П.ПЦелта на облога ми е да напия някое ''говедо'' като спечели ракиите и да го пратя в някоя канавка да ми мине от последните мачове!Та кой е навит?
П.П.П.Това естествено е в кръга на шегата!НАЗДРАВЕ!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Абе пичове аре се хванем на бас че Левски от тук на сетне няма да вземе точка!Който се обзаложи с мене и спечели,му давам 5 шишенца домашна ракия
![]()
П.ПЦелта на облога ми е да напия някое ''говедо'' като спечели ракиите и да го пратя в някоя канавка да ми мине от последните мачове!Та кой е навит?![]()
angelov написа:delqnski47 написа:Абе пичове аре се хванем на бас че Левски от тук на сетне няма да вземе точка!Който се обзаложи с мене и спечели,му давам 5 шишенца домашна ракия
![]()
П.ПЦелта на облога ми е да напия някое ''говедо'' като спечели ракиите и да го пратя в някоя канавка да ми мине от последните мачове!Та кой е навит?![]()
Навит съм!
П.П. Няма смисъл да чакаме. Давай шишетата, че мойта ракия свърши, пък ако загубя ще ти ги върна![]()
![]()
slavia_forever написа:НАЗДРАВЕ С ОБЕДНА БИРА КАМЕНИЧКА.

angelov написа:slavia_forever написа:НАЗДРАВЕ С ОБЕДНА БИРА КАМЕНИЧКА.
И аз искам, но не дават.
slavia_forever написа:НАЗДРАВЕ С ОБЕДНА БИРА КАМЕНИЧКА.
SHYNE написа:в събота ,пловдивската група пак ще събира и пак ще порка яко !!!:) ако има желаещи знае ЛС, и те така . ай наздраве !!!
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост