Не е добре така, момчета, точният просто няма никаква стойност в играта вече.

Не, определено не ми хареса нещо и ще ви надъня за наказание, щото правите регламентите само за вас да са удобни.

Сега кой ще сложи изненада, никой. Само аз ако сложа, сложа, развали се игричката ми се струва, а това е любимото ми празненство енд самбади уил пей.

Аз се объркал и си помислил, че коефициентите от точните ще се пишат, а то знак само. С една дума играта остава без точни, важни са знаците единствено.

Тъпо и безсмислено е така определено. Язък, скапало се любимо калчо, а сега шансовете ви ще се стопят съвсем, юнаци. Никой не цели повече мач от мен. Аз не разбрал регламенто правилно в начало, но сега разбрал го- безсмислен е, правите всичко възможно да не изгубите, а то кво ще стане автогол.

Ок, авто, авто да бъде. Вярно, че трябва да има и нещо новаторско, ама кат ще е точен да е точен-бум пишеш и коеф за точния, това не знак. Хитреци.

[offtopic]Що ли се занимавам още с дечурлига и аз? Някой да пусне нормална игра за калчо, в която точния ще си е точен. Страх за съжаление. Жалко! Как само знаци бе, деца, това престъпление с любители на футбола изобщо. А и нямате никакъв шанс пък с подобен регламент, седем, осем мачови мога да напраскам. Не, няма начин донасям пари на вас, изкарайте си ги самички! Няма да има точен, бум, бум знак само!

[/offtopic]