Модератор ЦСКА написа:Стига бе, само аз ли съм спасен. То, май всички точки са ми достижими. Ами, освен да кажа едно голямо НАЗДРАВЕ, и това е.
![]()
..
Не си сам. Двама сме
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Модератор ЦСКА написа:Стига бе, само аз ли съм спасен. То, май всички точки са ми достижими. Ами, освен да кажа едно голямо НАЗДРАВЕ, и това е.
![]()
..
Cesc Fabregas написа:Наздраве!Аз пък точка 1 си я изпълнавам напълно,даже ми е кеф!
П.П.Въпрос към пичовете от Пловдив-можете ли да ми намерите фланелка"ХристолOFF вън завинаги!"Можете да ми я изпратити по някого на 22ри,или по куриер,всичко ше си платя!![]()
PLOVDIV PEE 1912 написа:Cesc Fabregas написа:Наздраве!Аз пък точка 1 си я изпълнавам напълно,даже ми е кеф!
П.П.Въпрос към пичовете от Пловдив-можете ли да ми намерите фланелка"ХристолOFF вън завинаги!"Можете да ми я изпратити по някого на 22ри,или по куриер,всичко ше си платя!![]()
Сега съм в процес на търсене на прословутите фанелки.В момента в който намеря няколко бройки веднага ти пращам една.
наздраве..

Blue_Lion написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Cesc Fabregas написа:Наздраве!Аз пък точка 1 си я изпълнавам напълно,даже ми е кеф!
Сега съм в процес на търсене на прословутите фанелки.В момента в който намеря няколко бройки веднага ти пращам една.
наздраве..
Бате,ти жив ли си бе ? Кажи едно Наздраве дейба ! Кво става с тебЩе те видиме ли в София скоро ?
PLOVDIV PEE 1912 написа:Cesc Fabregas написа:Наздраве!Аз пък точка 1 си я изпълнавам напълно,даже ми е кеф!
наздраве..
Cesc Fabregas написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Cesc Fabregas написа:Наздраве!Аз пък точка 1 си я изпълнавам напълно,даже ми е кеф!
наздраве..
ГОЛЯМ СИ БЕ!ЕВАЛА,И ДА НАМЕРИШ!НАЗДРАВЕ!
mike28 написа:Че е голям- голям е, то си личи и на снимката![]()
Поздрав за големия PLOVDIV PEE 1912
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта