Blue_Lion написа:stenly написа:Понеже получих лична покана да се включа, 'айде Наздраве и от мен
хахахаха тука аз съм нещо като МОД![]()
![]()
![]()
НАЗДРАВЕ
Тоа па,да ти имам и самочувствието!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Lion написа:stenly написа:Понеже получих лична покана да се включа, 'айде Наздраве и от мен
хахахаха тука аз съм нещо като МОД![]()
![]()
![]()
НАЗДРАВЕ
cska_90 написа:Blue_Lion написа:Абе а някой да каже кво пием тая вечер ? И няма ли музика за маса...примерно нещо такова:
НАЗДРАВЕ.А и да не забравя -ЧЕСТИТА ТИТЛА!!!!!!
А щом искаш такава музика заповядай
Че и е в тона на предстоячия мач на 6ти-![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

stenly написа:Понеже получих лична покана да се включа, 'айде Наздраве и от мен
Модератор ЛокоПД написа:stenly написа:Понеже получих лична покана да се включа, 'айде Наздраве и от мен
Наздраве,Stenly ! Това е единствената тема,която няма нужда от "модериране" .Тук са най-добрите от добрите.Наздраве и на всички останали!

Модератор ЛокоПД написа:stenly написа:Понеже получих лична покана да се включа, 'айде Наздраве и от мен
Наздраве,Stenly ! Това е единствената тема,която няма нужда от "модериране" .Тук са най-добрите от добрите.Наздраве и на всички останали!

Blue_Lion написа:Модератор ЛокоПД написа:stenly написа:Понеже получих лична покана да се включа, 'айде Наздраве и от мен
Хех аз само не знам,защо не идвате да отдъхвате тук момчетаГотвиш ли се за дербито ? Усещам,че ще е голямо ! Отборите ще се борят за честта си,както винаги !

Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта