НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот kartago » 27 май 2009 19:26

birabecks написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Охоооо, който има балдъза ............хахахах нали знаеш.НАЗДРАВЕ!

Ааааа,да,да...това с двата гъза ние много добре го знаеме :) Наздраве!

Бира, разби ли си бре, човек ???? Я разкажи !................Ние завистливо ще слушаме........Наздраве!... :)

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 27 май 2009 19:33

добър вечер банда ! и само Барса !!!
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 27 май 2009 19:41

SHYNE написа:добър вечер банда ! и само Барса !!!

Ха Добър ти вечер, ма без провокации !!!! Аз съм за нашето момче! Наздраве, майна! :)

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 27 май 2009 19:49

kartago написа:Бира, разби ли си бре, човек ???? Я разкажи !................Ние завистливо ще слушаме........Наздраве!... :)

Братле,буквално ни размазаха! Няма друга такава група.AC/DC са ебаси "оркестъра"! Още не мога да си намеря главата :roll: По-късно може да кача някоя снимка,ама още съм на автопилот ;) Наздраве!
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 27 май 2009 20:20

birabecks написа:
kartago написа:Бира, разби ли си бре, човек ???? Я разкажи !................Ние завистливо ще слушаме........Наздраве!... :)

Братле,буквално ни размазаха! Няма друга такава група.AC/DC са ебаси "оркестъра"! Още не мога да си намеря главата :roll: По-късно може да кача някоя снимка,ама още съм на автопилот ;) Наздраве!

Каааак ти вервам, ама каааак ти вервам само, и кааак ти завиждам........един приятел ме вика да ходим на концерта в Лондон, ма пуста работа, мамка му...........Чакаме снимки! Наздраве!..... :)

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 27 май 2009 20:48

kartago написа:Каааак ти вервам, ама каааак ти вервам само, и кааак ти завиждам........един приятел ме вика да ходим на концерта в Лондон, ма пуста работа, мамка му...........Чакаме снимки! Наздраве!..... :)

И с основание ;)Тия са абсолютни психопати.По принцип не пропускам концерти,видял съм доста,но тия ми изкривиха представата за звук,шоу,въздействие... Беше ама мноооооооооо яко.Лошото е,че сърбите са най-куците рокаджии.Показахме им как се прави шоу.Не без нотка местен шовинизъм,ще кажа ,че цяла нощ,на повечето маси по белградските кръчми,се говореше на "майна"!!! :) А бе супер си беше.До сутринта.Наздраве /доколкото съм в състояние/!

Потребителски аватар
Модератор ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Модератор ЦСКА » 27 май 2009 20:55

Наздраве birabecks, може да прибавиш и мен към завистниците ти...По случай концерта, днес цял ден си пускам АC/DC. Мноого са яки, а за концерта просто не знам, какво да си мисля. Радвам се , че сте показали на сърбите от къде изгрява слънцето ;) .

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 27 май 2009 21:02

Бира, с какво ходи?

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 27 май 2009 21:08

Модератор ЦСКА написа:Наздраве birabecks, може да прибавиш и мен към завистниците ти...По случай концерта, днес цял ден си пускам АC/DC. Мноого са яки, а за концерта просто не знам, какво да си мисля. Радвам се , че сте показали на сърбите от къде изгрява слънцето ;) .

Братле,само ще ти кажа,че ако този концерт беше в България,щеше да има много повече народ.Добре,че отидохме да им понапълним стадиона.Нито парчетата знаеха,нито текстовете ,"брачата срби"!?. :roll: .По-некадърна публика не съм виждал :evil: Да не казвам,че повечето българи бяхме доста "побелели",а и доста хора си дойдоха с децата.AC/DC са много по-популярни в България,отколкото в Сърбия - факт!Наздраве!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 27 май 2009 21:12

birabecks написа:
Модератор ЦСКА написа:Наздраве birabecks, може да прибавиш и мен към завистниците ти...По случай концерта, днес цял ден си пускам АC/DC. Мноого са яки, а за концерта просто не знам, какво да си мисля. Радвам се , че сте показали на сърбите от къде изгрява слънцето ;) .

Братле,само ще ти кажа,че ако този концерт беше в България,щеше да има много повече народ.Добре,че отидохме да им понапълним стадиона.Нито парчетата знаеха,нито текстовете ,"брачата срби"!?. :roll: .По-некадърна публика не съм виждал :evil: Да не казвам,че повечето българи бяхме доста "побелели",а и доста хора си дойдоха с децата.AC/DC са много по-популярни в България,отколкото в Сърбия - факт!Наздраве!

Как се радвам за теб, че си изкарал размазващо. Само като си помисля, че имаше вариант да дойда и аз, сега ме е яд. Ама готиното е, че поне ти си изкарал готино. НАЗДРАВЕ! :P
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Игри и забавления”