Наздраве !
Хм, като гледам почти всички точки от манифеста поне за мен са изпълними, с изключение на №11, тъй като нямам истории за разказване, не съм ходил в казарма.
НАЗДРАВЕ !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- a boy named goo
- Контакти:
Re: НАЗДРАВЕ !
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
a boy named goo написа:Наздраве !
Хм, като гледам почти всички точки от манифеста поне за мен са изпълними, с изключение на №11, тъй като нямам истории за разказване, не съм ходил в казарма.
Ми то и аз така+точка едно,защото с поправянето и техниката съм скаран жестоко-

- a boy named goo
- Контакти:
cska_90 написа:a boy named goo написа:Наздраве !
Ми то и аз така+точка едно,защото с поправянето и техниката съм скаран жестоко-![]()
![]()
![]()
![]()
Да, сега като се замисля и за мен №1 е трудно постижимо, тъй като не съм в състояние да поправям нищо, не само техника.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
a boy named goo написа:cska_90 написа:a boy named goo написа:Наздраве !
Ми то и аз така+точка едно,защото с поправянето и техниката съм скаран жестоко-![]()
![]()
![]()
![]()
Да, сега като се замисля и за мен №1 е трудно постижимо, тъй като не съм в състояние да поправям нищо, не само техника.
Благодаря ти Боже ,че две ми ги даде да си държа отзаде е май нашата работа като гледам-

- a boy named goo
- Контакти:
Има нещо такова. Между другото, винаги съм искал да разбирам от такива неща, да мога да ровичкам с отверки и да свързвам кабели, ама на, несръчен съм и толкоз. Иначе имам приятел, който имам чувството, че с каквото и да се захване да поправя, ще го оправи, пълна откачалка е. 
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
a boy named goo написа:Има нещо такова. Между другото, винаги съм искал да разбирам от такива неща, да мога да ровичкам с отверки и да свързвам кабели, ама на, несръчен съм и толкоз. Иначе имам приятел, който имам чувството, че с каквото и да се захване да поправя, ще го оправи, пълна откачалка е.
Не си само ти-спокойно!!!
Аз една крушка дет се вика не мога да сложа-а камо ли нещо по-сложно.
Абе майната му -дай едно НАЗДРАВЕ и толкоз-

- a boy named goo
- Контакти:
cska_90 написа:a boy named goo написа:Има нещо такова. Между другото, винаги съм искал да разбирам от такива неща, да мога да ровичкам с отверки и да свързвам кабели, ама на, несръчен съм и толкоз. Иначе имам приятел, който имам чувството, че с каквото и да се захване да поправя, ще го оправи, пълна откачалка е.
Абе майната му -дай едно НАЗДРАВЕ и толкоз-![]()
Наздраве !
Все пак нали се сещаш, че такива като нас, ако ги няма, техниците ще останат без работа
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Ами специално за пичовете с двете леви от по горе - поздрав за вас момчетаааа!!!!
И да не забравя- на здраве!
И да не забравя- на здраве!
a boy named goo написа:cska_90 написа:a boy named goo написа:Има нещо такова. Между другото, винаги съм искал да разбирам от такива неща, да мога да ровичкам с отверки и да свързвам кабели, ама на, несръчен съм и толкоз. Иначе имам приятел, който имам чувството, че с каквото и да се захване да поправя, ще го оправи, пълна откачалка е.
Абе майната му -дай едно НАЗДРАВЕ и толкоз-![]()
Наздраве !
Все пак нали се сещаш, че такива като нас, ако ги няма, техниците ще останат без работа
Eми да борим срещу безработицата!!!!
mike28-НАЗДРАВЕ!!!

- Модератор ЦСКА
- Контакти:
Стига бе, само аз ли съм спасен. То, май всички точки са ми достижими
. Ами, освен да кажа едно голямо НАЗДРАВЕ, и това е.
..
Върни се в “Игри и забавления”