавления”