dreben23 написа:Аз ще се разбуча само ако се дават точки за голмайстор при 0:0. Изключителна глупост е това, но квото си решите.Че тогава хем бонус ще има, хем и голмайстор, не ми звучи никак добре. Ти ме бъзикаш айсберг, ама много добре знаеш, че съм карък и почти никоя от смените ми не ми е донесла точки (с изключение на един точен, за разлика от всички вас протестиращите и други непротестиращи. Няма как, трябва да си пазя репутацията.
Мен не ме тревожат смените има ли ги или ги няма, аз ще си наваксам с точни резултати пропуснатите ползи.
Който не може да познава точни, нека си търси голмайстори. Колегата вални също знае много добре, че след първия мач ще се провалят 99% от участниците, затова иска да се възползва и той да улесни нещата за себе си, абе играчи от класа.
![]()
А и аз обичам да си следя новините и новите трансфери, то така се играе тая игра, но пък винаги бързам с прогнозите си, квото ви е кеф на вас, така си нагласете правилата, не ми пречи хич.Но играта ще изгуби блясъка си малко, ако се забранят смените и за мен ще стане още по-лесно. Само ще си вкарате красив автогол с подобна промяна. И ще си променя леко и стратегията при даване на прогнозите, нищо повече, даже ще е още по-голям плюс си мисля, затова нямам против.
Само си измивате ръцете с мен, пък я съм без грешка.![]()
[offtopic]Нинджа, ей ся го загази, баш твоите стратегии ще се прецакат и ще смяташ точки само за тоя дето духа, нека да видиш кво ми беше на мен, а ти се подиграваше.И викаш не преписват, ами ся ще им се наложи да започнат, ама ти едва ли ще искаш да приемеш правилото.
[/offtopic]
Будалкам се, но е съвсем добронамерено, а и знам, че носиш на майтап! Знам още, че веднага ще влезеш в тона, а и някоя и друга усмивка няма да навреди, напротив...